Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Nieuw Zeeland vanaf Melbourne met de MS EUROPA 2

15 nachten, 12 havens met deMS Europa 2Hapag-Lloyd Cruises#17586112
Inbegrepen:
  • volpension
  • Dagelijks de mogelijkheid om aan land te gaan
  • Kijk een film in de 3D Bioscoop aan boord
  • Proef verschillende gerechten van de internationale keuken
Map Marker
Wachten
Heeft u een vlucht nodig?
Cruise only
Cruise + Vlucht
  • Hapag-Lloyd Cruises
  • MS EUROPA 2
  • Australië en Nieuw-Zeeland
  • Melbourne
  • Auckland, Nieuw-Zeeland
  • 15 nachten
  • 03-12-2024
  • 17586112
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Melbourne, AustraliëInscheping
Melbourne, Australië
Melbourne is na Sydney de grootste stad van het Australische continent. Het is een dynamische stad met veel trendy restaurants en bars, musea en attracties, maar ook natuur ontbreekt hier niet. Melbourne heeft veel mooie parken en stranden om van te genieten met mooi weer. Ook staat Melbourne bekend om de vele verschillende festivals die worden georganiseerd. Een bezoek aan deze veelzijdige stad beloofd een indrukwekkende ervaring te worden.
2op zee
3Port Arthur, Tasmanië, Australië
Port Arthur is een aantrekkelijke bestemming met veel fascinerende activiteiten en bezienswaardigheden. Zo is deze plaats een oude strafkolonie waar nog vele gebouwen die uit deze tijd afstammen te bezichtigen zijn. Dit kunt u doen tijdens een wandeling over de Port Arthur Historic Site of tijdens een spannende Ghost Tour. Deze tours nemen u ’s avonds mee langs de overblijfselen van de oude gevangenissen en garanderen een boeiende en spannende ervaring. Ook kunt u prachtige baaien en oogverblindende grotten verkennen.
4Hobart, Tasmanië, Australië
Hobart is een stadje gelegen in het zuidoosten van het eiland Tasmanië dat ten zuiden van het Australische vasteland ligt. Dit pittoreske havenstadje heeft heel veel leuke restaurants waar lokale en internationale gerechten geserveerd worden. Tevens zijn er een aantal leuke bars om de avonduren door te brengen. Ook zijn er mogelijkheden om leuke buitenactiviteiten doen, zoals duiken, zeilen, raften en fietsen. Voor iets meer culturele activiteiten kunt u terecht bij één van de interessante musea of historische locaties.
5op zee
6op zee
7Milford Sound, Nieuw-Zeeland
Milford Sound is het beroemdste fjord van Nieuw-Zeeland en is gelegen in het Fjord National Park. Met zijn lengte van 16 kilometer, diepte tot 450 meter en rotsen die de 1200 meter bereiken, is het jaarlijks voor vele toeristen een hoogptepunt van hun reis naar Nieuw Zeeland. Indrukwekkend zijn de watervallen. Overal waar u kijkt zult u verrast worden door een nieuw stukje natuurlijk schoon. Ondanks dat Milford Sound de natste plaats van Nieuw Zeeland is, mag het u zeker niet tegen houden deze prachtige plek te bezoeken.
8Oban (Halfmoon Bay), Nieuw-Zeeland
Oban (Halfmoon Bay), Nieuw-Zeeland
Geniet van een cruise naar het schitterende Oban! Oban is een kleine plaats gelegen op Sterwarteiland ten zuiden van het vasteland van Nieuw-Zeeland. Oban is de perfecte plek voor fascinerende hikes. De plaats is relatief klein en kan daarom makkelijk te voet ontdekt worden. Tevens zijn er fascinerende vogelsoorten te spotten. De stad ligt aan de kust van het eiland en heeft een schitterende baai waar u heerlijk aan het strand kunt relaxen. Cultuurliefhebbers zullen een leuke tijd beleven in het Rakiura Museum waar zij meer te weten kunnen komen over het indrukwekkende eiland.
9Port Chalmers, Nieuw Zeeland
In het pittoreske stadje Port Chalmers dat direct gelegen is aan de Otago haven, vindt u een van de belangrijkste havens van Nieuw-Zeeland. Port Chalmers werd gesticht in 1844 en werd destijds versierd met houten gebouwen. Veel van deze gebouwen staan nog steeds overeind en geven de stad een weerzinwekkende indruk. De vele restaurants, cafés en galeries nodigen u uit om heerlijk te genieten van de lokale delicatessen. Kortom de havenstad Port Chalmers zal u charmeren.
10Lyttelton, Nieuw-Zeeland
Op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland bevindt zich het plaatsje Lyttelton. In de omgeving leefden ongeveer 1.000 jaar geleden de Maori. Een van de bezienswaardigheden is de haven. Bovendien loont het zich om een bezoek te brengen aan de Holy Trinity Church.
11Picton, Nieuw-Zeeland
Picton is een stad van ongeveer 3000 inwoners met een uitgebreide haven en bevindt zich aan het einde van fjord Queen Charlotte in de Malborough Sounds. In deze regio kunt u heerlijk wegdromen en genieten van de ontspannen eilandse levenstijl, waardoor u er zich meteen thuis zult voelen. Het waterfront is bekend als één van 's werelds beste aangezien het uitzicht gedurende de dag veranderd. Overal in het gebied kunt u genieten van de verfijnde keuken en de goddelijkste wijnen.
12Wellington, Nieuw-Zeeland
Wellington, ook wel 'Windy Wellington' genoemd, is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en de meest zuidelijke hoofdstad van de wereld. De stad is gelegen in het uiterste zuiden van het noorderlijke schiereiland. Bovendien was het de plaats waar de verfilming van 'The Lord of the Rings' plaatsvond. Het mooiste uitzicht over de stad heeft u vanaf Mount Victoria. Met haar Victoriaanse gebouwen, indrukwekkende haven en schitterende eilanden, is de stad zeker fotogeniek te noemen.
13Napier, Nieuw-Zeeland
Deze stad, die op het Noordereiland gelegen is, is de hoofdstad van de regio Hawke's Bay en staat bekend om haar Art Deco stijl. Al bij een wandeling door de stad wordt het duidelijk dat veel gebouwen in de stad in deze stijl gebouwd zijn. Het was de Britse zeevaarder James Cook die in 1769 in Napier aan wal kwam en de perfecte locatie voor een haven zag. Dankzij de relatief hoge ligging van de stad heeft het vele zonuren en aangename temperaturen, van 's zomers 25 °C tot 's winters 14 °C .
14op zee
15Tauranga, Nieuw-Zeeland
Tauranga, een stad die ook wel 'de plaats van rust' wordt genoemd, ligt aan de kust en beschikt daardoor over meerdere stranden. Die stranden zijn, mede door het overvloed aan zonuren, erg populair onder zowel de lokale bevolking als de toeristen. De meeste bedrijvigheid vindt u bij het water, daar vindt u gezellige restaurantjes waar u kunt genieten van de internationale keuken. Vindt u het leuk om zich te mengen met de lokale bevolking? Ga dan een drankje drinken in het restaurant 'The Strand', hier komen de locals na het werk graag nog even samen wat drinken.
16Auckland, Nieuw-ZeelandOntscheping
Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en biedt plaats aan de hoogste toren van het zuidelijk halfrond, de Sky Tower. De toren, die de trots is van de City of Sails, is 328 meter hoog. Door het warme zeeklimaat heersen er in Auckland warme zomers en regenachtige winters. Voordelig voor de vele reizigers die de stad ontmoeten, is dat Auckland een van de zonnigste steden van het land is. Door het aangename klimaat en de stralende zon is de stad de perfecte plek voor verschillende vrijetijdsactiviteiten, zowel op het vasteland als op het water.
Hapag-Lloyd Cruises# 17586112

Nieuw Zeeland vanaf Melbourne met de MS EUROPA 2

15 nachten, 12 havens met de MS EUROPA 2
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Kinderen t/m 11 jaar oud reizen gratis mee in de Suite van de ouders of andere voogd
  • Uitgebreide reeks fitnesslessen, van spinning tot pilates in de buitenlucht
  • Vier sauna's en ultramoderne trainingsapparatuur.
  • Baby welkomstpakket voor ouders met baby's t/m 3 jaar oud
  • Uitgebreid programma aan games en sport, evenals kunst en kunstnijverheid voor kinderen vanaf 4 jaar en voor tieners
  • OCEAN SPA en fitness ruimte van ongeveer 1.000m²
  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Melbourne, Australië
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    Port Arthur, Tasmanië, Australië
    4
    Hobart, Tasmanië, Australië
    5
    op zee
    6
    op zee
    7
    Milford Sound, Nieuw-Zeeland
    8
    Oban (Halfmoon Bay), Nieuw-Zeeland
    9
    Port Chalmers, Nieuw Zeeland
    10
    Lyttelton, Nieuw-Zeeland
    11
    Picton, Nieuw-Zeeland
    12
    Wellington, Nieuw-Zeeland
    13
    Napier, Nieuw-Zeeland
    14
    op zee
    15
    Tauranga, Nieuw-Zeeland
    16
    Auckland, Nieuw-Zeeland
    Ontscheping