greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17764380

13daagse reis aan boord van de Riviera

Oceania Cruises
1 / 36
Breed scala aan dinermogelijkheden
Meerderheid van de hutten heeft een balkon
Verschillende Wellness behandelingen

Bestemming

Zuidoost-Azië

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Riviera

Route

De hoofdstad van Thailand staat bekend om zijn contrasten. In Bangkok worden oud & nieuw, lawaai & stilte en verschillende culturen gecombineerd. Van tempels naast wolkenkrabbers, de beroemde tuk tuks, talloze markten en kraampjes tot luxe winkels en gastronomische restaurants, in Bangkok is er nauwelijks iets dat niet bestaat. Volledige rust zult u in het Grand Palace en Wat Phra Kaew vinden. Buiten deze muren zult u daarentegen typische stadsgeluiden waarnemen. Naast tal van wolkenkrabbers onderscheidt Bangkok zich ook met haar betoverende tempels in de oude stad.

Aankomst 07:00

Vertrek 14:00

Het paradijselijke eiland Ko Samui ligt in de Golf van Thailand op ongeveer 35 kilometer afstand van het vasteland en is het derde grootste eiland van het land. Terwijl het binnenland meestal wordt gekenmerkt door beboste berglandschappen, vindt u aan de kust fijne zandstranden, kristalhelder water en een fantastische onderwaterwereld. Hier kunt u van genieten tijdens een snorkel- of duiktrip. Ook de Big Buddha Temple is ontzettend leuk om te bezoeken. Niet alleen de kleurrijke tempel is een prachtplaatje, u heeft ook vanaf hier een waanzinnig uitzicht over de kristalheldere zee.

Aankomst 12:00

Vertrek 20:00

-

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

Port Klang is een stad in Maleisië met 42.000 inwoners en heeft de belangrijkste toegangspoort over zee naar Maleisië. De zeehaven bestaat sinds 1901 en is sindsdien de grootste van het land.

Aankomst 10:00

Vertrek 20:00

Het tropische eiland Penang is gelegen aan de westkust van Maleisië. De hoofstad Georgetown behoort sinds 2008 tot de UNESCO werelderfgoedlijst. Er bevinden zich vele tempels, moskeeën en kerken. Een bijzondere bezienswaardigheid is de Ke Lok Si, de grootste Chinese tempel in Maleisië. In de stad wonen veel verschillende culturen en dit is terug te zien in het dagelijkse leven. De stad heeft zich sterk ontwikkeld en is uitgegroeid tot een fascinerende plaats in Maleisië.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Langgerekte witte stranden, groene bossige gebergten en een helderblauwe zee sieren het schitterende Langkawi westelijk gelegen van Maleisië. Dit paradijselijke landschap kunt u bewonderen vanaf de Langkawi Sky Bridge. Deze brug bevindt zich zo’n 700 meter boven zee, is wel 125 meter lang en biedt u een adembenemend uitzicht. ‘Art in Paradise’ is een indrukwekkend museum waar u prachtige tentoonstellingen kunt bezichtigen. Verder zijn er diverse watervallen te vinden in de omgeving waar u heerlijk naartoe kunt wandelen.

Aankomst 07:00

De stad en het gelijknamige eiland liggen in het zuiden van Thailand in de Andaman Zee. Naast de mooie witte stranden, het kristalheldere water, de kleurrijke vissen en koraalriffen, biedt Phuket ook bruisende plaatsen en prachtige bezienswaardigheden. In Phuket stad bevindt zich bijvoorbeeld een 200 jaar oude tempel van Chinese immigranten. In het zuidwesten van het eiland ligt Wat Chalong, een boeddhistische tempel, die vandaag de dag nog steeds wordt vereerd. Schilderachtige landschappen vindt u bij het zuidelijkste puntje van het eiland. Vanaf dit punt zijn diverse zuidelijker gelegen eilandjes per boottocht te bereiken.

Aankomst 07:00

Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 28

U vaart op:

Riviera

De prachtige Riviera is op zo'n manier ontworpen, dat zij zich van de andere schepen onderscheidt. Met haar eindeloze voorzieningen, ruime hutten en sfeervolle inrichting voldoet de Riviera aan de hoogste eisen.

Gerenoveerd in:

2022

Passagiers:

1238
Leer meer over Riviera

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

13daagse reis aan boord van de Riviera