greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17539074

14daagse reis aan boord van de Norwegian Star

Norwegian Cruise Line
1 / 24
Proef Aziatische, Franse en Italiaanse delicatessen
Beproef uw geluk in het uitgebreide casino
Uitgebreid entertainmentprogramma voor jongere gasten

Bestemming

Europa

Reisduur

13 Nachten

Cruise schip

Norwegian Star

Route

Vertrek 16:00

Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Isafjørdur is hoofdstad van de regio Westfjorden dat in het noordwesten van het land gelegen is. De populatie bedraagt ongeveer 2600 mensen. De belangrijkste economische factor voor deze stad is nog steeds de visserij. Door het kalme water in de regio biedt het de perfecte gelegenheid om een kajak vaartocht te maken langs de indrukwekkende fjorden. Door de stedelijke sfeer die de stad uitstraalt met z’n oude, smalle en kleurrijke straatjes zult u zich snel thuis voelen.

Aankomst 07:00

Vertrek 22:00

Akureyri is een havenstad in het noordelijke deel van IJsland en bevindt zich in een groot fjord. De Noordpool ligt niet ver van dit idyllische stadje. Er zijn talrijke bezienswaardigheden zoals musea en een botanische tuin. Regelmatig kunt u het prachtige noorderlicht zien. Dit zal uw IJsland cruise onvergetelijk maken. Eyjafjördur Fjord is een van de beste skigebieden in IJsland.

Aankomst 08:00

De grote plaats Spitsbergen werd gesticht aan het begin van de 20ste eeuw, in de Tweede Wereldoorlog verwoest en daarna weer opnieuw opgebouwd. Hierdoor is Spitsbergen een zeer moderne stad. Zeker een bezoek waard zijn de vele bonte huizen, die de charme van deze plaats weergeven. Door het relatief gematigde klimaat heeft het plaatsje ook vele verschillende plantensoorten, die met uitsterven bedreigd worden. In de omgeving kunt u vele verschillende diersoorten bekijken.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Honningsvåg heeft een gunstige locatie en is op slechts 40 km van de Noordkaap gelegen. Het is het meest noordelijke plaatsje op het Europese vasteland. In de zomermaanden is de haven van het dorp het contactpunt van vele cruiseschepen. De stad focust op toerisme en op visserij. De haven ligt beschut en hierdoor zitten hier veel soorten vissen om te vangen. In de stad zijn cafés, winkeltjes en restaurants om een dag te genieten van de prachtige stad.

Aankomst 11:00

Vertrek 20:30

De prachtige havenstad is na een verwoestende brand in het jaar 1904 in jugendstil stijl opnieuw opgebouwd. Voor een mooi uitzicht over de unieke stad kunt het beste de berg Aksla beklimmen. De 418 traptreden leiden u van het stadspark naar de top van de berg. Om meer te weten te komen over wat er is gebeurd, kunt u een bezoek brengen aan het Ålesunds Museum. Een bezoek aan Ålesund wordt vaak gecombineerd met een bezichtiging van de Geirangerfjord en/of Hjørundfjord.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Bergen wordt ook wel de stad tussen de zeven bergen genoemd. Eén van de bergen waaraan de stad zijn naam dankt is Fløyen. Vanuit hier heeft u een goed uitzicht over de stad. Om op de top te komen kun je gebruikmaken van een kabeltrein, Fløibanen. De hoogste van de zeven bergen is Ulriken. Bryggen, het middeleeuwse bestuurs- en handelscentrum en de kern van Bergen, staat nu op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Dit is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Aankomst 11:00

Vertrek 18:00

Kristiansand ligt aan de Noordzee in het zuiden van Noorwegen en is een fantastische plek voor natuur- en cultuurliefhebbers. U kunt er leuke kunstmusea bezoeken of een bezoekje brengen aan het pittoreske kunstenaarscafé Vaktbua, waar u tevens lekker kunt lunchen. Ook zijn er mooie kerken te bezoeken, zoals de Oddernes Kerk met schitterend houtenwerken en structuren en een prachtige orgel. In de omgeving bevinden zich diverse natuurparken en ook het eilandje Odderøya is een echte aanrader. Deze voormalige marinebasis is nu een fantastische plek om te wandelen en fietsen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Reykjavik, IJsland naar Kopenhagen, Denemarken met de Norwegian Star
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 15

U vaart op:

Norwegian Star

Beleef een betoverende reis op de Norwegian Star. Laat u meevaren naar Noord-Europa en de Caribbean en geniet van alle eersteklas voorzieningen op dit luxe schip. Beleef uw ultieme vakantie op de Norwegian Star.

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

2348
Leer meer over Norwegian Star

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 13 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

14daagse reis aan boord van de Norwegian Star