greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17586062

17daagse cruise met het MS EUROPA 2 vanuit Panama Stad

Hapag-Lloyd Cruises
1 / 37
Dagelijks de mogelijkheid om aan land te gaan
Kijk een film in de 3D Bioscoop aan boord
Proef verschillende gerechten van de internationale keuken

Bestemming

Verenigde Staten

Reisduur

16 Nachten

Cruise schip

MS EUROPA 2

Rederij

Hapag-Lloyd Cruises

Route

Panama-stad is, zoals de naam impliceert, de hoofdstad van het Midden-Amerikaanse land Panama. De stad staat vooral bekend om het Panamakanaal dat dagelijks gepasseerd wordt door ongeveer 40 schepen. Gelukkig is er naast deze populaire toeristenattractie nog veel meer te beleven en te zien. Zo zult u versteld staan van de invloeden van zowel de Verenigde Staten als de Spaanse kolonisten. Overal in de stad vindt u gigantische wolkenkrabbers die dateren uit de tijd dat de Amerikanen heersten. Bezoek Casco Viejo en waan u weer helemaal in het in de Spaanse kolonie.

-

Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Port Canaveral, Florida

Beleef de historische stad Charleston. De stad zal u omarmen met warmte en gastvrijheid. Charleston is een populaire toeristische bestemming in het zuiden vanwege de romantische sfeer, heerlijke gerechten en de zuidelijke hoffelijkheid. Geniet van de charme van Charleston en wandel langs de historische gebouwen, geniet van de vooroorlogse architectuur en bewonder de prachtige bloemen onderweg. In de zomer laten de gardenia's, jasmijn en kamperfoelie heerlijke geuren achter.

Norfolk heeft ongeveer 240.000 inwoners en ligt ten zuidoosten van Virginia aan de Elizabeth River. Het kenmerkt zich door haar kilometerslange ongerepte stranden, wereldwijd belangrijke beschermde natuurgebieden en een fascinerende dierenwereld. De historische binnenstad en de vele uitgaansgelegenheden en winkels, maken deze stad tot iets bijzonders. Met haar ligging aan de Atlantische Oceaan en de verschillende baaien, zoals Chesapeake Bay, bent u in Norfolk nooit ver bij het water vandaan, wat het erg geschikt maakt voor mooie wandelingen.

De stad Baltimore biedt vele attracties voor zijn bezoekers. De binnenhaven is gerestaureerd en herbergt nu het laatste zeilschip van de US Navy. Talrijke musea vervullen de behoefte aan cultuur. De stad is de geboorteplaats van de schrijver Egdar Allan Poe, wiens huis tegenwoordig bezocht kan worden. Natuurlijk komt winkelen ook niets te kort. Vele winkelcentra lenen zich om heerlijk rond te slenteren. De meeste bedrijvigheid vind u in het centrum en havengebied. Hier ontmoet u vele straatkunstenaars die de mooiste creaties maken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Kinderen t/m 11 jaar oud reizen gratis mee in de Suite van de ouders of andere voogd
  • Uitgebreide reeks fitnesslessen, van spinning tot pilates in de buitenlucht
  • Vier sauna's en ultramoderne trainingsapparatuur.
  • Baby welkomstpakket voor ouders met baby's t/m 3 jaar oud
  • Uitgebreid programma aan games en sport, evenals kunst en kunstnijverheid voor kinderen vanaf 4 jaar en voor tieners
  • OCEAN SPA en fitness ruimte van ongeveer 1.000m²
  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 27

U vaart op:

MS EUROPA 2

Een exclusief gevoel, genieten, culinaire hoogtepunten, luxueuze en informele ambiance en entertainment op het hoogste niveau, dat kunt u verwachten op een cruise met Hapag-Lloyd Cruises aan boord van de MS Europa 2.

Bouwjaar:

2013

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

516
Leer meer over MS EUROPA 2

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 16 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.

17daagse cruise met het MS EUROPA 2 vanuit Panama Stad