greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17029177

15daagse cruise met de Seabourn Sojourn vanuit Barcelona

Seabourn
1 / 46
Sky Bar op het zonneterras
Golfparcours op kunstgras aanwezig
Grand Salon met onder andere lezingen en concerten

Bestemming

Europa

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Seabourn Sojourn

Rederij

Seabourn

Route

Vertrek 17:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Valencia ligt aan de Spaanse oostkust en heeft ongeveer 810.000 inwoners. De oude binnenstad biedt plaats aan talrijke bezienswaardigheden, zoals de uit het jaar 1262 stammende kathedraal, die nog in goede toestand verkeerd. Het symbool van Valencia en de klokkentoren van de kathedraal kunt u vandaag de dag nog steeds bezichtigen. Met de moderne tram kunt u geheel ontspannen en de talrijke mooie stranden van Valencia bezoeken. Ook kunt u flaneren door de prachtige winkelstraten.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Cartagena is gelegen in het zuidoosten van Spanje. De havenstad heeft niet alleen een van de grootste havens in Spanje, maar ook vele historische gebouwen. Zodat u kunt genieten van onder andere de ruïnes van het kasteel "Castillo de la Concepción" dat een geweldig uitzicht over de stad en omgeving biedt.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Leixões is de grootste aangelegde haven van Portugal. Porto is bekend vanwege zijn bekende Port wijn. De havenstad kenmerkt zich door haar schilderachtige sfeer. Dicht op elkaar gebouwde huizen, stijle rotswanden en talrijke terassen dragen bij aan deze sfeer.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Ferrol is een stad in het noordwesten van Spanje. De stad staat bekend om het oude arsenaal van de plaatselijke scheepswerf, en de forten van San Felipe en La Palma.

Bordeaux is niet alleen bekend om de gelijknamige wijn. Bordeaux wordt gekenmerkt door zijn paleisachtige architectuur en de laat barokke inrichting van de pleinen en straten. Afhankelijk van uw interesses lokken religieuze gebouwen, openbare gebouwen en vele musea u naar de stad. Naast culturele hoogtepunten heeft Bordeaux, dankzij de nabijheid van de zee en de prachtige wijngaarden, ook veel culinaire hoogstandjes te bieden.

De Gironde is een samenvloeiing van twee rivieren; Garonne en Dordogne bij Ambès. De

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Belastingen en havengelden
  • Alle fooien voor het cabinepersoneel, Restaurant Stewards en het entertainmentprogramma aan boord
  • Accommodatie in de geboekte categorie cabine
  • Alle maaltijden en een ruime keuze aan drankjes aan boord
  • Gebruik van faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 34

U vaart op:

Seabourn Sojourn

De Seabourn Sojourn werd te water gelegd in London in 2010 op de rivier de Theems. Het schip charmeert haar passagiers onder andere met ruime openbare ruimtes en de Seabourn Square - een van de prachtige lobby's.

Bouwjaar:

2010

Passagiers:

450
Leer meer over Seabourn Sojourn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Seabourn.

15daagse cruise met de Seabourn Sojourn vanuit Barcelona