greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17734057

12daagse cruise met de Azamara Quest vanuit Bordeaux

Azamara
1 / 22
Geweldig casino om uw geluk te beproeven
Geniet van live shows en live muziek in de Cabaret Lounge
Laat u verwennen in The Sanctum Spa

Bestemming

West-Europa

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Azamara Quest

Rederij

Azamara

Route

Bordeaux is niet alleen bekend om de gelijknamige wijn. Bordeaux wordt gekenmerkt door zijn paleisachtige architectuur en de laat barokke inrichting van de pleinen en straten. Afhankelijk van uw interesses lokken religieuze gebouwen, openbare gebouwen en vele musea u naar de stad. Naast culturele hoogtepunten heeft Bordeaux, dankzij de nabijheid van de zee en de prachtige wijngaarden, ook veel culinaire hoogstandjes te bieden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De hoofdstad van Guernsey behoort tot de 50 belangrijkste historische steden in het Verenigd Koninkrijk. Het eiland geeft de indruk dat er in honderden jaren niets veranderd is. Met de prachtige kerk als middelpunt van het karakteristieke centrum, loopt u naar de pittoreske winkeltjes waar u de leukste souvenirtjes zult vinden. Dwaal door de elegante tuinen van Candie Gardens, bewonder Hauteville House dat vroeger bewoond werd door de beroemde Franse schrijver Victor Hugo en ontdek de historie van het Castle Cornet.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Saint-Malo is een havenstad in het noorden van Bretagne in Frankrijk. Jaarlijks zijn er veel toeristen te vinden in Saint-Malo, dit komt doordat de stad een mooie ligging aan het kustgebied heeft. Vroeger was de stad ook berucht als een belangrijke piratenstad in Frankrijk. De piraten werden destijds beschouwd als beschermers van de Franse koning.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Laat u verwelkomen door de op één na grootste kunstmatige haven van Europa in de Franse gemeente Cherbourg. De haven is gelegen aan het Engelse Kanaal aan de noordkant van het schiereiland 'Contentin'. De bouw van de haven begon in 1783 en was na 70 jaar voltooid. Door de vele historische gebeurtenissen tijdens de bouw en erna zijn er verschillende aanpassingen geweest. Zo zijn er meerdere forten toevoegt in het verleden om de haven te beschermen tegen mogelijke aanvallen. Highlights van Cherbourg:

Aankomst 08:00

Rouen is de hoofdstad van Normandië en wordt door midden gesplitst door de rivier de Seine, met aan de linkerkant het industriële gedeelte en aan de rechterkant het oude centrum. Rouen ligt ongeveer 80 kilometer landinwaarts aan de rivier de Seine, waar het tij kan worden waargenomen. Hoewel veel van de gebouwen tijdens de Tweede Wereldoorlog werden verwoest, zijn vele vakwerkhuizen bewaard gebleven en zeker het bekijken waard.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Honfleur heeft ongeveer 8.500 inwoners en ligt aan de monding van de Seine in het Kanaal. De havenstad staat beroemd om zijn glinsterende licht. Vele schilders gebruikten deze stad in het verleden als inspiratie voor hun kunstwerken. Een van de bezienswaardigheden is de Pont de Normandie, die Honfleur met Le Havre verbindt. Deze brug met een spanwijdte van 856 meter, is de grootste brug in Europa. Een andere trekpleister in Le Havre is de stadskern, die in 2005 werd opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. De kerk van St. Jozef en het Museum voor Schone Kunsten zijn ook zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Duinkerke is een Franse havenstad aan de zuidelijke Noorzee kust. Duinkerke ligt in het departement noord in het historische West-Vlaamse taalgebied Frans-Vlaanderen. Het ligt ongeveer 10 kilometer ten westen van de grens met België en had in in 2010 92.005 inwoners, met de voorsteden meegeteld 200.000 inwoners. De meeste mensen leven van de inkomsten uit de haven en de industriegebieden. Verder biedt de stad plaats aan een universiteit met circa 10.000 studenten.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

In het noorden van België ligt Antwerpen, wat de hoofdstad is van de gelijknamige provincie. Inwoners van de stad worden ook wel 'Sinjoren' genoemd en de stad zelf heeft de bijnaam 'koekenstad', vanwege de vele koekfabrieken. Antwerpen is in het bijzonder bekend vanwege de verwerking en handel in diamanten. De historische stadskern kenmerkt zich door de vele goed onderhouden bouwwerken en is in het bijzonder interessant voor liefhebbers van de late Middeleeuwen, de Renaissance, de Barok en Jugendstil.

Aankomst 06:00

IJmuiden (Amsterdam), Nederland

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Voor suite gasten:
  • Engelse butlerservice voor alle Suite-gasten
  • Gratis bronwater, frisdrank, thee en specialiteitenkoffie, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke alcoholische dranken binnen de openingstijden van de bars, lounges en restaurants
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Havengelden , belastingen
  • Vrijetijds- en Entertainmentprogramma
  • Verblijf in de geboekte hutcategorie
  • Prive afternoon tea service
  • Fooien
  • All-inclusive
  • 24-uur roomservice
  • 235 internet minuten

Optionele diensten

  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels

Uitgesloten diensten

  • Dranken van exclusieve labels
  • Uitgaven van persoonlijke aard
1 / 13

U vaart op:

Azamara Quest

De Azamara Quest biedt eersteklas cruises aan met het beste comfort en services in een luxe omgeving. Buitengewone en exotische bestemmingen garanderen unieke en onvergetelijke cruises.

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

694
Leer meer over Azamara Quest

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Azamara.

12daagse cruise met de Azamara Quest vanuit Bordeaux