greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17284445

21daagse cruise vanaf Monte Carlo

Seabourn
1 / 24
Groot aanbod culinaire en culturele evenementen
Maak gebruik van de wellness en fitnessruimte
Drink een verfrissende cocktail bij het zwembad

Bestemming

Westelijke Middellandse Zee

Reisduur

20 Nachten

Cruise schip

Seabourn Ovation

Rederij

Seabourn

Route

Vertrek 17:00

Monte Carlo is de stad van de rijken en beroemdheden, maar biedt ook tal van bezienswaardigheden. Het paleis van de prins hoog boven de stad, het casino of de botanische tuinen zijn slechts enkele van de hoogtepunten. AS Monaco is een van de meest succesvolle voetbalclubs in de Franse competitie en ook de Formule 1 gastoptredens vinden elk jaar plaats in de kleine natie. De Côte d'Azur loopt ook langs de kust van Monte Carlo. Dit strand is een van de duurste plekken.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Porto Santo Stefano is een plaats (capoluogo) in de Italiaanse gemeente Monte Argentario, provincie Grosseto, en telt ongeveer 8810 inwoners.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Het rotsachtige eiland Capri is beroemd om zijn vele grotten aan de zee en ligt op slechts 5 km afstand van het vasteland. Naast de natuurlijke schoonheid, biedt het eiland ook een aantal historische bezienswaardigheden. Deze mix van natuur, geschiedenis en cultuur maakt het eiland een van de meest pittoreske en mooiste plekken in de wereld.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Giardini-Naxos is een Italiaanse gemeente in de provincie Messina en ligt op het eiland Sicilië.

Aankomst 08:00

La Valletta heeft ongeveer 6.500 inwoners en is daarmee de kleinste hoofdstad van Europa. Sinds 1980 staat de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dankzij de vestingmuren rondom de stad, staat Valletta bekend als een van de meest veilige steden in de wereld. Het Grootmeesterspaleis behoort zonder twijfel tot de meest prachtige bezienswaardigheden van Malta. Ook de St. John's Kathedraal, fort St. Elmo, de Auberges (herbergen) en talrijke musea die veel over de geschiedenis van Malta vertellen, behoren tot de bezienswaardigheden van La Valletta.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Mgarr is een havenstad op het eiland Gozo in Malta. Het is het belangrijkste vissersdorp op het eiland. Jachten, pleziervaartuigen en veerboten die op de Gozo Channel Company varen, meren hier aan. Bezoek de baaien Ix-Xatt l-Ahmar en Mgarr ix-Xini en geniet van het kristalheldere water. Een ander hoogtepunt is de uitkijktoren Mgarr ix-Xini Tower.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Ajaccio, de hoofdstad van Corsica, straalt zoals alle steden langs de Cote d'Azur, een mediterrane sfeer uit. Tot de bezienswaardigheden van de stad behoort onder andere het Musée Fesch, dat beschikt over een grote collectie Italiaanse schilderijen van 1400 tot 1800. Ook de kathedraal Notre Dame en la Misericorde zijn een bezoek waard. Bovendien kunt u genieten van het geweldige binnenland met zeer afwisselingsrijke landschappen. Er is genoeg te zien, van ruige ravijnen, snelstromende rivieren, grote meren tot adembenemende kliffen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

In de gezellige haven van dit voormalige visserdorpje zult u versteld staan van de vele miljoenenjachten. Het plaatsje is dan ook vooral populair onder de hogere kringen van de samenleving. De plaats wordt bewoond door ongeveer 6.000 mensen, die elke dag weer mogen genieten van het sfeervolle oude centrum en de zon die op het water schittert. Wandel over de kade met een ijsje in uw hand en geniet van het kleurrijke Saint Tropez.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Palamós bevindt zich in het noord-oosten van Spanje aan de Costa Brava. Door de ligging aan de voet van het kustgebergte Massís de les Gavarres vindt men in Palamós brede zandstranden en prachtige baaien. Het gebied is erg culinair en vooral zeevruchten zijn een specialiteit.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Belastingen en havengelden
  • Alle fooien voor het cabinepersoneel, Restaurant Stewards en het entertainmentprogramma aan boord
  • Accommodatie in de geboekte categorie cabine
  • Alle maaltijden en een ruime keuze aan drankjes aan boord
  • Gebruik van faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 6

U vaart op:

Seabourn Ovation

De Seabourn Ovation is het zusterschip van de Seabourn Encore. In 2018 wordt het schip geïntroduceerd met haar luxueuze uitstraling.

Bouwjaar:

2018

Passagiers:

604
Leer meer over Seabourn Ovation

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 20 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Seabourn.