greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16829144

13daagse reis naar Civitavecchia (Rome)

Norwegian Cruise Line
1 / 26
Gezellig bowlen met de familie in de Bliss Ultra Lounge
Blijf fit in de Body Waves Fitness center
Prachtige kunstgalerij aan boord

Bestemming

Europa

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Norwegian Pearl

Route

Vertrek 17:00

De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

De op een na grootste haven van Frankrijk vindt u in Le Havre, een stad in het noordwesten van het land. In deze stad komen de rivier de Seine en het Engelse kanaal samen. Met ongeveer 180.000 inwoners is Le Havre ook de grootste stad van Normandië. Tot de bezienswaardigheden behoren de stadskern, die sinds 2005 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de kerk St. Josef, het museum voor de beeldende kunst en de brug van Normandië.

Aankomst 12:00

Vertrek 20:00

De stad Porto staat bekend als de officiële hoofdstad van Portugal. Het bevindt zich in het noorden van het land en biedt u de typische Portugese flair.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:30

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Aankomst 10:00

Vertrek 20:30

Cádiz is een havenstad aan de zuidwestkust van Spanje. Zon, zee en strand is zeker wat u hier kunt verwachten. Verder bruist Cádiz ook van de pleinen met heerlijke restaurants en gezellige bars en clubs. Playa Caleta, het stadsstrand, is perfect voor borrels, snacks of een lekkere lunch. Met het prachtige uitzicht op zee is dit een ideale plek om een middagje door te brengen. Cultuurliefhebbers komen ook niets te kort in Cádiz. De pittoreske gekleurde huizen en gebouwen zijn al een genot op zich, maar ook zijn er diverse musea, kerken en kathedralen te bezoeken.

Aankomst 06:30

Vertrek 17:00

Málaga heeft ongeveer 569.000 inwoners en is de zesde grootste stad van Spanje. Vanwege het aangename klimaat is Málaga een van de meest populaire vakantiebestemmingen van het Iberische schiereiland. Diverse musea en gebouwen kenmerken de stad. Van de Alcazaba, een Moors fort uit de 11de eeuw, de kathedraal van la Encanacíon, tot de geboorteplaats van de schilder Pablo Picasso. In Málaga is veel te verkennen en te bewonderen.

Aankomst 14:30

Vertrek 21:00

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en strekt zich uit langs de Baai van Palma aan de zuidkust van het eiland. De gotische kathedraal van La Seu is de bekendste attractie van de stad. Verder beschikt de stad over vele smalle straatjes die gedeeltelijk worden verbonden door trappen. Ook het paleis van de koning van Spanje bevindt zich hier. Het plein Plaza Mayor de Palma de Mallorca ligt centraal in het oude stadscentrum en verbindt de drie grootste winkelstraten met elkaar. Het plein is een verkleinde versie van het Plaza Mayor in Madrid.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Cannes is een stad in het zuiden van Frankrijk gelegen aan de Côte d'Azur. De stad straalt pure luxe en exclusiviteit uit en u zult zich voor even een echte wereldster voelen. Sinds de middeleeuwen tot de 19e eeuw was de stad een vissersstadje dat vooral geld moest verdienen met de visvangst. Tegenwoordig genereert het vooral inkomsten uit toerisme, met als hoogtepunt het populaire filmfestival dat jaarlijks in de stad georganiseerd wordt. Ruim een week lang stroomt de stad vol met de grootste artiesten en filmmakers van over de hele wereld.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Southampton (Londen), Engeland naar Civitavecchia (Rome), Italië met de Norwegian Pearl
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 14

U vaart op:

Norwegian Pearl

De dagen die u zult doorbrengen op de Norwegian Pearl, zullen onvergetelijk zijn. Culinair dineren, ontspannen op het zonneterras of sport uitoefenen. Het is allemaal speciaal voor u geregeld!

Gerenoveerd in:

2021

Passagiers:

2394
Leer meer over Norwegian Pearl

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

13daagse reis naar Civitavecchia (Rome)