greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17808638

18daagse cruise naar Puntarenas

Seabourn
1 / 26
Alle suites hebben een eigen veranda
Het interieur van het schip is ontworpen door Adam D. Tihany
Spa en fitnessruimte

Bestemming

Midden-Amerika

Reisduur

17 Nachten

Cruise schip

Seabourn Encore

Rederij

Seabourn

Route

Vertrek 18:00

Fuerte Amador is een klein tropisch eiland dat wordt gezien als de toegangspoort naar Panama City. Op het eiland vindt u vele restaurants en winkels die u uitnodigen lekker te flaneren. Een cruise door het Panamakanaal is indrukwekkend maar zeker ook leerzaam. Kom alles te weten over de constructie en functies van dit door de mens gemaakte wonder. Ook kunt u genieten van city-, kanaal-, en culturele excursies. Ontdek dit eiland in de Stille Oceaan en geniet van elk moment.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Puntarenas is een kleine havenstad in Costa Rica. De stad ligt aan de kust van de Grote Oceaan en is omgeven door beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied is verrassend dankzij haar talrijke kleine baaien en wonderschone stranden. Op de boulevard kunt u een prachtige avondwandeling maken met uitzicht op de prachtige eilandjes in de omgeving. Het Marino del Pacífico Park is speciaal vanwege de ligging in een oud treinstation. Hier zijn verschillende winkels en restaurantjes, maar ook een aquarium met vissen uit de Stille Oceaan. Verder zijn er ook mooie kerken en kathedralen te bewonderen.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Puerto Chiapas is een belangrijke commerciële haven in de deelstaat Chiapas. De haven werd gebouwd in 1975 zodat ze de landbouwproducten van het gebied konden exporteren en de toerisme konden bevorderen. De stad van Puerto Chiapas verleidt u met haar geschiedenis en bezienswaardigheden uit de oude Aztekenperiode. Ook kunt u heerlijk ontspannen op de wonderschone stranden. Puerto Chiapas heeft een warm en vochtig klimaat en heeft een gemiddelde temperatuur van 30 °C.

Aankomst 12:00

Vertrek 19:00

Het paradijselijke Puerto Vallarta ligt aan de westkust van Mexico en telt ongeveer 300.000 inwoners. Het is een geliefde vakantiebestemming dankzij de heerlijk warme zon en de ontspannen sfeer, de hoge temperaturen en de schitterende omgeving. In Puerto Vallarta kunt u dolfijnen en krokodillen spotten en ook is dit het startpunt van vele excursies naar waanzinnige plekken, zoals safari’s op zee en jungletours. Daarnaast staat Puerto Vallarta ook bekend om het bruisende nachtleven met talloze bars en clubs om uit te kiezen.

Aankomst 08:00

Honolulu, de hoofdstad van Hawaï, is vaak de eerste stop voor reizigers naar Hawaï. Hier ervaart u het levendige en beroemde strand Waikiki. Ontspan op het lange strand, ontdek watersporten en geniet van het heldere water. Flaneer door de stad, bezoek de markten en laat u betoveren door de Hawaïaanse levensstijl. Ontdek de stad via een rondleiding en leer veel over de geschiedenis en ontwikkeling van Honolulu. Maar vergeet zeker ook niet een van de vele musea te bezoeken, het nachtleven in te duiken en te genieten van alle festivals en activiteiten.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Belastingen en havengelden
  • Alle fooien voor het cabinepersoneel, Restaurant Stewards en het entertainmentprogramma aan boord
  • Accommodatie in de geboekte categorie cabine
  • Alle maaltijden en een ruime keuze aan drankjes aan boord
  • Gebruik van faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 21

U vaart op:

Seabourn Encore

De Seabourn Encore is in 2016 geïntroduceerd. Met dit innovatieve schip van het luxe Seabourn segment reist u naar paradijselijke bestemmingen voor een vakantie die u niet snel zal vergeten.

Bouwjaar:

2016

Passagiers:

604
Leer meer over Seabourn Encore

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 17 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Seabourn.