Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Middellandse Zee vanaf La Seyne-sur-Mer met de Costa Pacifica

14 nachten, 11 havens met deCosta PacificaCosta Cruises#17297644
Inbegrepen:
  • volpension
  • Keuze uit vijf heerlijke restaurants
  • Samsara Spa met sportzaal, sauna en zonnebank
  • Geweldige discotheek om 's avonds met de voetjes van de vloer te gaan
Map Marker
Wachten
  • Costa Cruises
  • Costa Pacifica
  • Middellandse Zee
  • La Seyne-sur-Mer
  • La Seyne-sur-Mer, Frankrijk
  • 14 nachten
  • jun. 2025 - sep. 2025
  • 17297644
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1La Seyne-sur-Mer, FrankrijkInscheping16:00
vertrek 16:00
La Seyne-sur-Mer, Frankrijk
2Valencia, Spanje14:0022:00
aankomst 14:00vertrek 22:00
Valencia ligt aan de Spaanse oostkust en heeft ongeveer 810.000 inwoners. De oude binnenstad biedt plaats aan talrijke bezienswaardigheden, zoals de uit het jaar 1262 stammende kathedraal, die nog in goede toestand verkeerd. Het symbool van Valencia en de klokkentoren van de kathedraal kunt u vandaag de dag nog steeds bezichtigen. Met de moderne tram kunt u geheel ontspannen en de talrijke mooie stranden van Valencia bezoeken. Ook kunt u flaneren door de prachtige winkelstraten.
3Palma de Mallorca, Mallorca, Spanje08:0020:00
aankomst 08:00vertrek 20:00
Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en strekt zich uit langs de Baai van Palma aan de zuidkust van het eiland. De gotische kathedraal van La Seu is de bekendste attractie van de stad. Verder beschikt de stad over vele smalle straatjes die gedeeltelijk worden verbonden door trappen. Ook het paleis van de koning van Spanje bevindt zich hier. Het plein Plaza Mayor de Palma de Mallorca ligt centraal in het oude stadscentrum en verbindt de drie grootste winkelstraten met elkaar. Het plein is een verkleinde versie van het Plaza Mayor in Madrid.
4op zee
5op zee
6Argostoli, Griekenland07:0014:00
aankomst 07:00vertrek 14:00
Argostoli, Griekenland
De hoofdstad van het eiland Kefalonia, Argostoli, heeft een breed aanbod aan cultuur. Van een filharmonisch orkest tot talrijke musea tot het Vallianos, waar in de zomer vele openlucht evenementen plaatsvinden, er is genoeg te doen. Natuurliefhebbers kunnen in de omgeving hun hart ophalen. In de omgeving bevinden zich onder andere cipressen, olijven en pijnboombossen.
7Mykonos, Griekenland09:0023:58
aankomst 09:00vertrek 23:58
Het Cycladische eiland Mykonos is een van de populairste bestemmingen van Griekenland. Het eiland betovert bezoekers met zijn schattige kleurrijke vissersboten, talrijke molens, de typische witte huisjes met gekleurde deuren, een aantal musea, kerken en architectuur.
8Thira (Santorini), Griekenland08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Thira behoort tot de eilandengroep Santorini en ligt in de Zuid-Egeïsche vulkaangordel. In het westelijke deel van Thira kan duidelijk zien dat Santorini bestaat uit de overblijfselen van een vulkaan. De kraterrand en andere spectaculaire bezienswaardigheden getuigen dat er een vulkaanuitbraak heeft plaatsgevonden circa 1.600 jaren voor Chr. Het bewoonde gedeelte van het eiland staat bekend om haar mooie witte dorpen met gekleurde vensters en blauwe koepels. Naast historische bezienswaardigheden vindt u op het eiland ook veel adembenemende stranden.
9Heraklion, Griekenland08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Heraklion is de grootste stad van Kreta en de zetel van de katholieke bisschop van Kreta. Naast de monumenten en gebouwen, zoals de havenvesting Koules uit de 16de eeuw en de 5,5 km lange goed bewaarde Venetiaanse muren, nodigt de oude stad u uit om een museum te bezoeken of een wandeling te maken in de stad.
10op zee
11Palermo, Sicilië08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Palermo is gelegen aan de noordkust van Sicilië. In Palermo vindt u tal van attracties, variërend van enkele paleizen, musea en galerieën. De vele plaatsen nodigen u uit om te genieten van een heerlijk drankje tijdens het kijken naar het kleurrijke leven.
12Olbia, Italië09:0020:00
aankomst 09:00vertrek 20:00
Olbia is een van de grootste steden van Sardinië en is gelegen in het noordoosten van het eiland. De stad ligt aan de Golf van Olbia en ten noorden van de beroemde Costa Smeralda. Olbia onderscheidt zich in het bijzonder door zijn provinciale karakter en de smalle, gezellige straatjes, die ideaal zijn voor een korte wandeling door de stad.
13Civitavecchia (Rome), Italië08:0018:30
aankomst 08:00vertrek 18:30
Civitavecchia (Rome), Italië
Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto
14Savona, Italië08:3016:30
aankomst 08:30vertrek 16:30
De stad Savona ligt aan de Ligurische Zee en is vooral bekend om zijn grote zeehaven. Bezienswaardig is vooral de kathedraal van Santa Maria Assunta, waarvan de gevel dateert uit de 18e eeuw. De haven is versierd met de toren Leone Pancaldo, die is vernoemd naar een beroemde zeeman. Verder kunt u in de stad bezienswaardigheden ontdekken zoals de Brandale toren of de Leon Pancaldo toren of het Priamar paleis wat tegenwoordig een museum is. Het is een versterkt fort uit de 16e eeuw wat u kunt vinden aan het einde van de boulevard.
15La Seyne-sur-Mer, FrankrijkOntscheping08:00
aankomst 08:00
La Seyne-sur-Mer, Frankrijk
Costa Cruises# 17297644

Middellandse Zee vanaf La Seyne-sur-Mer met de Costa Pacifica

14 nachten, 11 havens met de Costa Pacifica
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Drankenpakketten zijn op voorhand bij te boeken. Sinds 1 april 2017 zijn op sommige cruises voor bepaalde hutcategorieën de drankenpakketten inbegrepen. Wij adviseren u hier graag over.
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Overnachting in de door u gekozen hutcategorie
  • Fooien aan boord
  • Koffie en thee enkel bij het ontbijt
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Dranken + 15% bedieningstoeslag
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Costa Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    La Seyne-sur-Mer, Frankrijk
    Inscheping
    2
    Valencia, Spanje
    3
    Palma de Mallorca, Mallorca, Spanje
    4
    op zee
    5
    op zee
    6
    Argostoli, Griekenland
    7
    Mykonos, Griekenland
    8
    Thira (Santorini), Griekenland
    9
    Heraklion, Griekenland
    10
    op zee
    11
    Palermo, Sicilië
    12
    Olbia, Italië
    13
    Civitavecchia (Rome), Italië
    14
    Savona, Italië
    15
    La Seyne-sur-Mer, Frankrijk
    Ontscheping