Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Portugal vanaf Amsterdam, Nederland met de Seven Seas Mariner

12 nachten, 10 havens met deSeven Seas MarinerRegent Seven Seas Cruises#16994029
Inbegrepen:
  • All Inclusive
  • Groot showtheater
  • Hardloopbaan op het zonnedek
  • Grote, goed gevulde bibliotheek
Map Marker
Wachten
  • Regent Seven Seas Cruises
  • Seven Seas Mariner
  • Europa
  • Amsterdam, Nederland
  • Barcelona, Spanje
  • 12 nachten
  • 19-09-2025
  • 16994029
    • All Inclusive
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Amsterdam, NederlandInscheping18:00
vertrek 18:00
Amsterdam, Nederland
In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.
2Zeebrugge (Brugge), België07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
Zeebrugge ligt in het Vlaamse gewest van België. Het stadje heeft ongeveer 3.865 inwoners en is gelegen in de directe omgeving van Brugge. Brugge wordt vooral gekenmerkt door zijn middeleeuwse oude binnenstad, vestingwerken en windmolens. Aangezien Brugge niet werd beïnvloed door oorlog of grote branden, is de stad in zeer goede staat bewaard gebleven. Het is te voet te verkennen, maar ook per boot. Lokale attracties zijn onder andere de Onze-Lieve-Vrouwekerk, diverse musea en de vier stadspoorten.
3St. Peter Port, Guernsey10:0019:00
aankomst 10:00vertrek 19:00
De hoofdstad van Guernsey behoort tot de 50 belangrijkste historische steden in het Verenigd Koninkrijk. Het eiland geeft de indruk dat er in honderden jaren niets veranderd is. Met de prachtige kerk als middelpunt van het karakteristieke centrum, loopt u naar de pittoreske winkeltjes waar u de leukste souvenirtjes zult vinden. Dwaal door de elegante tuinen van Candie Gardens, bewonder Hauteville House dat vroeger bewoond werd door de beroemde Franse schrijver Victor Hugo en ontdek de historie van het Castle Cornet.
4op zee
5Bordeaux, FrankrijkOvernachting09:45
aankomst 09:45
Bordeaux is niet alleen bekend om de gelijknamige wijn. Bordeaux wordt gekenmerkt door zijn paleisachtige architectuur en de laat barokke inrichting van de pleinen en straten. Afhankelijk van uw interesses lokken religieuze gebouwen, openbare gebouwen en vele musea u naar de stad. Naast culturele hoogtepunten heeft Bordeaux, dankzij de nabijheid van de zee en de prachtige wijngaarden, ook veel culinaire hoogstandjes te bieden.
6Bordeaux, Frankrijk19:00
vertrek 19:00
Bordeaux is niet alleen bekend om de gelijknamige wijn. Bordeaux wordt gekenmerkt door zijn paleisachtige architectuur en de laat barokke inrichting van de pleinen en straten. Afhankelijk van uw interesses lokken religieuze gebouwen, openbare gebouwen en vele musea u naar de stad. Naast culturele hoogtepunten heeft Bordeaux, dankzij de nabijheid van de zee en de prachtige wijngaarden, ook veel culinaire hoogstandjes te bieden.
7Biarritz (Saint Jean de Luz), Frankrijk09:0014:00
aankomst 09:00vertrek 14:00
Biarritz (Saint Jean de Luz), Frankrijk
Saint Jean de Luz is een gemeente in de Franse regio Aquitanië. Saint Jean de Luz is een onderdeel van de historisch Baskische provincie Labourd. Saint Jean de Luz is gelegen op een oppervlakte van ongeveer 19 vierkante kilometer met ongeveer 13.844 inwoners. Vanwege de ligging van Saint Jean de Luz, is de cultuur zeer Baskisch. Aan het strand is de Baskische architectuur kenmerkend en zelfs vele restaurant zijn voorzien van Baskische namen. Bezienswaardig zijn vooral het kasteel Château d'Uturbie en de kerk van Saint-Jean Baptiste.
8La Coruña, Spanje10:0019:00
aankomst 10:00vertrek 19:00
In het noordwesten van Spanje ligt La Coruña. De stad staat bekend om haar Herculestoren, een Romeinse vuurtoren die in de 2de eeuw al de weg heeft gewezen naar de haven. Een van de bezienswaardigheden in de omgeving is het heiligdom Santiago de Compostela.
9Porto, Portugal09:0017:00
aankomst 09:00vertrek 17:00
Porto, Portugal
De stad Porto staat bekend als de officiële hoofdstad van Portugal. Het bevindt zich in het noorden van het land en biedt u de typische Portugese flair.
10Lissabon, Portugal07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.
11Cádiz, Spanje11:0019:30
aankomst 11:00vertrek 19:30
Cádiz, Spanje
Cádiz is een havenstad aan de zuidwestkust van Spanje. Zon, zee en strand is zeker wat u hier kunt verwachten. Verder bruist Cádiz ook van de pleinen met heerlijke restaurants en gezellige bars en clubs. Playa Caleta, het stadsstrand, is perfect voor borrels, snacks of een lekkere lunch. Met het prachtige uitzicht op zee is dit een ideale plek om een middagje door te brengen. Cultuurliefhebbers komen ook niets te kort in Cádiz. De pittoreske gekleurde huizen en gebouwen zijn al een genot op zich, maar ook zijn er diverse musea, kerken en kathedralen te bezoeken.
12op zee
13Barcelona, SpanjeOntscheping07:00
aankomst 07:00
Barcelona, Spanje
Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.
Regent Seven Seas Cruises# 16994029

Portugal vanaf Amsterdam, Nederland met de Seven Seas Mariner

12 nachten, 10 havens met de Seven Seas Mariner
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Amsterdam, Nederland
    Inscheping
    2
    Zeebrugge (Brugge), België
    3
    St. Peter Port, Guernsey
    4
    op zee
    5
    Bordeaux, Frankrijk
    Overnachting
    6
    Bordeaux, Frankrijk
    7
    Biarritz (Saint Jean de Luz), Frankrijk
    8
    La Coruña, Spanje
    9
    Porto, Portugal
    10
    Lissabon, Portugal
    11
    Cádiz, Spanje
    12
    op zee
    13
    Barcelona, Spanje
    Ontscheping