greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16827533

13daagse cruise naar Tallinn

Norwegian Cruise Line
1 / 28
Geniet van het buffet dat ter plekke wordt bereid
Verschillende binnen- en buitenzwembaden aan boord
Op elk moment van de dag kunt u pizza bestellen

Bestemming

Europa

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Norwegian Dawn

Eindpoort

Le Havre (Parijs), Frankrijk

Route

Vertrek 17:00

De grootste stad van Scandinavië is de thuisbasis van de residentie van de koning, het Zweedse parlement en de Zweedse regering. Het kasteel en het rijksdaggebouw moet u niet missen. Voor alle kunst-en cultuurliefhebbers biedt Stockholm talrijke theaters en musea. Door de vele rivieren in de stad wordt Stockholm ook wel het "Venetië van het noorden" genoemd. Rondom Stockholm liggen er ook nog meer dan 24.000 eilanden. Typerend in de stad is dat er Nederlandse barokke stijl terug te vinden is in de vergaderplaats van de adel 'Riddarhuset'.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

De hoofdstad van Estland ligt in de Golf van Finland in de Oostzee. Het ligt op ongeveer 80 km van Helsinki. Tot de bezienswaardigheden horen enige musea, parken en kerken. De botanische tuin beschikt over meer dan 8.000 plantensoorten en bestaat uit meer dan 110 hectare land. In het scheepvaartmuseum worden zowel visgerei uit de nieuwe steentijd en antieke duikuitrustingen als ook een compleet brugdek van een vissersboot uit de jaren 50 tentoongesteld.

Aankomst 09:00

Vertrek 17:00

Naast de zee, alle meren en bossen is Riga de enige echte stad die u kunt vinden in Letland. U kunt hier elk moment van de dag genieten van een stuk ongerepte natuur voor uzelf. Maak een rustgevende wandeling, een fietstocht of kom tot rust op het strand naast alle naaldbomen. Het is allemaal mogelijk in Letland. Nadat alle mogelijke machten Letland zijn binnengevallen zijn er meer culturele lagen en een minder homogene bevolking in Letland in vergelijking met haar buurlanden. Desondanks is de bevolking in Riga wel de meest artistieke bevolking van de Oostzee.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Ervaar Klaipėda, een stad waar u de perfecte combinatie van oud en nieuw kunt vinden. De voormalige Pruisische hoofdstad heeft een Duitse smaak in haar architectuur. Dit is goed terug te zien in de geplaveide oude binnenstad en de enige overgebleven toren van het rode bakstenen kasteel. De haven van Klaipėda is ook de enige haven in Litouwen waar grote cruiseschepen kunnen aanmeren. De stad bestaat uit drie delen: de oude stad, de nieuwe stad en Smiltynė. Smiltynė heeft veel bezienswaardigheden, maar is alleen per veerboot te bereiken.

Aankomst 08:00

Vertrek 15:30

De Poolse havenstad ligt in de Danziger baai en werd tijdens de Tweede Wereldoorlog grotendeels vernietigd. Desondanks heeft Gdynia zich door de jaren heen ontwikkeld tot een moderne stad met een levendige cultuur. Gdynia is een van de jongste Poolse steden, maar veel gebouwen in de stad zijn al honderden jaren oud en de stad heeft een rijke geschiedenis. Als u graag wat meer wilt leren over de geschiedenis van Gdynia dan kunt u het City of Gdynia Museum bezoeken.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Vroeger was het een klein vissersdorp, vandaag de dag een moderne en bekende plaats aan de Oostzee. Warnemünde heeft haar gasten veel te bieden. Neem een kijkje bij de kotter en proef echte verse vis of breng een bezoek aan een van de vele historische huizen. De kilometer lange promenade nodigt u uit voor een prachtige wandeling. Verder kunt u nog een blik werpen op het Warnemünde symbool: een in 1897 gebouwde vuurtoren. Voor entertainment is in Warnemüde ook gezorgd. Een casino, vele boetiekjes en excellente restaurants nodigen u uit voor een bezoek.

Aankomst 12:30

Vertrek 21:00

Kopenhagen is het culturele en economische centrum van Denemarken. De stad is de thuisbasis van het Deense parlement en de koninklijke familie. Het symbool van de stad is de Kleine Zeemeermin, die u zeker moet bezoeken. In 1913 werd het beeld onthult en sindsdien siert het Kopenhagen. Ook wat betreft plezier komt u niks te kort in deze stad. Tegenover het Centraal Station kunt u 's werelds oudste pretpark, Tivoli, bezoeken. Erg interessant is een wandeling door de hippiewijk Vrijstad Christiania.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

De Britse stad ligt aan de noordelijke oever van de Theems en biedt plaats aan een zeehaven en verschillende vestingen. De Tilbury's vestingen waren belangrijke verdedigingswerken tijdens meerdere oorlogen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Stockholm, Zweden naar Le Havre (Parijs), Frankrijk met de Norwegian Dawn
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 17

U vaart op:

Norwegian Dawn

Zelfs vanaf een afstand kunt u de, met het Vrijheidsbeeld versierde, Norwegian Dawn nog herkennen. Het schip biedt diverse restaurants, tal van recreatieve faciliteiten en een ruime keuze aan comfortabele hutten.

Gerenoveerd in:

2016

Passagiers:

2340
Leer meer over Norwegian Dawn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.