greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16971798

17daagse droomcruise vanuit Passau

Phoenix Cruises
1 / 32
Riviercruise van premium klasse
Kapiteitsdiner met feestelijk menu
Alleen buitenhutten aan boord

Bestemming

Donau

Reisduur

16 Nachten

Cruise schip

MS Anna Katharina

Route

Vertrek 15:30

Voor riviercruise-liefhebbers is een bezoek aan de Duitse stad Passau een echte must-see! De "City of Three Rivers" ligt aan de samenvloeiing van de Donau, Inn en Ilz op de grens met Oostenrijk. In de stad vindt u prachtige oude gebouwen waaronder de universiteit. Vele toeristen bezoeken jaarlijks deze stad waar ze verwelkomend worden door de vele studenten die de stad opfleuren. Bezienswaardigheden zijn onder andere een aantal gebouwen uit de afgelopen eeuwen, het op een heuvel gelegen Hogerhuis-museum en slot Freudenhain.

Aankomst 12:00

Vertrek 23:00

Nussdorf is een buitenwijk van Wenen, gelegen aan de oevers van de Donau. Sinds 1818 is de Nussdorf-brouwerij hier gevestigd en exporteert zijn producten over Europa en de wereld.

Aankomst 14:30

Vertrek 22:30

De magnifieke en zeer indrukwekkende stad Boedapest wordt door tweeën gedeeld door de rivier de Donau. Pas na de samenvoeging van het westelijke Boeda en het oostelijke Pest in 1873, werden de delen als één echte stad beschouwd. In Boedapest komt u ogen tekort. Het sprookjesachtige Boeda betovert u in alle opzichten, terwijl het stadsdeel Pest u laat genieten van de gastronomie in de gezellige restaurants. Een aanrader is om u mee te laten nemen door een gids die precies weet waar u 's avonds de mooiste uitzichten heeft over de prachtig verlichte stad.

Aankomst 15:00

Vertrek 21:30

Vukovar heeft ongeveer 31.670 inwoners en ligt in het oosten van het land Kroatië. Het is de hoofdstad van de provincie Vikovar-Srijem.

Aankomst 05:30

Vertrek 19:00

Belgrado, de stad waar de oosterse en westerse culturen samenkomen in een bruisende omgeving. Belgrado heeft een geschat inwonersaantal van 1,6 miljoen inwoners en is daarmee de grootste stad van Servië. Bovendien is het ook het economisch, politiek en cultureel centrum van het land. Van de rijke geschiedenis van de stad, is tegenwoordig nog veel te bewonderen. Zo zult u kapellen, tempels en forten aantreffen, die ieder een verhaal met zich meebrengen die veel toeristen jaarlijks willen ontdekken. Belgrado heeft alle faciliteiten voor een heerlijke city-trip.

Aankomst 15:30

Vertrek 19:00

Vidin is een indrukwekkend stadje met ongeveer 50.000 inwoners en ligt in het noordwesten van Bulgarije. Het is een belangrijke binnenhaven aan de Donau en u kunt er schitterende oude forten en een kasteel bewonderen. Baba Visa is hoofdattractie van het stadje en dat is niet voor niets. U kunt het kasteel van binnen en buiten bewonderen en u kunt genieten van het schitterende uitzicht over de Donau rivier. Verder vindt u in Vidin nog diverse bezienswaardige kerken en kathedralen en kunt u boeiende musea bezoeken, zoals het Konaka Museum.

Aankomst 09:30

Vertrek 13:00

In het zuiden van Roemenië bevindt zich de stad Giurgiu. De stad telt zo’n 75.000 inwoners en kent gedurende de zomermaanden hoge temperaturen die soms wel boven de 30 °C zijn. De stad ligt aan de Donau rivier en die overbrugt wordt door de Vriendschapsbrug ‘Podul Prieteniei’. Dit is de enige brug tussen de landen Roemenië en Bulgarije. Verder zijn er waanzinnige monumenten en kerken te bezoeken. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het schitterende Comana Klooster of geniet van heerlijke lokale gerechten.

Aankomst 15:30

Vertrek 17:00

De Roemeense stad Oltenita is gelegen aan de samenvloeiing van de rivieren Donau en de Argeș. U kunt hier genieten van talloze leuke restaurantjes waar ze heerlijke regionale gerechten serveren. Ook kunt u leuke musea bezoeken, zoals bijvoorbeeld het Oltenita Art Museum, waar u schitterende kunstwerken kunt bezichtigen. Daarnaast is Oltenita Central Park ook erg leuk om te bezoeken tijdens uw verblijf. Dit is een prachtig park met veel groen waar u heerlijk van het weer en de natuur kunt genieten.

Tulcea is een havenstad in het oosten van Roemenië. De stad ligt dichtbij de Oekraïense grens en staat bekend om de haven aan de Donau-Delta. Een mooie bezienswaardigheid dichtbij Tulcea is het indrukwekkende ‘Celic Dere Klooster’ dat op ongeveer 30 minuten afstand van de stad ligt. Ook leuk is het om een bezoekje te brengen aan het Donaudelta Ecotoerisme Centrum om meer te weten te komen over de flora en fauna in de Donaudelta.

Aankomst 05:00

Vertrek 12:00

Giurgiulesti is een plaats in het zuiden van Moldavië en heeft ongeveer 3.000 inwoners. Het plaatsje bevindt zich aan de grens met Roemenië en ligt aan de rivier Pruth, kort voordat de rivier uitmondt in de Donau. Om de economie van het land te versterken, wird in 1995 begonnen met het bouwen van de Donauhaven in Giurgiulesti.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Welkomstdrankje
  • Praktische Phoenix-tas
  • Afscheidsfeest met Captains Dinner en feestelijk menu
  • Entertainmentprogramma
  • Gevarieerd animatieprogramma aan boord
  • Overnachting in de geboekte hutcategorie
  • Volpension
  • Havengelden en belastingen
  • Vanaf 11:00 bouillon en in de middag thee en koffie met koekjes (afhankelijk van schip en route)
  • Captainsbuffet-diner met een feestelijk Captainsmenu
  • Voor Rivier cruises:
  • Voor Zee cruises:

Optionele diensten

  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Fooien niet vastgesteld
  • Persoonlijke uitgaven
  • Overige dranken
1 / 12

U vaart op:

MS Anna Katharina

De luxe MS Anna Katharina is een rivierschip waar u optimaal kunt genieten van de aangename ambiance. Dit schip biedt alle voorzieningen die u nodig heeft voor een perfecte reis. Laat u verwennen en ontdek de mooiste bestemmingen!

Bouwjaar:

2019

Passagiers:

180

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 16 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Phoenix Cruises.