Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Middellandse Zee vanaf Athene met de Silver Ray

12 nachten, 11 havens met deSilversea#17457853
Inbegrepen:
  • All Inclusive
  • Een van de meest ruimtelijke schepen ooit gebouwd
  • Revolutionair design in publieke ruimtes
  • Ruime Suites met met zicht op oceaan!
Map Marker
Wachten
  • Silversea
  • Silver Ray
  • Middellandse Zee
  • Athene
  • Rome, Italië
  • 12 nachten
  • 31-10-2024
  • 17457853
    • All Inclusive
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Athene (Piraeus), GriekenlandInscheping19:00
vertrek 19:00
Piraeus is de historische haven van Athene. Athene is de hoofdstad van Griekenland en heeft meer dan 4 miljoen inwoners. De stad is een cultureel, historisch en commercieel centrum en daarnaast ook een van de belangrijkste steden van Zuidoost-Europa. Tot de bezienswaardigheden behoren ongetwijfeld het Akropolis en het klooster van Daphni. Het Akropolis staat sinds 1987 op de UNESCO werelderfgoedlijst en het klooster sinds 1990. Daarnaast biedt Athene een ruime keuze aan musea. De combinatie van de geschiedenis, de charme en de schoonheid van de stad zullen uw vakantie onvergetelijk maken.
2Kusadasi (Efeze), Turkije09:0023:00
aankomst 09:00vertrek 23:00
Kusadasi ligt aan de Turkse Egeïsche kust en heeft ongeveer 59.000 inwoners. Vele zandstranden zijn gevestigd in en rond Kusadasi. Het hoogtepunt van Kusadasi is zonder twijfel de ruïnes van Efeze. Een van de oudste, grootste en belangrijkste steden van Klein-Azië bevindt zich daar.
3Bodrum, Turkije08:0023:00
aankomst 08:00vertrek 23:00
In Bodrum, het zuidwesten van Turkije, hebben veel locals hun zomerverblijf. Dankzij het klimaat van het pittoreske dorpje aan zee biedt het de ideale omstandigheden voor alle watersporten.
4Rhodos, Griekenland08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Het favoriete eiland van de zonnegod Helios, Rhodos, ligt in het oosten van de Egeïsche Zee en is het hoofdeiland van de Dodekanesos. Rhodos beschikt over witgekalkte huizen en de Akropolis, wat een van de belangrijkste bezienswaardigheden zijn op het Griekse eiland.
5Thira (Santorini), Griekenland08:0019:00
aankomst 08:00vertrek 19:00
Thira behoort tot de eilandengroep Santorini en ligt in de Zuid-Egeïsche vulkaangordel. In het westelijke deel van Thira kan duidelijk zien dat Santorini bestaat uit de overblijfselen van een vulkaan. De kraterrand en andere spectaculaire bezienswaardigheden getuigen dat er een vulkaanuitbraak heeft plaatsgevonden circa 1.600 jaren voor Chr. Het bewoonde gedeelte van het eiland staat bekend om haar mooie witte dorpen met gekleurde vensters en blauwe koepels. Naast historische bezienswaardigheden vindt u op het eiland ook veel adembenemende stranden.
6Souda (Kreta), Griekenland08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Souda is een dorp en voormalige gemeente in de regionale eenheid Chania, Kreta, Griekenland. Sinds de hervorming van de lokale overheid in 2011 maakt het deel uit van de gemeente Chania, waarvan het een gemeentelijke eenheid is. Het is een belangrijke ferry-en marinehaven bovenin de baai van Souda. Souda ligt op 6,5 km ten oosten van het centrum van Chania, hoewel het gebied daartussen grotendeels bebouwd is. De stad is een relatief nieuwe nederzetting.
7op zee
8La Valletta, Malta08:0022:00
aankomst 08:00vertrek 22:00
La Valletta, Malta
La Valletta heeft ongeveer 6.500 inwoners en is daarmee de kleinste hoofdstad van Europa. Sinds 1980 staat de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dankzij de vestingmuren rondom de stad, staat Valletta bekend als een van de meest veilige steden in de wereld. Het Grootmeesterspaleis behoort zonder twijfel tot de meest prachtige bezienswaardigheden van Malta. Ook de St. John's Kathedraal, fort St. Elmo, de Auberges (herbergen) en talrijke musea die veel over de geschiedenis van Malta vertellen, behoren tot de bezienswaardigheden van La Valletta.
9Taormina, Italië08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
De Siciliaanse stad Taormina werd in de oudheid door de Arabieren verwoest en in de Middeleeuwen weer opnieuw gesticht. Het milde klimaat en de talrijke bezienswaardigheden, zoals het historische theater dat door de oude Romeinen gebouwd werd, zijn een trekpleister voor toeristen. Bovendien biedt de stad een geweldig uitzicht op de Etna.
10Palermo, Sicilië08:0023:00
aankomst 08:00vertrek 23:00
Palermo is gelegen aan de noordkust van Sicilië. In Palermo vindt u tal van attracties, variërend van enkele paleizen, musea en galerieën. De vele plaatsen nodigen u uit om te genieten van een heerlijk drankje tijdens het kijken naar het kleurrijke leven.
11Napels, ItaliëOvernachting12:00
aankomst 12:00
Napels, Italië
Napels is met haar 1 miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Italië. De havenstad heeft naast een mooie strandpromenade ook vele bijzondere gebouwen, zoals burchten, paleizen, kloosters en kerken. De oude binnenstad van Napels werd in 1995 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. De Kathedraal van Napels is echt een bezoek waard. Deze prachtige kathedraal is gebouwd op resten van oudere kerken. Ook de kapel is in barokstijl.
12Napels, Italië18:00
vertrek 18:00
Napels, Italië
Napels is met haar 1 miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Italië. De havenstad heeft naast een mooie strandpromenade ook vele bijzondere gebouwen, zoals burchten, paleizen, kloosters en kerken. De oude binnenstad van Napels werd in 1995 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. De Kathedraal van Napels is echt een bezoek waard. Deze prachtige kathedraal is gebouwd op resten van oudere kerken. Ook de kapel is in barokstijl.
13Rome, ItaliëOntscheping07:00
aankomst 07:00
Rome, Italië
Rome is de grootste stad en tevens de hoofdstad van Italië. Rome staat bekend als de hoofdstad van het Romeinse Rijk in de oudheid en wordt aangeduid als de "Eeuwige Stad". De St. Peter's Basiliek en het Vaticaan werden in 1980 op de werelderfgoed lijst geplaatst.
Silversea# 17457853

Middellandse Zee vanaf Athene met de Silver Ray

12 nachten, 11 havens met de Silver Ray
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Athene (Piraeus), Griekenland
    Inscheping
    2
    Kusadasi (Efeze), Turkije
    3
    Bodrum, Turkije
    4
    Rhodos, Griekenland
    5
    Thira (Santorini), Griekenland
    6
    Souda (Kreta), Griekenland
    7
    op zee
    8
    La Valletta, Malta
    9
    Taormina, Italië
    10
    Palermo, Sicilië
    11
    Napels, Italië
    Overnachting
    12
    Napels, Italië
    13
    Rome, Italië
    Ontscheping