greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17457827

21daagse cruise met de Silver Ray vanuit Rio de Janeiro

Silversea
1 / 23
Een van de meest ruimtelijke schepen ooit gebouwd
Revolutionair design in publieke ruimtes
Ruime Suites met met zicht op oceaan!

Bestemming

Zuid-Amerika

Reisduur

20 Nachten

Cruise schip

Silver Ray

Rederij

Silversea

Route

Rio de Janeiro staat bekend om veel dingen. Ten eerste is het monumentale figuur van Christus op de Corcovado berg wereldwijd bekend. Daarnaast staat het bekend om de prachtige stranden, zoals Copacabana. Ook het meest kleurrijke en levendige carnaval vindt in Rio de Janeiro plaats. Hier kunt u het gehele jaar op samba ritmes dansen. Erg speciaal is de wijk 'Tijuca'. Deze wijk heeft een enorm regenwoud genaamd het Tijucawoud. Dit is het grootste woud dat zich midden in een stad bevindt. Geniet van een verblijf in deze stad waar u elke dag iets nieuws kunt ontdekken.

Aankomst 11:00

Vertrek 23:00

In Salvador, de hoofdstad van de Braziliaanse staat Bahia, kunt u nog steeds ondervinden hoe veel invloed Afrika heeft gehad op de lokale cultuur. Dit is het meest zichtbaar in de religie, keuken en taal. Naast deze culturele flair heeft Salvador ook vele bezienswaardigheden te bieden. Om een beeld van het koloniale verleden te krijgen, kunt u het beste het historische deel van de stad Salvador verkennen. Dit is heel goed mogelijk te voet. Salvador staat verder bekend om zijn straatcarnaval, dat zes dagen en nachten kleurrijk wordt gevierd.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Fortaleza is gelegen in het noordoosten van Brazilië, in de staat Ceará. Fortaleza heeft een aantal zeer mooie stranden. Hier is een ontspannen dag op zee gegarandeerd. Daarnaast kunt u in de stad genieten van heerlijke cocktails en maaltijden terwijl u luistert naar de samba ritmes.

De Amazonas is van de watterrijkste rivieren ter wereld. Hij stroomt vanuit het noorden van Zuid-Amerika van het Andesgebergte tot aan de Atlantische Oceaan, omgeven door het Tropische Regenwoud. De Amazonas heeft meer dan 1.000 zijrivieren en vertegenwoordigd daarmee 's werelds grootste rivierstelsel. Geniet u van de ongerepte natuur van het oerwoud met haar adembenemende flora en fauna.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Beleef de diverse stad Santarém. De stad ligt tussen twee rivieren, de Amazone en de Rio Tapajos. De stad is zeker de moeite waard. Wandel over de prachtige boulevard, kom tot rust in de verkoelende parken of eet een heerlijke maaltijd in de lokale restaurants. Het gebied rondom Santarém zit vol geschiedenis. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de rotstekeningen. Daarnaast kunt u naar Floresta Nacional, waar u kunt wandelen, kanoën en verschillende dieren kunt spotten.

Aankomst 08:00

Vertrek 13:00

Boca da Valeria is een traditioneel rivierdorp met 75 inwoners. Hier kunt u het oorspronkelijke leven met de gewoonten en tradities ervaren en de mensen in traditionele kleding ontmoeten. Fascinerend is het bosgebied en het grootste zoetwater reservoir in de wereld.

Aankomst 08:00

Manaus is de grootste stad van de Amazone. Het is een aparte en indrukwekkende stad omdat het in het midden van de jungle gelegen is. Manaus beschikt niet over heel veel oude koloniale gebouwen, maar heeft wel een aantal bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Zo kunt u de lokale dierentuin bezoeken, waar zowel dieren buiten de kooien te vinden zijn als in de kooien. Om eens aan het stadscentrum te ontsnappen kunt u uw dag combineren met een museumdag en een dagje aan het strand. Manaus is de perfecte stop tijdens uw Amazone avontuur!

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 13

U vaart op:

Silver Ray

Boek uw volgende luxe cruise-avontuur aan boord van de gloednieuwe Silver Ray en geniet van een revolutionair ontwerp, waardoor u kunt genieten van fantastische hoeveelheden ruimte en een spectaculair uitzicht!

Bouwjaar:

2024

Passagiers:

728

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 20 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

21daagse cruise met de Silver Ray vanuit Rio de Janeiro