greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16789955

12daagse cruise met de Vista vanuit Miami

Oceania Cruises
1 / 32
Nieuw in de vloot
Beste culinaire ervaring op zee
Een blik in de toekomst

Bestemming

Caribbean

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Vista

Route

Vertrek 18:00

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Aankomst 11:00

Vertrek 20:00

St. John's bevindt zich op het eiland Antigua en is de hoofdstad van de eilandstaat Antigua en Barbuda in het Caribisch gebied. Bezienswaardig zijn de St. John's Harbour (haven), de St. John's the Divine kathedraal en het paleis uit het jaar 1774. De stad is in 1632 overgenomen door de Britten. Zij hebben veel invloed gehad op de ontwikkeling van het eiland. Dit is nog steeds terug te zien in het dagelijkse leven, ondanks dat het eiland tegenwoordig onafhankelijk is.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

In de hoofdstad van St. Lucia vindt u een van de grootste havens van de West-Indische eilanden. Een groot deel van de export van bananen, suikerriet, rum en stroop vindt plaats via Castries. De stad werd gesticht door de Fransen, wiens invloed nog steeds zichtbaar is. Op verschillende plaatsen kan er belastingvrij gewinkeld worden. Voorbeelden hiervan zijn Point Seraphine en La Place Carinage. Het is mogelijk om het eiland te ontdekken met quads, segways en fietsen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De schitterende en kleurrijke stad Roseau ligt aan de zuidwestkust van het eiland Dominica. Het hele jaar door zijn de temperaturen hoog en kunt u genieten van het zonnige weer. Ontdek de geschiedenis van het eiland tijdens een bezoekje aan het Roseau Museum of verken de onderwaterwereld tijdens een duik bij Champagne Beach. Roseau is zeer geschikt om lekker te ontspannen, maar ook ideaal voor avonturiers. U kunt bijvoorbeeld duiken, walvissen spotten of raften. Ook is het leuk om te wandelen naar de top van Morne Bruce waar u kunt genieten van het indrukwekkende uitzicht over Roseau.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Gustavia is de hoofdstad van het Franse eiland St. Barthélemy. Het eiland wordt ook vaak St. Barth genoemd. Geografisch gezien behoort het eiland tot de Caraïbische Zee. Het eiland heeft veel natuur. Typerend voor het eiland is dat er tussen de groene landschappen huizen met rode daken. In Gustavia liggen verschillende belastingvrije winkels. Aangezien de stad tijdelijk van Zweden is geweest, zijn er nog vele kenmerken van de Zweedse cultuur te vinden.

Aankomst 06:00

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 25

U vaart op:

Vista

Oceania Cruises, dat zich richt op exclusieve routes, lekker eten en superieure service, heeft het ontwerp en de inrichting van de cabine van de nieuwste Vista onthuld. Het debuut van de nieuwe parel van de vloot staat gepland voor begin 2023, het wordt het eerste van twee voeringen van de nieuwe Allura-klasse.

Bouwjaar:

2023

Munteenheid:

USD

Passagiers:

1200

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

12daagse cruise met de Vista vanuit Miami