greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16875987

12daagse cruise vanaf Singapore

Norwegian Cruise Line
1 / 26
Premium All Inclusive
Ga van de grootste kokerglijbaan die op zee te vinden is
Geniet van kleurrijke shows in het Stardust Theater

Bestemming

Azië

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Norwegian Sky

Route

Vertrek 19:00

Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Het paradijselijke eiland Ko Samui ligt in de Golf van Thailand op ongeveer 35 kilometer afstand van het vasteland en is het derde grootste eiland van het land. Terwijl het binnenland meestal wordt gekenmerkt door beboste berglandschappen, vindt u aan de kust fijne zandstranden, kristalhelder water en een fantastische onderwaterwereld. Hier kunt u van genieten tijdens een snorkel- of duiktrip. Ook de Big Buddha Temple is ontzettend leuk om te bezoeken. Niet alleen de kleurrijke tempel is een prachtplaatje, u heeft ook vanaf hier een waanzinnig uitzicht over de kristalheldere zee.

Aankomst 06:00

Vertrek 20:00

De havenstad Laem Chabang ligt aan de Golf van Thailand en heeft vanwege de gunstige ligging de grootste haven van Thailand. De wonderschone stranden en de naastgelegen geliefde golfbaan nodigen u uit om heerlijk te gaan ontspannen. Dankzij de warme temperaturen gedurende het hele jaar kunt u hier lekker gebruik van maken. In de stad vindt u vele mooie pittoreske kanaaltjes, Boeddhistische tempels en de lekkerste restaurants om van Thaise gerechten te smullen. Ook kunt u fascinerende musea bezoeken, zoals bijvoorbeeld het Space Inspirium waar u leuke weetjes over de ruimte te weten komt.

Aankomst 08:30

Vertrek 19:00

Ho Chi Minhstad is de grootste stad van Vietnam met ongeveer 7,1 miljoen inwoners. Tot 1975 was de stad bekend onder de naam Saigon. Ho Chi Minhstad ligt ten noorden van de Mekong Delta en aan de westelijke oever van de rivier de Saigon. In de stad zijn tal van theaters en musea te vinden waar onder andere kunstvoorwerpen en schilderijen uit de geschiedenis van Vietnam worden tentoongesteld. Ook zijn er spectaculaire gebouwen te vinden, zoals het hoofdpostkantoor en andere religieuze gebouwen. Daarnaast horen ook diverse parken tot de bezienswaardigheden van Ho-Chi-Minh.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Ontdek het Sultanaat van Brunei in het noorden van Borneo. De flora en fauna zijn hier zeer divers: meer dan de helft van het gebied is bedekt met tropisch regenwoud, dat zich perfect leent voor de habitat van planten en dieren. De havenstad Moeara, die in het uiterste oosten van het land is gelegen, is de enige diepzeehaven van Brunei.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Kota Kinabalu ligt op het eiland Borneo en draagt sinds 2000 officieel ​​de titel van een stad. Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door traditionele marktplaatsen, midden tussen de Chinese wolkenkrabbers en kantoorgebouwen. Het beste uitzicht over de stad en haar monument, de Staat moskee, heeft u vanaf Signal Hill.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Puerto Princesa is de hoofdstad van het Filipijnse eiland Palawan. Op dit moment heeft de stad een Duitse burgemeester die erg op het milieu let, zodat de stad schoon blijft. In de buurt van de stad bevindt zich het Puerto Princesa Subterranean River National Park, een van de beroemste attracties van het eiland. De ondergrondse rivier die hier door de holle rotsen stroomt, staat op de werelderfgoedlijst.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Singapore, Singapore naar Manilla, Filipijnen met de Norwegian Sky
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 17

U vaart op:

Norwegian Sky

De Norwegian Sky heeft voor ieder wat wils. Ontdek culinaire hoogtepunten in een van de tien restaurants aan boord, drink een heerlijk drankje in de open bar, laat u verwennen in de spa of beproef uw geluk in het casino.

Gerenoveerd in:

2019

Passagiers:

2004
Leer meer over Norwegian Sky

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.