greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16994052

12daagse reis aan boord van de Seven Seas Splendor

Regent Seven Seas Cruises
1 / 16
Keuze uit drie prachtige schepen
Pure luxe op zee
Verscheidenheid aan excursies aan wal

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Seven Seas Splendor

Start poort

Montreal, Canada

Route

De naam 'Montreal' is afgeleid van de 233 meter hoge berg Mont Royal. Montreal is sinds 1535 uitgegroeid van een klein dorp tot een belangrijke wereldstad. De stad heeft een Europese sfeer. Zo kunt u in de oude stad van Montreal verschillende straatjes in Parijse stijl vinden zoals Rue St-Paul. Deze straatjes zijn prachtig om doorheen te wandelen en te genieten van een koffie bij een intieme bistro of café. Daarnaast heeft Montreal nog genoeg andere bezienswaardigheden zoals Notre Dame de Montreal.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

De stad Québec wordt in het bijzonder gekenmerkt door haar Franse charme. De vele kronkelende straatjes die dwars door de stad lopen en de diverse musea, waaronder het wassenbeeldenmuseum, nodigen u uit voor een bezoek. Andere leuke uitstapjes zijn een fietstocht naar de Montmorency watervallen en een bezoek aan de bekende bedevaartskerk Sainte-Anne-de-Beaupré. Het oude stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Saguenay ontstond in 2002 door een samenvoeging van verschillende steden. De stad is gelegen in het Franstalige deel van Canada. De stad ligt aan de Saguenayrivier en aan de riviermonding kunt u met een beetje geluk de beluga walvissen en de blauw walvissen zien. Daarnaast kunt u in de omgeving ook prachtige fjorden vinden. De ligging van de haven leent zich perfect voor natuurgerelateerde uitstapjes. Van wandelen tot kajakken - de regio Saguenay biedt veel mogelijkheden om de natuur van dichtbij te beleven.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

De historische stad Sydney trekt veel toeristen aan vanwege haar mooie gebouwen. Een rondleiding door de oude stad biedt de mogelijkheid om de interessante geschiedenis te leren kennen. Daarnaast hangt er een gezellige sfeer in de stad en zult u veel straatmuzikanten zien. Het beschikt ook over een gunstige ligging dichtbij alle belangrijke attracties op het eiland, zoals de wereldberoemde Cabot Trail, louisbourg, de Alexander Graham Bell Museum in het mooie dorp van Baddeck en zes golfbanen!

Aankomst 11:00

Vertrek 18:00

Halifax ligt in Canada en biedt een groot aantal excursies aan. In de havenstad bevinden zich talrijke musea, galeries, winkels en historische gebouwen. Een aanbevolen excursie is een trip naar het vissersdorp Peggy's Cove, gelegen in een smalle baai. Verder kunt u heerlijk langs de kust kajakken. Met een beetje geluk kunt u met de kajak excursie walvissen, zeehonden en dolfijnen spotten. In het Halifax Citadel kan de geschiedenis van de prachtige stad ontdek worden.

Aankomst 12:00

Vertrek 20:00

Saint John is een prachtige havenstad met een indrukwekkende omgeving. Geniet van steile kliffen en spectaculaire baaien die allemaal rondom de Bay of Fundy liggen. De binnenstad van Saint John is ook prachtig om te zien met smalle zijstraatjes en prachtige bakstenen. In Saint John is er ook een interessant museum die informatie geeft over New Brunswick. Het is een populaire toeristische bestemming door zijn vele bezienswaardigheden en natuurlijke wonderen.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Portland is gelegen in de Amerikaanse staat Maine en is vooral bekend om zijn oude haven en de vuurtoren Portland Head Light. Vooral kunstliefhebbers zijn hier op de juiste plek. In het Museum of Art zijn talrijke kunstwerken van het impressionisme tot en met het heden tentoongesteld. Portland is een geliefde stad onder reizigers. Dit komt omdat Portland een zeer aangename stad is met een gezellig centrum en een historische haven. Maar de stad kent vooral veel roem omdat de wereldberoemde schrijver Stephen King hier geboren is.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Boston is gelegen aan de oostkust van de Verenigde Staten en is een van de oudste en meest culturele steden in het land. Naast de historisch interessante bezienswaardigheden die te vinden zijn in Boston, zijn er ook architectonisch interessante gebouwen en een prachtig landschap in het gebied. Twee van de belangrijkste attracties zijn de Freedom Trail en het National Historical Park. In het centrum bevinden zich overal plekken waar men een fiets kan huren en een prachtige fietstocht kan maken door de stad.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 7

U vaart op:

Seven Seas Splendor

Het nieuwste schip van Regent Seven Seas Cruises bestaat uit luxe en comfort, wat zorgt voor een perfecte cruise-ervaring.

Bouwjaar:

2020

Passagiers:

732

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.

12daagse reis aan boord van de Seven Seas Splendor