greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17586069

19daagse reis naar Los Angeles

Hapag-Lloyd Cruises
1 / 37
Dagelijks de mogelijkheid om aan land te gaan
Kijk een film in de 3D Bioscoop aan boord
Proef verschillende gerechten van de internationale keuken

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

18 Nachten

Cruise schip

MS EUROPA 2

Rederij

Hapag-Lloyd Cruises

Start poort

Los Angeles

Eindpoort

Los Angeles

Route

Los Angeles biedt u talrijke bezienswaardigheden en wijken die u gezien moet hebben. Voorbeelden hiervan zijn Hollywood en Beverly Hills. Daarnaast is Los Angeles wereldberoemd om haar mooie stranden, zoals Santa Monica Beach, Long Beach en Venice Beach. Los Angeles is bekend vanwege de media-industrie. Het is daarom een echte aanrader om de Walt Disney Concert Hall te bezoeken. Naast de prachtige voorstellingen is het gebouw een prachtig architectonisch plaatje.

De Californische stad San Francisco ligt aan de Stille Oceaan. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door de hippie-beweging van de jaren 70, de Victoriaanse architectuur en het zakelijke district dat voornamelijk uit wolkenkrabbers bestaat. Een wereldberoemde bezienswaardigheid van de stad is de Golden Gate Bridge. Verder heeft u de unieke mogelijkheid om in San Francisco een kabelbaan rit over de heuvels van de stad te maken. Ook het Golden Gate Park is de moeite waard om te bezoeken, vanwege het aantal beroemde musea en tuinen dat hier te vinden is.

Ongeveer 70 kilometer bij Portland vandaan ligt het stadje Astoria in de staat Oregon. Astoria telt zo’n 10.000 inwoners en is een typisch Amerikaanse havenstad. Het hele jaar door zijn de temperaturen mild. De zomers zijn frisjes, hoewel het ook warm en zonnig weer kan worden. Op zulke dagen is het heerlijk om een wandeling te maken langs de haven en te genieten van de wonderlijke omgeving. Ook de Astoria-Megler Bridge is een leuke bezienswaardigheid. Deze 6500 meter lange brug over de Columbia rivier verbindt Astoria met de stad Megler in de staat Washington.

Victoria is de provinciehoofdstad van British Columbia en ligt in het zuidelijkste puntje van Vancouver Island. De stad beschikt over een Europese sfeer, smalle straatjes en Victoriaanse architectuur. Veel van de gebouwen die voor 1945 gebouwd zijn, staan onder monumentenzorg en herinneren aan de vroegere Britse overheersers. Een bezoek aan de Parliament building en het Royal British Columbia Museum mag u zeker niet overslaan. Verder zijn de tuinen van deze stad wereldberoemd. Zeer bijzonder zijn onder andere de Butchart Gardens. Hier vindt u honderden verschillende betoverende bomen, planten en bloemen.

Nanaimo is de oorspronkelijke Engelse naam van de toenmalige Snunéymuxw inwoners stam. Vandaag de dag heeft deze Canadese plaats 80.000 inwoners en is de op een na grootste stad van Vancouver Island.

Vancouver bevindt zich aan de westkust van Canada. Het stadsbeeld wordt gevormd door de vele moderne gebouwen. De metropool ligt tussen de zee en bergen in en biedt u daarmee een geweldig schouwspel. Meerdere musea en galeries wachten ook op uw bezoek. Vancouver is vanwege de goede verbinding per boot en trein gegroeid tot een van de meest welvarende steden van Noord-Amerika. Ook is de filmindustrie hier aanwezig. Vancouver ligt aan de kust en daarom kan hier ook van de zee genoten worden vanaf English Bay.

Seattle is gelegen aan Lake Washington en de Puget Sound, een 150 kilometer lange, vertakte baai. Hoewel de stad door velen beschouwd wordt als de natste stad van de Verenigde Staten, zal de stad u niet teleurstellen. Er is veel te ontdekken in deze stad, zoals de oudste wolkenkrabber van Seattle, the Smith Tower. Of breng een bezoekje aan het aquarium van Seattle om prachtige zeedieren te bewonderen. Ook het symbool van de stad, het Seattle Center met uitkijkplatform, mag u zeker niet missen. Als u graag winkelt is de Pike Place Market en de waterkant met zijn vele souvenirwinkels de perfecte plek voor u.

Aan de noordelijke kust van Californië ligt de havenstad Eureka. In dit pittoreske stadje is nog veel prachtige, oude Victoriaanse architectuur te vinden. Old Town Eureka is het oude gedeelte van de stad wat nog vrijwel helemaal naar oude stijl is. Hier bevinden zich ook veel leuke winkeltjes met souvenirs, antiek en andere leuke hebbedingen. Daarnaast biedt Eureka ook leuke eet- en drankgelegenheden en zelfs een bierbrouwerij waar u van een regionaal biertje kunt genieten. Een echte aanrader is de College Cove. Dit is een prachtig strand in een schitterende, groene omgeving.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Kinderen t/m 11 jaar oud reizen gratis mee in de Suite van de ouders of andere voogd
  • Uitgebreide reeks fitnesslessen, van spinning tot pilates in de buitenlucht
  • Vier sauna's en ultramoderne trainingsapparatuur.
  • Baby welkomstpakket voor ouders met baby's t/m 3 jaar oud
  • Uitgebreid programma aan games en sport, evenals kunst en kunstnijverheid voor kinderen vanaf 4 jaar en voor tieners
  • OCEAN SPA en fitness ruimte van ongeveer 1.000m²
  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 27

U vaart op:

MS EUROPA 2

Een exclusief gevoel, genieten, culinaire hoogtepunten, luxueuze en informele ambiance en entertainment op het hoogste niveau, dat kunt u verwachten op een cruise met Hapag-Lloyd Cruises aan boord van de MS Europa 2.

Bouwjaar:

2013

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

516
Leer meer over MS EUROPA 2

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 18 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.