Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

trans-Atlantisch vanaf Boston met de Zuiderdam

17 nachten, 13 havens met deZuiderdamHolland America Line#17535033
Inbegrepen:
  • volpension
  • Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
  • Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
  • Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'
Map Marker
Wachten
  • Holland America Line
  • Zuiderdam
  • trans-Atlantisch
  • Boston
  • Rotterdam, Nederland
  • 17 nachten
  • 19-07-2025
  • 17535033
    • volpension
Route & kaart
Uitverkocht

Dag

haven

info

1Boston, Verenigde StatenInscheping15:00
vertrek 15:00
Boston, Verenigde Staten
Boston is gelegen aan de oostkust van de Verenigde Staten en is een van de oudste en meest culturele steden in het land. Naast de historisch interessante bezienswaardigheden die te vinden zijn in Boston, zijn er ook architectonisch interessante gebouwen en een prachtig landschap in het gebied. Twee van de belangrijkste attracties zijn de Freedom Trail en het National Historical Park. In het centrum bevinden zich overal plekken waar men een fiets kan huren en een prachtige fietstocht kan maken door de stad.
2Portland Maine, Verenigde Staten08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Portland is gelegen in de Amerikaanse staat Maine en is vooral bekend om zijn oude haven en de vuurtoren Portland Head Light. Vooral kunstliefhebbers zijn hier op de juiste plek. In het Museum of Art zijn talrijke kunstwerken van het impressionisme tot en met het heden tentoongesteld. Portland is een geliefde stad onder reizigers. Dit komt omdat Portland een zeer aangename stad is met een gezellig centrum en een historische haven. Maar de stad kent vooral veel roem omdat de wereldberoemde schrijver Stephen King hier geboren is.
3op zee
4Sydney, Canada08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Sydney, Canada
De historische stad Sydney trekt veel toeristen aan vanwege haar mooie gebouwen. Een rondleiding door de oude stad biedt de mogelijkheid om de interessante geschiedenis te leren kennen. Daarnaast hangt er een gezellige sfeer in de stad en zult u veel straatmuzikanten zien. Het beschikt ook over een gunstige ligging dichtbij alle belangrijke attracties op het eiland, zoals de wereldberoemde Cabot Trail, louisbourg, de Alexander Graham Bell Museum in het mooie dorp van Baddeck en zes golfbanen!
5Corner Brook, Canada08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Corner Brook ligt aan de Bay of Islands in Newfoundland. De stad werd gesticht in 1956 door een vereniging van vier afzonderlijke gemeenschappen. U kunt in de omgeving van Corner Brook genieten van een fascinerende en ongerepte natuur. De stad is vooral populair bij natuurliefhebbers, vissers, skiërs en wandelaars . Vlakbij de stad ligt het Marble Mountain ski-oord, een hoog ontwikkeld skigebied die een belangrijke rol speelt bij de economie van de omgeving.
6Red Bay, Labrador, Canada08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Ontdek het oude walvisdorp Red Bay in Labrador Canada. Red Bay heeft zijn naam te danken aan de indrukwekkende rode granieten kliffen die de omgeving sieren. Red Bay werd in 1530 gesticht door Baskische zeelieden en is een van de best behouden dorpen die aan walvisjacht deden. Om deze reden is het dan ook niet verwonderlijk dat het adembenemende Red Bay op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat.
7op zee
8Paamiut, Groenland10:0020:00
aankomst 10:00vertrek 20:00
Paamiut is een nederzetting in Zuid-Groenland bij het Kuannersooq fjord en heeft ongeveer 1.500 inwoners. De nederzetting werd gesticht in 1742 door kooplieden en missionarissen. In 1772 werd de handelspost van de Koninklijke Groenlandse Vennootschap verder uitgebreid. Vandaag is Paamiut de thuisbasis van de grootste kabeljauwfileerfabriek en de visserij- en zeevaartschool. De echte toeristentrekker is het pittoreske kerkje die volledig gebouwd is in Noorse stijl in 1909. De lokale bevolking is erg trots op hun plaats en zij zullen u warm verwelkomen.
9Nanortalik, Groenland08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Nanortalik is een nederzetting in het zuiden van Groenland in de commune Kujalleq en heeft 1.400 inwoners. Nanortalik ligt op een klein eiland voor het grote Tasemiut fjord. De dierenwereld bestaat onder andere uit poolvossen, sneeuwhazen, zeearenden, raven, sneeuwgorzen, zwarte zeekoeten, eidereenden, robben en walvissen. Met de prachtige bergen om u heen en de vriendelijke bewoners, voelt u zich helemaal welkom. Voor de echte natuurliefhebber is er genoeg te zien en doen. De mogelijkheden om de natuur te bewonderen zijn dan ook eindeloos.
10Prins Christian Sund Passage, Groenland
In het bijna zuidelijkste puntje van Groenland vindt u Prins Christian Sund. Dit is een schitterende waterweg van ongeveer 100 kilometer lang. Rondom deze passage zijn indrukwekkende fjorden en steile gebergten te bewonderen, die op sommige punten wel ruim een kilometer hoog zijn. Vergeet niet uw fotocamera mee te brengen want deze passage beloofd een aantal adembenemende plaatjes op te leveren. Kijk goed om u heen tijdens de doorvaart want u wilt niks van de omgeving missen.
11op zee
12Isafjørdur, IJsland08:0008:00
aankomst 08:00vertrek 08:00
Isafjørdur, IJsland
Isafjørdur is hoofdstad van de regio Westfjorden dat in het noordwesten van het land gelegen is. De populatie bedraagt ongeveer 2600 mensen. De belangrijkste economische factor voor deze stad is nog steeds de visserij. Door het kalme water in de regio biedt het de perfecte gelegenheid om een kajak vaartocht te maken langs de indrukwekkende fjorden. Door de stedelijke sfeer die de stad uitstraalt met z’n oude, smalle en kleurrijke straatjes zult u zich snel thuis voelen.
13Eyjafjörður, IJsland08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Eyjafjörður wat ''eilandfjord'' betekent, is de langste fjord van IJsland en wordt vanaf beide kanten omgeven door heuvels en bergen. Door het 60 kilometer lange fjord vind u verschillende rivieren waaronder Eyjafjarðará en Hörgá. Met een inwonersaantal van ongeveer 24.000 is de regio het op één na dichtstbevolkte gebied van het noorden van IJsland. In de wateren van dit gebied leven de meest indrukwekkende en zeldzame dieren van de onderwaterwereld. Probeer bijvoorbeeld de verschillende walvissen te spotten!
14op zee
15op zee
16Hardangerfjord, Noorwegen
De Hardangerfjord is 160 km lang en is gelegen aan de zuidwestelijke kust van de Atlantische Oceaan in Noorwegen. Het eiland Varaldsøy gelegen in het midden van een fjord. De provincie rond de Hardanger fjord heet Fylke Hordaland. Tegenover de fjord zijn de eilanden Stord, Bømlo en Tysnesøy gelegen. Op het diepste punt is het Hardanger fjord 725 m diep.
16Eidfjord, Noorwegen08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Eidfjord is een klein dorpje dat in de het zuiden van Noorwegen ligt en telt zo'n 1.000 inwoners. Highlights van Eidfjord Breng een bezoek aan het Hardangervidda natuur- en cultuurcentrum. Ontdek de Voringsfossen waterval. Bewonder de prachtige uitzichten over de landschappen tijdens een wandeling.
17op zee
18Rotterdam, NederlandOntscheping07:00
aankomst 07:00
Rotterdam, Nederland
Met zijn 590.000 inwoners is Rotterdam niet alleen de tweede grootste stad van Nederland, maar ook een van de meest actieve en levendige culturele centra. Rotterdam dankt zijn bekendheid niet alleen aan de slanke profielen van zijn futuristische wolkenkrabbers, maar ook aan de vele musea, festivals en evenementen die regelmatig in dit dynamische centrum worden georganiseerd. De haven van de stad is een van de belangrijkste havens van het continent en wordt daarom beschouwd als een "toegangspoort tot Europa" voor handel met de Verenigde Staten van Amerika. nieuwsgierigheid De haven van Rotterdam is de grootste van Europa De naam van de stad is afgeleid van die van een dam bij de Nieuwe Maas De stad is de thuisbasis van de beroemde reiziger Erasmus van Rotterdam die hier in 1466 werd geboren
Holland America Line# 17535033

trans-Atlantisch vanaf Boston met de Zuiderdam

17 nachten, 13 havens met de Zuiderdam
Special
HAL's HAVE IT ALL - Premium pakket met 5 extra's!

Upgrade nu naar het Have It All Premium Cruisepakket van Holland America Line voor slechts 65 EUR per persoon per dag.


Inbegrepen in dit cruisepakket zijn: 

  • Drankpakket (Signature Beverage Package) voor 1e en 2e gast in de hut
  • Internetpakket (Surf Pakket) voor 1e en 2e gast in de hut
  • Excursietegoed voor 1e en 2e gast in de hut ($100-$300 p.p., afhankelijk van de lengte van de cruise)
  • Één of meerdere diners in een specialiteitenrestaurant voor 1e en 2e gast in de hut (afhankelijk van de lengte van de cruise)
  • Crew Appreciation (fooien) 1e en 2e gast in de hut

Als je vragen hebt of meer details wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze cruise-experts.


Voorwaarden zijn van toepassing. Vraag uw cruise consultant of uw afvaart binnen de actie valt. De rederij behoudt zich het recht voor de actie elk moment in te trekken.

Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Boston, Verenigde Staten
    Inscheping
    2
    Portland Maine, Verenigde Staten
    3
    op zee
    4
    Sydney, Canada
    5
    Corner Brook, Canada
    6
    Red Bay, Labrador, Canada
    7
    op zee
    8
    Paamiut, Groenland
    9
    Nanortalik, Groenland
    10
    Prins Christian Sund Passage, Groenland
    11
    op zee
    12
    Isafjørdur, IJsland
    13
    Eyjafjörður, IJsland
    14
    op zee
    15
    op zee
    16
    Hardangerfjord, Noorwegen
    16
    Eidfjord, Noorwegen
    17
    op zee
    18
    Rotterdam, Nederland
    Ontscheping