Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Canarische Eilanden vanaf Lissabon met de Norwegian Star

13 nachten, 12 havens met deNorwegian StarNorwegian Cruise Line#16847976
Inbegrepen:
  • volpension
  • Proef Aziatische, Franse en Italiaanse delicatessen
  • Beproef uw geluk in het uitgebreide casino
  • Uitgebreid entertainmentprogramma voor jongere gasten
Map Marker
Wachten
  • Norwegian Cruise Line
  • Norwegian Star
  • Spanje
  • Lissabon
  • Lissabon, Portugal
  • 13 nachten
  • 22-11-2024
  • 16847976
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Lissabon, PortugalInscheping21:00
vertrek 21:00
De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.
2op zee
3Funchal, Portugal07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
Funchal is de hoofdstad van Madeira. De oorsprong van de naam gaat terug naar de ontdekking door de Portugezen. Bij aankomst groeide er veel venkel op het eiland, wat verwijst naar Funchal. De stad kan terugkijken op een bijna 600 jaar oude geschiedenis. Leuk om te zien zijn de Levada: kunstmatige beekjes waarmee regenwater uit het noorden en het centrum van Madeira naar de boerderijen in het zuiden wordt geleid.
4Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanje08:0023:59
aankomst 08:00vertrek 23:59
Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanje
Santa Cruz de Tenerife is een van de hoofdsteden van de Canarische Eilanden. Met zijn vele zitgelegenheden en cafés nodigt de stad u uit om heerlijk te ontspannen en te genieten. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de 15de eeuw. Tegenwoordig is de stad vooral een aantrekkelijke en moderne plek voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Vanaf het prachtige plein loopt u gelijk naar winkelstraten en -complexen voor optimale inkopen. Tenerife is ook de thuisbasis van een grote vulkaan, de El Teide.
5Las Palmas, Gran Canaria, Spanje07:0023:00
aankomst 07:00vertrek 23:00
Las Palmas ligt op het eiland Gran Canaria en is de grootste stad van de Canarische eilanden. De haven van de stad behoort tot een van de grootste van de Atlantische Oceaan. Een bezienswaardigheid is vooral de oude binnenstad met haar vele historische gebouwen. Langs de strandpromenade vindt u talrijke bars, cafés en winkels, waar u heerlijk kunt genieten. Verder zijn er op het eiland talrijke musea te vinden. Ook kunt u een bezoek brengen aan Las Canteras. Dit is een concertzaal waar belangrijke muziekuitvoeringen plaatsvinden.
6Puerto del Rosario, Fuerteventura, Spanje08:0020:00
aankomst 08:00vertrek 20:00
De hoofdstad van Fuerteventura biedt vele kleurrijke straatjes. Het eiland heeft naast lange zandstranden en duinen, ook een uitkijkpunt op 600 meter hoogte. Erg bijzonder op het eiland zijn de zwarte zandstranden. Verder kunt u nog een bezoek brengen aan het vogelrijke eiland Los Lobos en het Ecomuseo de Algocia.
7Arrecife, Lanzarote, Spanje07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
Arrecife, Lanzarote, Spanje
Arrecife is de hoofdstad van het Canarische Eiland Lanzarote. In het jaar 1500 was Arrecife nog een klein vissersdorp. Door de jaren heen is de stad enorm gegroeid. Tot de bezienswaardigheden van het eiland behoren een krater met lagune, de Papagayo stranden, het uitkijkpunt del Río en de langste lavatunnel van de wereld. Op het eiland kunt u als toerist heerlijk genieten van de ontspannen levensstijl terwijl u een wandeling maakt over de uitgestrekte boulevard. In de avonduurtjes kunt u tot rust komen op een terrasje en genieten van een heerlijk spaans hapje en drankje.
8Agadir, Marokko07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Agadir biedt u prachtige stranden waar u heerlijk kunt zwemmen en ontspannen. Er is niet veel meer over van de cultuur en historische gebouwen van de stad door een verwoestende aardbeving in 1960. Vandaag de dag is Agadir vooral een toeristische plek waar u 300 dagen van het jaar kunt genieten van de zon. Daarnaast heeft u vanuit Agadir een goede verbinding naar andere prachtige steden in Marokko, zoals Marrakech en Casablanca.
9Casablanca, Marokko09:0019:00
aankomst 09:00vertrek 19:00
Deze Marrokaanse metropool is een accurate weergave van de moderne natie dat Marroko vandaag de dag is. Omdat Casablanca een moderne Marrokaanse stad is, zult u ook niet veel merken van cultuurverschillen. Casablanca is de grootste stad van Marokko en daardoor verantwoordelijk voor het grootste deel van de nationale economie. Casablanca bestaat uit verschillende delen; het moderne gedeelte, het rijke gedeelte en het nieuwe gedeelte met verschillende stranden.
10Málaga, Spanje10:0020:00
aankomst 10:00vertrek 20:00
Málaga heeft ongeveer 569.000 inwoners en is de zesde grootste stad van Spanje. Vanwege het aangename klimaat is Málaga een van de meest populaire vakantiebestemmingen van het Iberische schiereiland. Diverse musea en gebouwen kenmerken de stad. Van de Alcazaba, een Moors fort uit de 11de eeuw, de kathedraal van la Encanacíon, tot de geboorteplaats van de schilder Pablo Picasso. In Málaga is veel te verkennen en te bewonderen.
11Gibraltar, Engeland07:0022:00
aankomst 07:00vertrek 22:00
Gibraltar ligt in het westen van de Middellandse Zee in Zuid-Europa. Het ligt aan de grens met Spanje en Marokko. De Britse kolonie kan met het oog op de verschillende bezienswaardigheden in drie delen verdeeld worden. De oude binnenstad (North Town) tekent zich door de vele historische gebouwen, waaronder het Moorse kasteel uit de 8ste eeuw. In het tweede gedeelte, South Town, bevindt zich het Europa Point (het meest zuidelijke punt van Gibraltar). Het derde deel bestaat uit het gebied rondom de bekende apenrots.
12Cádiz, Spanje07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
Cádiz, Spanje
Cádiz is een havenstad aan de zuidwestkust van Spanje. Zon, zee en strand is zeker wat u hier kunt verwachten. Verder bruist Cádiz ook van de pleinen met heerlijke restaurants en gezellige bars en clubs. Playa Caleta, het stadsstrand, is perfect voor borrels, snacks of een lekkere lunch. Met het prachtige uitzicht op zee is dit een ideale plek om een middagje door te brengen. Cultuurliefhebbers komen ook niets te kort in Cádiz. De pittoreske gekleurde huizen en gebouwen zijn al een genot op zich, maar ook zijn er diverse musea, kerken en kathedralen te bezoeken.
13Portimão, Portugal07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Portimão is een stad in het zuiden van Portugal. Het gebied rond Portimao zal vooral indruk maken met de fascinerende rotsformaties, die uit de zee oprijzen. Ook zijn er in de stad een aantal fascinerende stranden met goud kleurig zand aanwezig, die worden omgeven door kliffen.
14Lissabon, PortugalOntscheping07:00
aankomst 07:00
De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.
Norwegian Cruise Line# 16847976

Canarische Eilanden vanaf Lissabon met de Norwegian Star

13 nachten, 12 havens met de Norwegian Star
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Cruise van/naar Lissabon, Portugal met de Norwegian Star
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Lissabon, Portugal
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    Funchal, Portugal
    4
    Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanje
    5
    Las Palmas, Gran Canaria, Spanje
    6
    Puerto del Rosario, Fuerteventura, Spanje
    7
    Arrecife, Lanzarote, Spanje
    8
    Agadir, Marokko
    9
    Casablanca, Marokko
    10
    Málaga, Spanje
    11
    Gibraltar, Engeland
    12
    Cádiz, Spanje
    13
    Portimão, Portugal
    14
    Lissabon, Portugal
    Ontscheping