greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17809948

12daagse droomcruise vanuit Seoel

Norwegian Cruise Line
1 / 40
In de frisse buitenlucht hardlopen op de atletiekbaan
Gerenoveerd in 2008
Groot casino aan boord waar u uw geluk kunt beproeven

Bestemming

Azië

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Norwegian Spirit

Eindpoort

Tokio, Japan

Route

Vertrek 19:00

Seoul is de hoofdstad van Zuid-Korea en heeft moderne wolkenkrabbers en neonlichten. De stad biedt een fascinerende mix van oude en nieuwe gebouwen, boeddhistische tempels, pagodes en paleizen. Bovendien is de stad een belangrijk commercieel, cultureel en financieel centrum. Ook heeft deze prachtige stad een geweldig metrosysteem.

Aankomst 12:00

Vertrek 20:00

Jeju is het grootste eiland van Zuid-Koreaanse en telt ongeveer 605.000 inwoners. Het subtropische klimaat trekt veel nationale en internationale bezoekers. Het landschap bestaat uit schitterende bergen en fascinerende vulkanen. In het noorden van het eiland ligt de gelijknamige stad, waar u uw ogen uit zult kijken. Indrukwekkende grotten, parken en stranden sieren de stad. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Manjanggul grot. Dit is een lavagrot en waar u zelf doorheen kunt lopen en aan de hand van informatieborden kunt leren over de totstandkoming van de grot.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

-

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

In het zuiden van Japan ligt de stad Kagoshima, ook wel het Hawaï van Japan genoemd. Kagoshima is een van de weinige plaatsen waarbij je heel makkelijk dichtbij (actieve) vulkanen kunt komen, dus grijp uw kans! Bezoek daarnaast indrukwekkende plekken van Japan’s Meiji Industriële Revolutie die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Kom tot rust tijdens een bezoek aan een van de vele heetwaterbronnen die verspreid zijn over de stad.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Gelegen aan de zuidoostkust van het eiland Kyushu, Miyazaki is een rustige en ontspannen omgeving. Het heeft de tweede warmste temperaturen in Japan (na Okinawa), en het is de ideale plek om buiten de gebaande paden, gaan zwemmen in de Stille Oceaan en proeven van de lokale lekkernijen. De hoofdstad van Miyazaki Prefecture is de stad van Miyazaki, een heldere en zonnige stad met een zuidelijke badplaats sfeer.

Aankomst 10:00

Vertrek 22:00

Osaka is de op twee na grootste stad in Japan en heeft ongeveer 2,7 miljoen inwoners. Een deelname aan een traditionele theeceremonie is zeker aan te raden.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

In Hiroshima bevinden zich vanwege de Tweede Wereldoorlog een aantal monumenten en gedenktekens zoals het Peace Park, de Peace Tower, en een vredes museum. Het originele kasteel van Hiroshima (genoemd Carp Castle), werd in 1945 vernietigd door de atoombom. Het werd echter herbouwd in de jaren '50 en is vandaag de dag een museum over de geschiedenis van Hiroshima voor de Tweede Wereldoorlog.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Kōchi is een stad, maar is tegelijkertijd ook een havenstad en de hoofdstad van de prefectuur Kochi op Shikoku. Kōchi ligt aan de uitmonding van de rivier Kagami in de Stille Oceaan in de baai van Urado. Als bezienswaardigheid biedt de stadde gelijknamige kasteel Kōchi, dat nog origineel bewaard is gebleven uit de oorlog.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Nagoya is een grote stad, havenstad en bestuurszetel van de Japanse prefectuur Aichi op het eiland in de Grote Oceaan. Met 2,3 inwoners is Nagoya op Tokio, Yokohama en Osaka na, het op drie na grootste Japanse industriecentrum. Bovendien is de stad door de honkbalclub Chūnichi Dragons en de voetbalvereniging Nagoya Grampus Eight een zeer bekende stad.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Seoel, Zuid-Korea naar Tokio, Japan met de Norwegian Spirit
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 29

U vaart op:

Norwegian Spirit

Met de Norwegian Spirit ervaart u een cruise in een speciale klasse. Geniet met uw familie of vrienden van een geweldige reis die iedereen aanspreekt, op een schip die u niets te wensen overlaat met mooie herinneringen.

Gerenoveerd in:

2022

Passagiers:

2018
Leer meer over Norwegian Spirit

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.