greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16766799

18daagse droomcruise vanuit Singapore

Silversea
1 / 40
Klassieke-luxe inrichting
Routes met kleine havens
Gevarieerd avondprogramma's

Bestemming

Australië en Nieuw-Zeeland

Reisduur

17 Nachten

Cruise schip

Silver Muse

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 19:00

Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

In het zuiden van het schitterende eiland Bali bevindt zich de stad Benoa. Dit is een geweldige plek om te surfen, duiken en voor andere spannende wateractiviteiten. Behalve lekker zonnebaden op de witte stranden, kunt u ook tot rust komen in een van de vele spa’s. Leuk is het om een bezoekje te brengen aan de wonderlijke Chinese en boeddhistische tempel Caow Eng Bio. Deze rode tempel beloofd een fascinerende ervaring te zijn. Bali Turtle Conservatory is ook een echte aanrader. Het is een heel leuk gezicht om de talloze verschillende schildpadden bij elkaar te zien in deze schildpaddenopvang.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Komodo is een heerlijke en zonnige bestemming waar u optimaal kunt genieten van zon, zee en strand. De witte zandstranden en het helderblauwe water zijn een genot voor ieder en bieden u de gelegenheid om heerlijk te ontspannen. Natuurlijk kunt u ook het tegenovergestelde doen en deelnemen aan een fascinerende duiktour of het Komodo National Park bezoeken. Behalve de schitterende witte zandstranden, kunt u ook een roze strand bezoeken. Pink beach is heerlijk om te luieren, maar ook ideaal om te snorkelen.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Darwin is een prachtige stad in het noorden van Australië. De stad telt ongeveer 117.000 inwoners en bestaat voornamelijk uit moderne architectuur. Dankzij het tropische klimaat is het erg heet tijdens de zomermaanden en in de winter wordt het meestal niet kouder dan 17 °C. Darwin is een multiculturele stad met interessante musea, leuke marktjes en een groot aanbod aan verschillende cuisines. Daarnaast bevinden zich in de regio een aantal prachtige natuurparken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Cairns is een populaire stad in het noordoosten van Australië. De stad is vooral bekend om het bruisende uitgaansleven vanwege de grote toestroom van toeristen. Daarnaast kun je aan de Esplanade heerlijk eten en winkelen. Hier zijn ook diverse BBQ mogelijkheden en een gratis toegankelijk zwembad. Bovendien ligt the Great Barrier Reef aan de kust van Cairns en zijn er meerdere excursies die naar dit adembenemende koraalrif gaan. Hier kunt u op diverse manieren genieten van het prachtige rif: duikend, op een glazen bodem boot of met een helikoptervlucht.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De schitterende kustplaats in het noordoosten van Australië biedt de combinatie tussen stad en strand. Met aan de ene kant uitzicht op de bergen die uitreiken boven de stad en aan de andere kant de langgerekte oceaan is Townsville een genot voor het oog. Ook ligt het populaire Great Barrier Reef langs de kust van de stad en dit biedt dus de ideale gelegenheid om dit prachtige koraalrif te bewonderen tijdens een duiktocht. Op het gebied van cultuur zijn er diverse boeiende musea te bezoeken. Zo is het Army Museum of North Queensland erg interessant en voor kunst is de Perc Tucker Regional Gallery een aanrader.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 32

U vaart op:

Silver Muse

In het voorjaar van 2017 presenteert Silversea een nieuw schip : de Silver Muse. Net als bij andere schepen van Silversea heeft de Silver Muse een luxe service, maximaal comfort en een all inclusive lifestyle.

Bouwjaar:

2017

Passagiers:

596
Leer meer over Silver Muse

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 17 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

18daagse droomcruise vanuit Singapore