Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

trans-Atlantisch vanaf Civitavecchia (Rome) met de Island Princess

21 nachten, 12 havens met deIsland PrincessPrincess Cruises#17050059
Inbegrepen:
  • volpension
  • Koop prachtige kunst tijdens de kunstveilingen
  • Trouw op zee in de trouwkapel
  • Beleef actuele filmpremières aan boord
Map Marker
Wachten
  • Princess Cruises
  • Island Princess
  • trans-Atlantisch
  • Civitavecchia (Rome)
  • Fort Lauderdale, Verenigde Staten
  • 21 nachten
  • 11-04-2025
  • 17050059
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Civitavecchia (Rome), ItaliëInscheping18:00
vertrek 18:00
Civitavecchia (Rome), Italië
Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto
2Ajaccio (Corsica), Frankrijk08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Ajaccio, de hoofdstad van Corsica, straalt zoals alle steden langs de Cote d'Azur, een mediterrane sfeer uit. Tot de bezienswaardigheden van de stad behoort onder andere het Musée Fesch, dat beschikt over een grote collectie Italiaanse schilderijen van 1400 tot 1800. Ook de kathedraal Notre Dame en la Misericorde zijn een bezoek waard. Bovendien kunt u genieten van het geweldige binnenland met zeer afwisselingsrijke landschappen. Er is genoeg te zien, van ruige ravijnen, snelstromende rivieren, grote meren tot adembenemende kliffen.
3Florence, Italië07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Florence is een stad in Italië en de hoofdstad van Toscane. Het ligt aan de rivier de Arno en staat bekend om zijn geschiedenis. De stad is opgericht door Julius Caesar en het zou dienen als een Romeins legerkamp. Dit is nog steeds terug te zien op de straten. Overal in de stad zijn sporen terug te vinden van Romeinse schilderkunst, beeldhouwkunst, literatuur en architectuur. In het centrum zijn leuke restaurantjes, osteria’s, pizzeria’s en natuurlijk tal van ijssalons te vinden.
4Genua, Italië07:0022:00
aankomst 07:00vertrek 22:00
De Italiaanse havenstad Genua ligt in het noordwesten van het land. Vanwege haar ligging is Genua gefocust op de zee. Verder zijn de steile oprijzende bergen van de Apennijnen ook kenmerkend voor de stad. Tot de bezienswaardigheden behoren talrijke historische bouwwerken, musea, paleizen en het symbool van de stad: La Laterna. De 117 meter hoge vuurtoren werd in het jaar 1128 gebouwd en bevindt zich in het westelijke deel van de stad.
5Villefranche sur Mer (Nice)07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Villafranche-sur-Mer ligt in de mooie Côte d’Azur en is het grootste cruisegebied van Frankrijk.
6Marseille, Frankrijk07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Marseille is een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk en heeft een rijke geschiedenis tot wel 600 v. Chr. Een bezoek aan de oude haven en de Notre-Dame de la Garde worden in het bijzonder aanbevolen. De Notre-Dame heeft de ideale locatie om over de stad heen te kijken. De stad is een combinatie van stijl en geschiedenis met winkelgebieden en moderne architectuur. Een rondvaart door de stad zal u naar de Château d'If leiden. Dit is een indrukwekkend fort op een eiland met ongerepte stranden en spectaculaire kalksteenkliffen.
7Barcelona, Spanje07:0020:00
aankomst 07:00vertrek 20:00
Barcelona, Spanje
Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.
8op zee
9Cádiz, Spanje08:0020:00
aankomst 08:00vertrek 20:00
Cádiz, Spanje
Cádiz is een havenstad aan de zuidwestkust van Spanje. Zon, zee en strand is zeker wat u hier kunt verwachten. Verder bruist Cádiz ook van de pleinen met heerlijke restaurants en gezellige bars en clubs. Playa Caleta, het stadsstrand, is perfect voor borrels, snacks of een lekkere lunch. Met het prachtige uitzicht op zee is dit een ideale plek om een middagje door te brengen. Cultuurliefhebbers komen ook niets te kort in Cádiz. De pittoreske gekleurde huizen en gebouwen zijn al een genot op zich, maar ook zijn er diverse musea, kerken en kathedralen te bezoeken.
10Casablanca, Marokko09:0023:00
aankomst 09:00vertrek 23:00
Deze Marrokaanse metropool is een accurate weergave van de moderne natie dat Marroko vandaag de dag is. Omdat Casablanca een moderne Marrokaanse stad is, zult u ook niet veel merken van cultuurverschillen. Casablanca is de grootste stad van Marokko en daardoor verantwoordelijk voor het grootste deel van de nationale economie. Casablanca bestaat uit verschillende delen; het moderne gedeelte, het rijke gedeelte en het nieuwe gedeelte met verschillende stranden.
11op zee
12Arrecife, Lanzarote, Spanje08:0022:00
aankomst 08:00vertrek 22:00
Arrecife, Lanzarote, Spanje
Arrecife is de hoofdstad van het Canarische Eiland Lanzarote. In het jaar 1500 was Arrecife nog een klein vissersdorp. Door de jaren heen is de stad enorm gegroeid. Tot de bezienswaardigheden van het eiland behoren een krater met lagune, de Papagayo stranden, het uitkijkpunt del Río en de langste lavatunnel van de wereld. Op het eiland kunt u als toerist heerlijk genieten van de ontspannen levensstijl terwijl u een wandeling maakt over de uitgestrekte boulevard. In de avonduurtjes kunt u tot rust komen op een terrasje en genieten van een heerlijk spaans hapje en drankje.
13Las Palmas, Gran Canaria, Spanje08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Las Palmas ligt op het eiland Gran Canaria en is de grootste stad van de Canarische eilanden. De haven van de stad behoort tot een van de grootste van de Atlantische Oceaan. Een bezienswaardigheid is vooral de oude binnenstad met haar vele historische gebouwen. Langs de strandpromenade vindt u talrijke bars, cafés en winkels, waar u heerlijk kunt genieten. Verder zijn er op het eiland talrijke musea te vinden. Ook kunt u een bezoek brengen aan Las Canteras. Dit is een concertzaal waar belangrijke muziekuitvoeringen plaatsvinden.
14op zee
15op zee
16op zee
17op zee
18op zee
19op zee
20op zee
21op zee
22Fort Lauderdale, Verenigde StatenOntscheping
Fort Lauderdale ligt in de staat Florida en heeft ongeveer 186.000 inwoners. Vanwege de vele grachten staat Fort Lauderdale ook wel bekend als het Amerikaanse Venetië. De stad werd in de jaren '70 bekend door een invasie van studenten die hier hun springbreak gingen vieren. Door de jaren heen zijn deze studenten vervangen door cruisereizigers. Fort Lauderdale biedt prachtige stranden, musea, een grote rommelmarkt en 's werelds grootste drive-in theater, dat dertien schermen heeft.
Princess Cruises# 17050059

trans-Atlantisch vanaf Civitavecchia (Rome) met de Island Princess

21 nachten, 12 havens met de Island Princess
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Dagelijks wisselend entertainment met shows, live muziek en stand-up comedy
  • Toegang tot alle clubs, bars, lounges en het casino
  • Gevarieerde animatieprogramma´s
  • Presentaties voor de aankomende havens, bestemmingen, attracties en bezienswaardigheden
  • 24-uurs roomservice
  • Accomodatie in de geboekte hut categorie
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord, zoals een fitnessruimte, sauna en een bibliotheek.
  • Kinderprogramma´s in de Children’s Camp; Teen Center
  • Ruime sport-en fitnessruimte met coaches
  • Havengelden en belastingen
  • Maaltijden aan boord
  • Koffie, thee, water en ijsthee in het buffetrestaurant
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Neem voor meer informatie contact op met uw cruise specialist
  • Overige dranken
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Princess Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Civitavecchia (Rome), Italië
    Inscheping
    2
    Ajaccio (Corsica), Frankrijk
    3
    Florence, Italië
    4
    Genua, Italië
    5
    Villefranche sur Mer (Nice)
    6
    Marseille, Frankrijk
    7
    Barcelona, Spanje
    8
    op zee
    9
    Cádiz, Spanje
    10
    Casablanca, Marokko
    11
    op zee
    12
    Arrecife, Lanzarote, Spanje
    13
    Las Palmas, Gran Canaria, Spanje
    14
    op zee
    15
    op zee
    16
    op zee
    17
    op zee
    18
    op zee
    19
    op zee
    20
    op zee
    21
    op zee
    22
    Fort Lauderdale, Verenigde Staten
    Ontscheping