greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17764467

12daagse cruise vanaf Southampton (Londen)

Oceania Cruises
1 / 21
Kookschool op zee
Live muziek in de Marina Lounge
Doe mee aan een schilderworkshop

Bestemming

Europa

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Marina

Route

Vertrek 17:00

De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en is een elegante en bruisende stad waar de verhalen van de rijke geschiedenis om elke hoek uw aandacht vragen. De binnenstad van Edinburgh is verdeeld in twee delen, Old Town en New Town. Hierbij bestaat de Old Town uit een hoofdstraat, de Royal Mile, bestaande uit kastelen en steegjes waar u leuke toeristische winkeltjes zult vinden. In de New Town vindt u vooral straten met winkels, die gevestigd zijn in 18e eeuwse Georgiaanse gebouwen. Beiden 'towns' staan tegenwoordig op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De kleine rustige plaats Invergordon in Schotland is het startpunt voor vele leuke uitstapjes. Breng een bezoek aan het meer van Loch Ness of bewonder het Dunrobin Castle, een sprookjeskasteel met een wonderschoon park. Daarnaast is het Urquhart Castle ook zeker een bezoekje waard. De ruïnes, vroeger de grootste vestingwerken van Schotland, behoren tot de belangrijkste redenen voor Schotse toeristen om naar Invergordon af te reizen. Verder kunt u met een beetje geluk in de baai van Invergordon dolfijnen spotten.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Lerwick is de grootste stad op het Shetland eiland en werd in de 17de eeuw gesticht. Hoewel de stad in de geschiedenis verschillende keren is afgebrand, is het tegenwoordig een belangrijke haven voor de handel en toerisme. Breng een bezoek aan Fort Charlotte, een vesting uit het jaar 1665, dat als bescherming werd gebouwd tegen de Nederlandse vloot. In het Shetland museum ervaart u de geschiedenis van het land. Maar ook een bezoek aan het visserijhuisje uit de 18de eeuw mag zeker niet ontbreken.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Vik is een gemeente dat bestaat uit vijf plaatsen. Het ligt in de Noorweegse provincie Sogn og Fjordane. De gemeente biedt haar bezoekers een wonderschoon fjord en talrijke bezienswaardigheden aan. Een voorbeeld hiervan is de staafkerk Hopperstad uit de 12e eeuw. Verder kunt u van het adembenemende landschap genieten tijdens een wandeling.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De prachtige havenstad is na een verwoestende brand in het jaar 1904 in jugendstil stijl opnieuw opgebouwd. Voor een mooi uitzicht over de unieke stad kunt het beste de berg Aksla beklimmen. De 418 traptreden leiden u van het stadspark naar de top van de berg. Om meer te weten te komen over wat er is gebeurd, kunt u een bezoek brengen aan het Ålesunds Museum. Een bezoek aan Ålesund wordt vaak gecombineerd met een bezichtiging van de Geirangerfjord en/of Hjørundfjord.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Seydisfjørdur is een klein stadje in de oostfjorden van IJsland waar u overrompeld wordt door het ruisende water van de watervallen. Het stadje met nog geen 700 inwoners wordt gezien als het meest pittoreske stadje van IJsland. Nergens in IJsland zijn de oude houten gebouwen zo goed onderhouden als hier. Het middelpunt van de stad is toch wel het oude kerkje dat, dankzij de kleur, ook wel het blauwe kerkje genoemd wordt.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Akureyri is een havenstad in het noordelijke deel van IJsland en bevindt zich in een groot fjord. De Noordpool ligt niet ver van dit idyllische stadje. Er zijn talrijke bezienswaardigheden zoals musea en een botanische tuin. Regelmatig kunt u het prachtige noorderlicht zien. Dit zal uw IJsland cruise onvergetelijk maken. Eyjafjördur Fjord is een van de beste skigebieden in IJsland.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 11

U vaart op:

Marina

Het vlaggenschip van de nieuw Oceania klasse, de Marina, combineert een unieke comfort met luxe faciliteiten en culinaire hoogstandjes. Verken de oceanen op een van de mooiste cruiseschepen van Oceania Cruises.

Gerenoveerd in:

2023

Passagiers:

1238
Leer meer over Marina

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

12daagse cruise vanaf Southampton (Londen)