greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17491042

14daagse reis aan boord van de Silver Muse

Silversea
1 / 44
Klassieke-luxe inrichting
Routes met kleine havens
Gevarieerd avondprogramma's

Bestemming

Australië en Nieuw-Zeeland

Reisduur

13 Nachten

Cruise schip

Silver Muse

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 17:00

Melbourne is na Sydney de grootste stad van het Australische continent. Het is een dynamische stad met veel trendy restaurants en bars, musea en attracties, maar ook natuur ontbreekt hier niet. Melbourne heeft veel mooie parken en stranden om van te genieten met mooi weer. Ook staat Melbourne bekend om de vele verschillende festivals die worden georganiseerd. Een bezoek aan deze veelzijdige stad beloofd een indrukwekkende ervaring te worden.

Aankomst 08:30

Vertrek 17:00

In het noorden van de eilandstaat Tasmanië ligt de havenstad Burnie. De zomers zijn aangenaam met temperaturen rond de 22 °C en ’s winters wordt het gemiddeld 6 °C. In Burnie kunt u heerlijk shoppen, eten en drinken. Burnie is vooral bekend om de kaas en whiskey die in de regio gemaakt wordt. Verder zijn er prachtige stranden om lekker te zonnebaden of te wandelen. Op het gebied van cultuur zijn er ook leuke dingen te doen in Burnie, zoals leuke kunst tentoonstellingen en historische musea.

Aankomst 10:00

Vertrek 13:00

Milford Sound is het beroemdste fjord van Nieuw-Zeeland en is gelegen in het Fjord National Park. Met zijn lengte van 16 kilometer, diepte tot 450 meter en rotsen die de 1200 meter bereiken, is het jaarlijks voor vele toeristen een hoogptepunt van hun reis naar Nieuw Zeeland. Indrukwekkend zijn de watervallen. Overal waar u kijkt zult u verrast worden door een nieuw stukje natuurlijk schoon. Ondanks dat Milford Sound de natste plaats van Nieuw Zeeland is, mag het u zeker niet tegen houden deze prachtige plek te bezoeken.

Aankomst 16:30

Vertrek 19:00

Het grootste fjord in Nieuw-Zeeland is Doubtful Sound, dat ook vaak de 'Sound of Silence' genoemd wordt. Dit 421 meter diepe fjord is een lust voor het oog met z'n prachtige watervallen, flora en fauna. Met een beetje geluk spot u dieren zoals zeeleeuwen, walvissen, dolfijnen en zelfs fiordpinguïns. U kunt de fjord van verschillende invalshoeken bekijken zowel per kajak, tijdens een wandeltocht of ga de hoogte in en neem de helikopter. Dat Doubtful Sound één van Nieuw-Zeeland's meest populaire bestemmingen is, is niet moeilijk te geloven.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Bluff is gelegen op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en is een van de plaatsen die als eerste was beslecht door de Europeanen. De haven van Bluff dient als thuishaven voor vele zeilers.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Altijd wat te zien en te doen in deze levendige stad op het Zuidereiland. Sommigen geloven zelfs dat Dunedin de mooiste stad is van Nieuw-Zeeland. De stad bruist van het leven wat mede te danken is aan de vele studenten die in de stad wonen. Maar ook qua historie en natuur heeft Dunedin veel te bieden. De stad heeft nauwe banden met de Schotse stad Edinburgh, wat u niet zal verbazen wanneer u om u heen kijkt. Dunedin heeft namelijk Schotse invloeden die u terug zult zien tijdens uw bezoek. Daarnaast was de stad hét handelscentrum van de stad dankzij de vele behaalde successen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Christchurch is op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland gelegen en wordt gedomineerd door enkele koloniale gebouwen. De stad staat bekend om de Christchurch Cathedrale. Niet ver weg daarvan staat de Millennium Cone Memorial, dat symbool staat voor de vrede. Wanneer u een reis naar Christchurch wilt maken, verwacht dan een gezellig drukke en zeer kleurrijke stad. Christchurch heeft een Engels tintje en heeft een druk maar sfeervol straatbeeld. Aan creativiteit geen gebrek. Door de stad heen vindt u namelijk verschillende kunstprojecten.

Aankomst 08:30

Vertrek 18:00

Picton is een stad van ongeveer 3000 inwoners met een uitgebreide haven en bevindt zich aan het einde van fjord Queen Charlotte in de Malborough Sounds. In deze regio kunt u heerlijk wegdromen en genieten van de ontspannen eilandse levenstijl, waardoor u er zich meteen thuis zult voelen. Het waterfront is bekend als één van 's werelds beste aangezien het uitzicht gedurende de dag veranderd. Overal in het gebied kunt u genieten van de verfijnde keuken en de goddelijkste wijnen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 32

U vaart op:

Silver Muse

In het voorjaar van 2017 presenteert Silversea een nieuw schip : de Silver Muse. Net als bij andere schepen van Silversea heeft de Silver Muse een luxe service, maximaal comfort en een all inclusive lifestyle.

Bouwjaar:

2017

Passagiers:

596
Leer meer over Silver Muse

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 13 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

14daagse reis aan boord van de Silver Muse