greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16733052

15daagse cruise met de Seven Seas Explorer vanuit Sydney

Regent Seven Seas Cruises
1 / 31
Gloednieuw schip
SpaClub met diverse behandelingen
Luxe suites

Bestemming

Australië en Nieuw-Zeeland

Reisduur

14 Nachten

Route

Vertrek 18:00

Sydney is de dichtstbevolkte stad van Australië met een populatie van bijna vijf miljoen en is gelegen aan de oostkust van het land. Het is een bruisende metropool met veel leuke dingen om te zien en te doen. Breng een bezoekje aan het beroemde stadsstrand Bondi Beach of neem een kijkje bij 's werelds grootste natuurlijke haven waar je schitterend uitzicht hebt op de Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House. Ook qua nachtleven heeft Sydney veel te bieden met een grote hoeveelheid hippe bars en nachtclubs.

Aankomst 07:00

Vertrek 21:00

Melbourne is na Sydney de grootste stad van het Australische continent. Het is een dynamische stad met veel trendy restaurants en bars, musea en attracties, maar ook natuur ontbreekt hier niet. Melbourne heeft veel mooie parken en stranden om van te genieten met mooi weer. Ook staat Melbourne bekend om de vele verschillende festivals die worden georganiseerd. Een bezoek aan deze veelzijdige stad beloofd een indrukwekkende ervaring te worden.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Hobart is een stadje gelegen in het zuidoosten van het eiland Tasmanië dat ten zuiden van het Australische vasteland ligt. Dit pittoreske havenstadje heeft heel veel leuke restaurants waar lokale en internationale gerechten geserveerd worden. Tevens zijn er een aantal leuke bars om de avonduren door te brengen. Ook zijn er mogelijkheden om leuke buitenactiviteiten doen, zoals duiken, zeilen, raften en fietsen. Voor iets meer culturele activiteiten kunt u terecht bij één van de interessante musea of historische locaties.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Altijd wat te zien en te doen in deze levendige stad op het Zuidereiland. Sommigen geloven zelfs dat Dunedin de mooiste stad is van Nieuw-Zeeland. De stad bruist van het leven wat mede te danken is aan de vele studenten die in de stad wonen. Maar ook qua historie en natuur heeft Dunedin veel te bieden. De stad heeft nauwe banden met de Schotse stad Edinburgh, wat u niet zal verbazen wanneer u om u heen kijkt. Dunedin heeft namelijk Schotse invloeden die u terug zult zien tijdens uw bezoek. Daarnaast was de stad hét handelscentrum van de stad dankzij de vele behaalde successen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Akaroa is gelegen op Banks Peninsula, dat ligt op het Zuidereiland in de regio Canterbury. De plaats bevindt zich in de buurt van Christchurch aan een natuurlijke haven en wordt versierd door vulkanische heuvels. Akaroa is een zeer geliefde vakantiebestemming in Nieuw-Zeeland, omdat er zich een baai van 30 hectare bevindt, waarin zeer zeldzame dolfijnen zwemmen. Voor deze zeebewoners is bewust een natuurgebied aan de kust gecreëerd, zodat de dolfijnen niet in de visnetten van vissers verstrikt kunnen raken.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Wellington, ook wel 'Windy Wellington' genoemd, is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en de meest zuidelijke hoofdstad van de wereld. De stad is gelegen in het uiterste zuiden van het noorderlijke schiereiland. Bovendien was het de plaats waar de verfilming van 'The Lord of the Rings' plaatsvond. Het mooiste uitzicht over de stad heeft u vanaf Mount Victoria. Met haar Victoriaanse gebouwen, indrukwekkende haven en schitterende eilanden, is de stad zeker fotogeniek te noemen.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Deze stad, die op het Noordereiland gelegen is, is de hoofdstad van de regio Hawke's Bay en staat bekend om haar Art Deco stijl. Al bij een wandeling door de stad wordt het duidelijk dat veel gebouwen in de stad in deze stijl gebouwd zijn. Het was de Britse zeevaarder James Cook die in 1769 in Napier aan wal kwam en de perfecte locatie voor een haven zag. Dankzij de relatief hoge ligging van de stad heeft het vele zonuren en aangename temperaturen, van 's zomers 25 °C tot 's winters 14 °C .

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 21

U vaart op:

Seven Seas Explorer

De Regent Seven Seas Explorer is een elegant en ruim schip. Op het schip kunt u genieten van verschillende activiteiten die zowel in de avond als overdag worden aangeboden. De Seven Seas Explorer brengt u naar de mooiste oorden.

Bouwjaar:

2016

Munteenheid:

USD

Passagiers:

732
Leer meer over Seven Seas Explorer

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.

15daagse cruise met de Seven Seas Explorer vanuit Sydney