Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Wereldreizen vanaf Genua met de MSC Magnifica

118 nachten, 49 havens met deMSC MagnificaMSC Cruises#17551914
Inbegrepen:
  • volpension
  • Geniet van heerlijke behandelingen in de MSC Aurea Spa
  • Speel een potje bowlen met familie of vrienden
  • Ga met de voetjes van de vloer in de T32 Disco
Map Marker
Wachten
  • MSC Cruises
  • MSC Magnifica
  • Wereldreizen
  • Genua
  • Genua, Italië
  • 118 nachten
  • 05-01-2026
  • 17551914
    • volpension
Route & kaart
Uitverkocht

Dag

haven

info

1Genua, ItaliëInscheping18:00
vertrek 18:00
De Italiaanse havenstad Genua ligt in het noordwesten van het land. Vanwege haar ligging is Genua gefocust op de zee. Verder zijn de steile oprijzende bergen van de Apennijnen ook kenmerkend voor de stad. Tot de bezienswaardigheden behoren talrijke historische bouwwerken, musea, paleizen en het symbool van de stad: La Laterna. De 117 meter hoge vuurtoren werd in het jaar 1128 gebouwd en bevindt zich in het westelijke deel van de stad.
2Marseille, Frankrijk08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Marseille is een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk en heeft een rijke geschiedenis tot wel 600 v. Chr. Een bezoek aan de oude haven en de Notre-Dame de la Garde worden in het bijzonder aanbevolen. De Notre-Dame heeft de ideale locatie om over de stad heen te kijken. De stad is een combinatie van stijl en geschiedenis met winkelgebieden en moderne architectuur. Een rondvaart door de stad zal u naar de Château d'If leiden. Dit is een indrukwekkend fort op een eiland met ongerepte stranden en spectaculaire kalksteenkliffen.
3Barcelona, Spanje08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Barcelona, Spanje
Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.
4op zee
5op zee
6Funchal, Portugal08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Funchal is de hoofdstad van Madeira. De oorsprong van de naam gaat terug naar de ontdekking door de Portugezen. Bij aankomst groeide er veel venkel op het eiland, wat verwijst naar Funchal. De stad kan terugkijken op een bijna 600 jaar oude geschiedenis. Leuk om te zien zijn de Levada: kunstmatige beekjes waarmee regenwater uit het noorden en het centrum van Madeira naar de boerderijen in het zuiden wordt geleid.
7op zee
8op zee
9op zee
10op zee
11op zee
12Bridgetown, Barbados08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.
13St. George's, Grenada07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.
14Kralendijk, Bonaire, Nederlandse Antillen13:0021:00
aankomst 13:00vertrek 21:00
De hoofdstad van Bonaire, Kralendijk, heeft ongeveer 13.000 inwoners en biedt bezoekers prachtige stranden met een azuurblauwe zee. De schilderachtige omgeving van de plaats is absoluut de moeite waard om te bezoeken. De stad is klein en rustig, maar erg indrukwekkend. Overal staan prachtige, pastelkleurige gebouwen. De stad heeft een dorpse sfeer, wat het erg gezellig maakt. Een leuk feitje is dat de stad gebouwd is op een koraalbodem.
15Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen
Willemstad is de hoofdstad van het eiland Curaçao. In het kleurrijke centrum van Willemstad vindt u de warmte die de bewoners ervaren. Ontdek bij een bezoek aan een van de nieuwe restaurants vele culinaire hoogstandjes. Na de ontdekking door de Spanjaarden in de 16de eeuw werd het eiland veroverd door de Nederlanders. De invloed van deze verovering kan zelfs vandaag de dag heel duidelijk gevoeld worden door het gesproken Nederlands. Erg typisch is dat de architectuur erg lijkt op Portugese bouwwerken.
16op zee
17Cartagena, Colombia07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Cartagena, Colombia
Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.
18op zee
19Puerto Limón, Costa Rica08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Puerto Limón is een havenstad aan de kust van Costa Rica dat in 1870 gesticht is. De stad beschikt over prachtige landschappen met veel planten en bomen, witte stranden en helderblauw water. Er zijn karakteristieke markten en winkeltjes waar u lekker kunt rondneuzen. U kunt ook het regenwoud verkennen in Veragua Rainforest Park, waar u aapjes kunt spotten en watervallen kunt bewonderen. Geniet van heerlijke streekgerechten of Caribische koffie langs het water en geniet vooral van de rust en ontspannen sfeer in Puerto Limón.
20Panamakanaal06:0018:00
aankomst 06:00vertrek 18:00
Het Panamakanaal verbindt de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar. Sinds de eerste reis, die in 1914 plaatsvond, is dit kanaal een van de belangrijkste waterwegen in de wereld. Het kanaal wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd dankzij de lengte en de fascinerende omgeving rond het Panamakanaal. Het kanaal is ruim 81 kilometer lang en is omringd door prachtige, groene kusten en indrukwekkende sluizen. De drie grootste sluizen zijn Miraflores Locks, Pedro Miguel Locks en de Gatún Locks.
21op zee
22Puntarenas07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Puntarenas is een kleine havenstad in Costa Rica. De stad ligt aan de kust van de Grote Oceaan en is omgeven door beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied is verrassend dankzij haar talrijke kleine baaien en wonderschone stranden. Op de boulevard kunt u een prachtige avondwandeling maken met uitzicht op de prachtige eilandjes in de omgeving. Het Marino del Pacífico Park is speciaal vanwege de ligging in een oud treinstation. Hier zijn verschillende winkels en restaurantjes, maar ook een aquarium met vissen uit de Stille Oceaan. Verder zijn er ook mooie kerken en kathedralen te bewonderen.
23Corinto, Nicaragua09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Corinto is een prachtige havenstad aan de westkust van Nicaragua. In en langs deze kleurrijke havenstad vindt u schitterende ongerepte natuur. Geniet van de verrukkelijke regionale gerechten in een van de vele gezellige restaurantjes in de stad of geniet van een heerlijke cocktail of lokaal gebrouwen biertje. Ook leuk is het om een bezoekje te brengen aan Puerto Corinto Beach. Hier kunt u heerlijk relaxen of juist surfen of een andere watersporten uitoefenen.
24Puerto Quetzal, Guatemala09:0019:00
aankomst 09:00vertrek 19:00
Puerto Quetzal dient als de belangrijkste en grootste haven van Guatemala. Het is een populaire aanlegplaats voor cruiseschepen. In de omgeving zijn talloze boeiende en fascinerende plekken te bezichtigen, waaronder een van de drie waanzinnige vulkanen die de horizon sieren. Ga lekker luieren in de hangmat in het zonnetje of verken de omgeving tijdens een adembenemende wandeling. Ook is het een echte aanrader om Antigua te bezoeken. Dit is de oude hoofdstad van het land en heeft tal van leuke straatjes, prachtige bloemen, mooie ruïnes en verschillende drinkgelegenheden.
25op zee
26op zee
27Puerto Vallarta, Mexico07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
Puerto Vallarta, Mexico
Het paradijselijke Puerto Vallarta ligt aan de westkust van Mexico en telt ongeveer 300.000 inwoners. Het is een geliefde vakantiebestemming dankzij de heerlijk warme zon en de ontspannen sfeer, de hoge temperaturen en de schitterende omgeving. In Puerto Vallarta kunt u dolfijnen en krokodillen spotten en ook is dit het startpunt van vele excursies naar waanzinnige plekken, zoals safari’s op zee en jungletours. Daarnaast staat Puerto Vallarta ook bekend om het bruisende nachtleven met talloze bars en clubs om uit te kiezen.
28Cabo San Lucas, Mexico09:0016:00
aankomst 09:00vertrek 16:00
Cabo San Lucas is gelegen op het zuidelijkste puntje van het Mexicaanse schiereiland Neder-Californië. Deze schitterende badplaats is één van de grootste toeristentrekkers van Mexico en is ook een populaire locatie voor vakantiehuizen van beroemdheden. Het middelpunt van de regio is de rots El Arco, die alleen toegankelijk is tijdens eb, evenals het omringende zandstrand dat bij hoog water in de golven van de Stille Oceaan verdwijnt. Naast heerlijke stranden, lekker eten en een bruisend nachtleven kunt u in Cabo ook genieten van galeries, musea en oude bouwwerken.
29op zee
30San Diego, Verenigde Staten08:0020:00
aankomst 08:00vertrek 20:00
San Diego ligt in het zonnige Californië. De stad biedt een levendig centrum en prachtige stranden die populair zijn bij de surfers. Bezoek San Diego Zoo en het Wild Animal Park. Ontdek het California State Park met historische gebouwen uit de 19de eeuw. Verder zijn er veel winkelmogelijkheden in San Diego. Restaurants en cafés nodigen u uit om iets lekkers te eten en van de omgeving te genieten. In La Jolla Cove kunt u snorkelen, zwemmen, zeehonden spotten en lekker zonnen op het prachtige strand.
31op zee
32San Francisco, Verenigde StatenOvernachting07:00
aankomst 07:00
San Francisco, Verenigde Staten
De Californische stad San Francisco ligt aan de Stille Oceaan. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door de hippie-beweging van de jaren 70, de Victoriaanse architectuur en het zakelijke district dat voornamelijk uit wolkenkrabbers bestaat. Een wereldberoemde bezienswaardigheid van de stad is de Golden Gate Bridge. Verder heeft u de unieke mogelijkheid om in San Francisco een kabelbaan rit over de heuvels van de stad te maken. Ook het Golden Gate Park is de moeite waard om te bezoeken, vanwege het aantal beroemde musea en tuinen dat hier te vinden is.
33San Francisco, Verenigde Staten18:00
vertrek 18:00
San Francisco, Verenigde Staten
De Californische stad San Francisco ligt aan de Stille Oceaan. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door de hippie-beweging van de jaren 70, de Victoriaanse architectuur en het zakelijke district dat voornamelijk uit wolkenkrabbers bestaat. Een wereldberoemde bezienswaardigheid van de stad is de Golden Gate Bridge. Verder heeft u de unieke mogelijkheid om in San Francisco een kabelbaan rit over de heuvels van de stad te maken. Ook het Golden Gate Park is de moeite waard om te bezoeken, vanwege het aantal beroemde musea en tuinen dat hier te vinden is.
34op zee
35op zee
36op zee
37op zee
38Honolulu, HawaïOvernachting08:00
aankomst 08:00
Honolulu, Hawaï
Honolulu, de hoofdstad van Hawaï, is vaak de eerste stop voor reizigers naar Hawaï. Hier ervaart u het levendige en beroemde strand Waikiki. Ontspan op het lange strand, ontdek watersporten en geniet van het heldere water. Flaneer door de stad, bezoek de markten en laat u betoveren door de Hawaïaanse levensstijl. Ontdek de stad via een rondleiding en leer veel over de geschiedenis en ontwikkeling van Honolulu. Maar vergeet zeker ook niet een van de vele musea te bezoeken, het nachtleven in te duiken en te genieten van alle festivals en activiteiten.
39Honolulu, Hawaï18:00
vertrek 18:00
Honolulu, Hawaï
Honolulu, de hoofdstad van Hawaï, is vaak de eerste stop voor reizigers naar Hawaï. Hier ervaart u het levendige en beroemde strand Waikiki. Ontspan op het lange strand, ontdek watersporten en geniet van het heldere water. Flaneer door de stad, bezoek de markten en laat u betoveren door de Hawaïaanse levensstijl. Ontdek de stad via een rondleiding en leer veel over de geschiedenis en ontwikkeling van Honolulu. Maar vergeet zeker ook niet een van de vele musea te bezoeken, het nachtleven in te duiken en te genieten van alle festivals en activiteiten.
40op zee
41op zee
42op zee
43op zee
44op zee
45op zee
46Apia, Samoa08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Samoa ligt in de Grote Oceaan en maakt indruk op u met haar wonderschone stranden en glasheldere water. Breng een bezoek aan de hoofdstad Apia en ontdek alles over de oude cultuur.
47op zee
48Suva, Fiji08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Op de Fiji eilanden zult u veel gastvrijheid ondervinden. U vindt hier onder andere interessante flora, samengesteld uit tropisch regenwoud en savanne formaties. Vanwege de geïsoleerde ligging van Fiji hebben de eilanden een eigen dieren- en planten wereld ontwikkeld. Bij een bezoek aan de hoofdstad Suva en de Fiji-musea zult u vele interessante details leren over de geschiedenis en tradities van het eiland.
49op zee
50op zee
51Auckland, Nieuw-ZeelandOvernachting09:00
aankomst 09:00
Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en biedt plaats aan de hoogste toren van het zuidelijk halfrond, de Sky Tower. De toren, die de trots is van de City of Sails, is 328 meter hoog. Door het warme zeeklimaat heersen er in Auckland warme zomers en regenachtige winters. Voordelig voor de vele reizigers die de stad ontmoeten, is dat Auckland een van de zonnigste steden van het land is. Door het aangename klimaat en de stralende zon is de stad de perfecte plek voor verschillende vrijetijdsactiviteiten, zowel op het vasteland als op het water.
52Auckland, Nieuw-Zeeland20:00
vertrek 20:00
Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en biedt plaats aan de hoogste toren van het zuidelijk halfrond, de Sky Tower. De toren, die de trots is van de City of Sails, is 328 meter hoog. Door het warme zeeklimaat heersen er in Auckland warme zomers en regenachtige winters. Voordelig voor de vele reizigers die de stad ontmoeten, is dat Auckland een van de zonnigste steden van het land is. Door het aangename klimaat en de stralende zon is de stad de perfecte plek voor verschillende vrijetijdsactiviteiten, zowel op het vasteland als op het water.
53op zee
54Wellington, Nieuw-Zeeland08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Wellington, ook wel 'Windy Wellington' genoemd, is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en de meest zuidelijke hoofdstad van de wereld. De stad is gelegen in het uiterste zuiden van het noorderlijke schiereiland. Bovendien was het de plaats waar de verfilming van 'The Lord of the Rings' plaatsvond. Het mooiste uitzicht over de stad heeft u vanaf Mount Victoria. Met haar Victoriaanse gebouwen, indrukwekkende haven en schitterende eilanden, is de stad zeker fotogeniek te noemen.
55op zee
56op zee
57op zee
58Sydney, AustraliëOvernachting06:30
aankomst 06:30
Sydney, Australië
Sydney is de dichtstbevolkte stad van Australië met een populatie van bijna vijf miljoen en is gelegen aan de oostkust van het land. Het is een bruisende metropool met veel leuke dingen om te zien en te doen. Breng een bezoekje aan het beroemde stadsstrand Bondi Beach of neem een kijkje bij 's werelds grootste natuurlijke haven waar je schitterend uitzicht hebt op de Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House. Ook qua nachtleven heeft Sydney veel te bieden met een grote hoeveelheid hippe bars en nachtclubs.
59Sydney, Australië18:00
vertrek 18:00
Sydney, Australië
Sydney is de dichtstbevolkte stad van Australië met een populatie van bijna vijf miljoen en is gelegen aan de oostkust van het land. Het is een bruisende metropool met veel leuke dingen om te zien en te doen. Breng een bezoekje aan het beroemde stadsstrand Bondi Beach of neem een kijkje bij 's werelds grootste natuurlijke haven waar je schitterend uitzicht hebt op de Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House. Ook qua nachtleven heeft Sydney veel te bieden met een grote hoeveelheid hippe bars en nachtclubs.
60op zee
61op zee
62op zee
63Townsville, Australië08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
De schitterende kustplaats in het noordoosten van Australië biedt de combinatie tussen stad en strand. Met aan de ene kant uitzicht op de bergen die uitreiken boven de stad en aan de andere kant de langgerekte oceaan is Townsville een genot voor het oog. Ook ligt het populaire Great Barrier Reef langs de kust van de stad en dit biedt dus de ideale gelegenheid om dit prachtige koraalrif te bewonderen tijdens een duiktocht. Op het gebied van cultuur zijn er diverse boeiende musea te bezoeken. Zo is het Army Museum of North Queensland erg interessant en voor kunst is de Perc Tucker Regional Gallery een aanrader.
64Cairns, Australië07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Cairns is een populaire stad in het noordoosten van Australië. De stad is vooral bekend om het bruisende uitgaansleven vanwege de grote toestroom van toeristen. Daarnaast kun je aan de Esplanade heerlijk eten en winkelen. Hier zijn ook diverse BBQ mogelijkheden en een gratis toegankelijk zwembad. Bovendien ligt the Great Barrier Reef aan de kust van Cairns en zijn er meerdere excursies die naar dit adembenemende koraalrif gaan. Hier kunt u op diverse manieren genieten van het prachtige rif: duikend, op een glazen bodem boot of met een helikoptervlucht.
65op zee
66op zee
67op zee
68op zee
69op zee
70Manilla, FilipijnenOvernachting14:00
aankomst 14:00
De Filipijnse hoofdstad is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de gevarieerde omgeving. Manilla kent zelf vele westerse invloeden. Daarentegen is het gebied wel heel bijzonder. Ontdek de Banaue rijstterrassen, die als een hoogtepunt van de Filippijnen gezien worden. Deze rijstterrassen kennen al een lange geschiedenis en vandaag de dag wordt er in dit gebied nog steeds rijst en groenten geteeld.
71Manilla, Filipijnen18:00
vertrek 18:00
De Filipijnse hoofdstad is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de gevarieerde omgeving. Manilla kent zelf vele westerse invloeden. Daarentegen is het gebied wel heel bijzonder. Ontdek de Banaue rijstterrassen, die als een hoogtepunt van de Filippijnen gezien worden. Deze rijstterrassen kennen al een lange geschiedenis en vandaag de dag wordt er in dit gebied nog steeds rijst en groenten geteeld.
72op zee
73Keelung (Taipei), Taiwan09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Keelung is een Taiwanese havenstad in het noorden van het land. De haven van Keelung is de tweede belangrijkste haven van het land. Vooral bekend en geliefd is het Keelung Ghost festival, dat de cultuur van het land weerspiegelt en elk jaar vele bezoekers trekt. Fascinerend is Keelung Peace Island, waar u waanzinnige rotsformaties kunt aanschouwen en tevens schitterend uitzicht heeft op zee. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan het Keelung Zhong Zheng Park. Hier kunt u tempels bewonderen en daarnaast genieten van een prachtig uitzicht over de stad en de haven.
74Ishigaki, Japan08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Ishigaki is de zuidelijkste stad van Japan en ligt op Ishigaki-jima.
75Naha (Okinawa), Japan08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Naha (Okinawa), Japan
76op zee
77op zee
78Tokio, JapanOvernachting08:00
aankomst 08:00
Tokio, Japan
Tokio is een indrukwekkende wereldstad met talloze bezienswaardigheden en activiteiten om u tijdens uw verblijf te vermaken. Prachtige winkelcentra, museums, parken en tempels; in Tokio is er voor ieder wat wils. Vanuit de Tokyo Skytree heeft u het mooiste uitzicht over de stad. Deze televisietoren is met zijn grootte van 338 meter het hoogste bouwwerk in Japan. Als u de cultuur wilt leren kennen is het Tokyo National Museum een echte aanrader.
79Tokio, Japan17:00
vertrek 17:00
Tokio, Japan
Tokio is een indrukwekkende wereldstad met talloze bezienswaardigheden en activiteiten om u tijdens uw verblijf te vermaken. Prachtige winkelcentra, museums, parken en tempels; in Tokio is er voor ieder wat wils. Vanuit de Tokyo Skytree heeft u het mooiste uitzicht over de stad. Deze televisietoren is met zijn grootte van 338 meter het hoogste bouwwerk in Japan. Als u de cultuur wilt leren kennen is het Tokyo National Museum een echte aanrader.
80op zee
81Nagasaki, Japan09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Aan de westkust van Japan bevindt zich Nagasaki, een waanzinnige havenstad met meer dan 400.000 inwoners. Prachtige Japanse architectuur, pittoreske straatjes en fascinerende parken sieren de stad. In Nagasaki Peace Park vindt u iconische beeldhouwwerken en fonteinen waar u op een zonnige dag lekker kunt vertoeven. Heel interessant is het Nagasaki Atomic Bomb Museum, waar u kunt leren over de atoom aanvallen en het effect ervan. De verscheidene winkelcentra bieden u de mogelijkheid om te shoppen, maar ook kunt u er voor kiezen om de schattige typisch Japanse boetiekjes te bezoeken.
82Busan, Zuid-Korea08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Busan, Zuid-Korea
Een schitterende bestemming is het door bergen omgeven Busan in het zuidoosten van Zuid-Korea. Strand en stad worden gecombineerd en u zult uw ogen uitkijken in de kleurrijke wijken boordevol pittoreske plekjes om te ontdekken. Ga lekker surfen, zeilen of spreid uw handdoek uit op een van de uitgestrekte stranden. Ook kunt u diverse historische tempels bezoeken zoals de Tempel van Beomeosa of de Tempel van Headong Yonggung. In het Busan Museum ontdekt u de rijke geschiedenis van de stad en in het Busan Museum of Art kunt u schitterende tentoonstellingen bewonderen.
83op zee
84Shanghai, China07:0022:00
aankomst 07:00vertrek 22:00
Shanghai is de grootste stad van China en heeft meer dan 24 miljoen inwoners. De stad ligt aan de westkust van China en belooft een echt spektakel te zijn. ‘The Bund’ is een echte trekpleister. Deze promenade biedt uitzicht op de waanzinnige skyline van Shanghai en wordt gesierd door gebouwen van verschillende architecturale stijlen. Voor kunstliefhebbers is het Shanghai Museum een geweldige attractie om de schitterende traditionele Chinese kunst te bewonderen. In de wijk Zhujiajio kunt u een heerlijke wandeling maken langs de typische kanalen, bruggetjes en schitterende Chinese architectuur.
85op zee
86op zee
87Hongkong, China08:0022:00
aankomst 08:00vertrek 22:00
In het zuidoosten van China bevindt zich de schitterende en bruisende stad Hongkong. De stad is ongelofelijk veelzijdig en heeft een breed aanbod aan prachtige bezienswaardigheden en spannende activiteiten. Bewonder de wolkenkrabbers, de haven en de adembenemende groene bergen vanaf Victoria Peak of tijdens een oogverblindende wandeling over de ‘Dragon’s Back’. Bezoek een van de grootste Boeddha’s, de Tian Tian Boeddha, van wel 34 meter hoog of proef de heerlijke Dim Sum en andere Chinese specialiteiten.
88Shenzhen, China07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Shenzhen is een miljoenenstad gelegen aan de grens van Hong Kong in de provincie van Guangdong. Momenteel heeft Shenzhen meer dan 14 miljoen inwoners. Hierdoor is het een van de snelst groeiende steden op aarde. De stad Shenzhen ligt aan de rivier Pearl River Delta. Meer dan 30 jaar geleden was Shenzhen nog maar een kleis vissersdorpje. Tegenwoordig is de stad erg bruisend. De stad heeft veel themaparken, tuinen en culturere instellingen. Daarnaast kunt u ook veel monumenten terug vinden inde stad.

Highlights van Shenzen:
  • Loop door de prachtige Fairy Lake Bontanical tuinen heen
  • Leer meer over de geschiedenis van de stad in het Shenzhen museum
  • Bezoek het grootste tempel van de hemel Chiwan Tin Hau
89op zee
90Da Nang, Vietnam07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
Da Nang ligt in centraal Vietnam en beschikt over een natuurlijke haven, die de stad tot een van de belangrijkste handelspunten maakt van de Grote Oceaan. Tot de bezienswaardigheden horen naast het Cham museum, de kathedraal en China Beach, ook het Mamorgebergte en de Wolkenpass. Deze bevinden zich op slechts 22 km ten noorden van Da Nang. De Wolkenpas, of ook wel Hai-Van-Pas genoemd, vormt een natuurlijk grens en scheidt twee weersoorten tussen Noord- en Zuid-Vietnam van elkaar. De pas is rond de 20 km lang en is 496 meter hoog. Op heldere dagen heeft men vanuit daar een fantatisch uitzicht op Da Nang en Lang Co, een klein plaatsje achter de Wolkenpas.
91Nha Trang, Vietnam08:0014:00
aankomst 08:00vertrek 14:00
In de schitterende kustplaats Nha Trang in het zuidwesten van Vietnam vindt u alles wat uw hart maar begeert. Talloze musea, aquaria, waanzinnige bouwwerken en een heerlijk strand vormen nog maar een greep uit het uitgebreide aanbod van bezienswaardigheden en activiteiten in Nha Trang. De schitterende Po Nagar Cham Towers zijn een echte aanrader tijdens uw bezoek aan de stad. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar bieden ook een adembenemend uitzicht over de stad. Daarnaast is Nha Trang ook een fantastische locatie om te duiken en zult u fascinerende onderwaterwezens tegenkomen.
92op zee
93Singapore, Singapore09:0019:00
aankomst 09:00vertrek 19:00
Singapore, Singapore
Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.
94Port Klang, Kuala Lumpur, Maleisië09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Port Klang is een stad in Maleisië met 42.000 inwoners en heeft de belangrijkste toegangspoort over zee naar Maleisië. De zeehaven bestaat sinds 1901 en is sindsdien de grootste van het land.
95Georgetown, Penang, Maleisië07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
Het tropische eiland Penang is gelegen aan de westkust van Maleisië. De hoofstad Georgetown behoort sinds 2008 tot de UNESCO werelderfgoedlijst. Er bevinden zich vele tempels, moskeeën en kerken. Een bijzondere bezienswaardigheid is de Ke Lok Si, de grootste Chinese tempel in Maleisië. In de stad wonen veel verschillende culturen en dit is terug te zien in het dagelijkse leven. De stad heeft zich sterk ontwikkeld en is uitgegroeid tot een fascinerende plaats in Maleisië.
96op zee
97op zee
98Colombo, Sri Lanka12:0021:00
aankomst 12:00vertrek 21:00
Colombo, Sri Lanka
De hoofdstad en tevens grootste stad van Sri Lanka is Colombo. Het is een populaire handelshaven en biedt eindeloos veel mogelijkheden voor bezoekers. Het stadhuis in het Cinnamon Gardens district is vooral erg geliefd. Dit is een schitterend wit gebouw in typische bouwstijl en wordt vergezeld door een prachtig Boeddhabeeld in de tuin van het stadhuis. Ook leuk zijn de schitterende kleine souvenirwinkeltjes en plaatselijke markten, waar u van heerlijke streekproducten kunt genieten. Wat ook echt bewonderenswaardig is, is de Jami Ul-Alfar Moskee.
99op zee
100op zee
101op zee
102op zee
103Dubai, Verenigde Arabische EmiratenOvernachting10:00
aankomst 10:00
In de Arabische staat Dubai leven rond de 1,8 miljoen inwoners. De meerderheid van de inwoners leeft in de stad. Dubai is bijzonder vanwege haar moderne en futuristische bouwprojecten. Van wolkenkrabbers tot kunstmatig aangelegde eilanden tot pretparken. Bijna alles wat u kunt bedenken is er te vinden. Dubai biedt u eindeloos lange stranden, eersteklas watersportmogelijkheden, woestijnsafari's en een enorm aanbod aan winkelmogelijkheden.
104Dubai, Verenigde Arabische Emiraten18:00
vertrek 18:00
In de Arabische staat Dubai leven rond de 1,8 miljoen inwoners. De meerderheid van de inwoners leeft in de stad. Dubai is bijzonder vanwege haar moderne en futuristische bouwprojecten. Van wolkenkrabbers tot kunstmatig aangelegde eilanden tot pretparken. Bijna alles wat u kunt bedenken is er te vinden. Dubai biedt u eindeloos lange stranden, eersteklas watersportmogelijkheden, woestijnsafari's en een enorm aanbod aan winkelmogelijkheden.
105Khasab, Oman08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Prachtig fjord-rijke kusten en een adembenemende bergpanorama karakteriseren Khasab. Deze Omaanse stad is gelegen op een schiereiland waardoor het de ideale plaats is voor een boottocht om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Met een klein beetje geluk ziet u dolfijnen voor uw boot door het water deinen. 's Avonds wanneer de temperatuur in de stad iets aangenamer is, komt de stad tot leven. Dwaal door het verlichte centrum en aanschouw de moskeeën en stadstuinen.
106Muscat, Oman08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
De hoofdstad van Oman, Muscat, is gelegen in het noordoosten van het land aan de Golf van Oman. Het land werd vroeger bezet door de Portugezen en dat heeft zijn sporen nagelaten in de forten en huizen. Muscat heeft een aantal prachtige stranden, parken en een gracht, die naast de grote Sultan Qaboos moskee tot de bezienswaardigheden van deze stad behoren. Ook kunt u in Muscat de traditionele Oosterse markten bewonderen.
107op zee
108op zee
109op zee
110op zee
111op zee
112Aqaba, Jordanië08:0020:00
aankomst 08:00vertrek 20:00
Aqaba, Jordanië
De stad Aqaba ligt aan de Golf van Aqaba en is de enige zeehaven van Jordanië. Het is een zeer geliefde reisbestemming onder duikers en biedt meerdere schitterende koraalriffen om te verkennen. Ook is het een geweldige bestemming om een ritje op een kameel te maken door de woestijn waarna u lekker af kunt koelen in de zee. Het hele jaar door zijn de temperaturen ongeveer tussen de 7 en 37 °C en is het water op een aangename temperatuur om te zwemmen en duiken. Ook zijn er in Aqaba leuke winkeltjes met streekproducten en mooie souvenirs.
113Suezkanaal, EgypteOvernachting19:00
aankomst 19:00
Het Suezkanaal is ontworpen door Ferdinand des Lesses en werd deels betaald door de Egyptenaren. Tien jaar lang is er gewerkt aan het 193 kilometer lange en 60 meter brede kanaal. Het kanaal heeft meerdere aanlegplaatsen en passeermogelijkheden maar geen sluizen. Het Suezkanaal is voor Egypte de belangrijkste inkomstenbron. Het bekende vrijheidsbeeld in New York was gemaakt om aan het begin van het kanaal te zetten, maar was daarna toch doorverkocht aan Amerika. Het Suezkanaal biedt fascinerende uitzichten waar u vanaf het schip van kunt genieten.
114Suezkanaal, Egypte15:15
vertrek 15:15
Het Suezkanaal is ontworpen door Ferdinand des Lesses en werd deels betaald door de Egyptenaren. Tien jaar lang is er gewerkt aan het 193 kilometer lange en 60 meter brede kanaal. Het kanaal heeft meerdere aanlegplaatsen en passeermogelijkheden maar geen sluizen. Het Suezkanaal is voor Egypte de belangrijkste inkomstenbron. Het bekende vrijheidsbeeld in New York was gemaakt om aan het begin van het kanaal te zetten, maar was daarna toch doorverkocht aan Amerika. Het Suezkanaal biedt fascinerende uitzichten waar u vanaf het schip van kunt genieten.
115op zee
116Heraklion, Griekenland08:0016:00
aankomst 08:00vertrek 16:00
Heraklion is de grootste stad van Kreta en de zetel van de katholieke bisschop van Kreta. Naast de monumenten en gebouwen, zoals de havenvesting Koules uit de 16de eeuw en de 5,5 km lange goed bewaarde Venetiaanse muren, nodigt de oude stad u uit om een museum te bezoeken of een wandeling te maken in de stad.
117op zee
118Civitavecchia (Rome), Italië09:0019:30
aankomst 09:00vertrek 19:30
Civitavecchia (Rome), Italië
Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto
119Genua, ItaliëOntscheping08:00
aankomst 08:00
De Italiaanse havenstad Genua ligt in het noordwesten van het land. Vanwege haar ligging is Genua gefocust op de zee. Verder zijn de steile oprijzende bergen van de Apennijnen ook kenmerkend voor de stad. Tot de bezienswaardigheden behoren talrijke historische bouwwerken, musea, paleizen en het symbool van de stad: La Laterna. De 117 meter hoge vuurtoren werd in het jaar 1128 gebouwd en bevindt zich in het westelijke deel van de stad.
MSC Cruises# 17551914

Wereldreizen vanaf Genua met de MSC Magnifica

118 nachten, 49 havens met de MSC Magnifica
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Deelname aan evenementen en voorzieningen aan boord
  • Cruise inclusief havengelden en andere belastingen
  • Bagagetransport tijden in- & ontscheping
  • Engelstalig personeel aan boord
  • Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
  • Verdien Voyager Club-punten op basis van uw gekozen Experience, vooraf geboekte services en kosten aan boord
  • Kids club aanwezig zowel overdag als 's nachts
  • De hele dag beschikbaar in de buffetruimte: koud en warm water, koffie, cafeïnevrije koffie en melk
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Reisverzekering
  • Extra diensten zoals kapper, massages, etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
  • Fooien aan boord'. Deze zijn verplicht te voldoen bij MSC Cruises
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Extra informatie
Voor een verblijf van minder dan 15 nachten (uitgezonderd Yacht Club): Annuleringskosten:
Tot 60 dagen of langer vóór vertrek30%
59 - 22 dagen voor vertrek40%
21 - 15 dagen voor vertrek60%
14 - 6 dagen voor vertrek80%
Minder dan 5 dagen voor vertrek en in geval de passagier niet opdaagt100%

Voor een verblijf van 15 nachten en meer (uitgezonderd Yacht Club): Annuleringskosten:
Tot 90 dagen of langer30%
89 - 52 dagen voor vertrek40%
51 - 35 dagen voor vertrek60%
34 - 15 dagen voor vertrek80%
Minder dan 14 dagen voor vertrek en in geval de passagier niet opdaagt100%

Voor de World Cruise 2024 (121 dagen)Annuleringskosten:
Tot 60 dagen of langer vóór vertrek15% (niet terugbetaalbaar
59 - 10 dagen voor vertrek75%
Minder dan 9 dagen voor vertrek en in geval de passagier niet opdaagt100%

Voor de World Cruise 2025 (116 dagen)Annuleringskosten:
Tot 60 dagen of langer vóór vertrek15% (niet terugbetaalbaar
59 - 10 dagen voor vertrek75%
Minder dan 9 dagen voor vertrek en in geval de passagier niet opdaagt100%

Voor alle verblijven in Yacht Club (uitgezonderd World Cruise): Annuleringskosten:
Tot 120 dagen of langer vóór vertrek 30%
119 - 90 dagen voor vertrek35%
89 - 60 dagen voor vertrek40%
59 - 30 dagen voor vertrek60%
29 - 15 dagen voor vertrek80%
Minder dan 14 dagen voor vertrek en in geval passagier niet opdaagt100%

Indien de aanbetaling groter is zijn de annuleringskosten gelijk aan de aanbetaling.
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor MSC Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    Extra informatie
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Genua, Italië
    Inscheping
    2
    Marseille, Frankrijk
    3
    Barcelona, Spanje
    4
    op zee
    5
    op zee
    6
    Funchal, Portugal
    7
    op zee
    8
    op zee
    9
    op zee
    10
    op zee
    11
    op zee
    12
    Bridgetown, Barbados
    13
    St. George's, Grenada
    14
    Kralendijk, Bonaire, Nederlandse Antillen
    15
    Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen
    16
    op zee
    17
    Cartagena, Colombia
    18
    op zee
    19
    Puerto Limón, Costa Rica
    20
    Panamakanaal
    21
    op zee
    22
    Puntarenas
    23
    Corinto, Nicaragua
    24
    Puerto Quetzal, Guatemala
    25
    op zee
    26
    op zee
    27
    Puerto Vallarta, Mexico
    28
    Cabo San Lucas, Mexico
    29
    op zee
    30
    San Diego, Verenigde Staten
    31
    op zee
    32
    San Francisco, Verenigde Staten
    Overnachting
    33
    San Francisco, Verenigde Staten
    34
    op zee
    35
    op zee
    36
    op zee
    37
    op zee
    38
    Honolulu, Hawaï
    Overnachting
    39
    Honolulu, Hawaï
    40
    op zee
    41
    op zee
    42
    op zee
    43
    op zee
    44
    op zee
    45
    op zee
    46
    Apia, Samoa
    47
    op zee
    48
    Suva, Fiji
    49
    op zee
    50
    op zee
    51
    Auckland, Nieuw-Zeeland
    Overnachting
    52
    Auckland, Nieuw-Zeeland
    53
    op zee
    54
    Wellington, Nieuw-Zeeland
    55
    op zee
    56
    op zee
    57
    op zee
    58
    Sydney, Australië
    Overnachting
    59
    Sydney, Australië
    60
    op zee
    61
    op zee
    62
    op zee
    63
    Townsville, Australië
    64
    Cairns, Australië
    65
    op zee
    66
    op zee
    67
    op zee
    68
    op zee
    69
    op zee
    70
    Manilla, Filipijnen
    Overnachting
    71
    Manilla, Filipijnen
    72
    op zee
    73
    Keelung (Taipei), Taiwan
    74
    Ishigaki, Japan
    75
    Naha (Okinawa), Japan
    76
    op zee
    77
    op zee
    78
    Tokio, Japan
    Overnachting
    79
    Tokio, Japan
    80
    op zee
    81
    Nagasaki, Japan
    82
    Busan, Zuid-Korea
    83
    op zee
    84
    Shanghai, China
    85
    op zee
    86
    op zee
    87
    Hongkong, China
    88
    Shenzhen, China
    89
    op zee
    90
    Da Nang, Vietnam
    91
    Nha Trang, Vietnam
    92
    op zee
    93
    Singapore, Singapore
    94
    Port Klang, Kuala Lumpur, Maleisië
    95
    Georgetown, Penang, Maleisië
    96
    op zee
    97
    op zee
    98
    Colombo, Sri Lanka
    99
    op zee
    100
    op zee
    101
    op zee
    102
    op zee
    103
    Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
    Overnachting
    104
    Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
    105
    Khasab, Oman
    106
    Muscat, Oman
    107
    op zee
    108
    op zee
    109
    op zee
    110
    op zee
    111
    op zee
    112
    Aqaba, Jordanië
    113
    Suezkanaal, Egypte
    Overnachting
    114
    Suezkanaal, Egypte
    115
    op zee
    116
    Heraklion, Griekenland
    117
    op zee
    118
    Civitavecchia (Rome), Italië
    119
    Genua, Italië
    Ontscheping