Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

trans-Atlantisch vanaf Marseille met de Costa Favolosa

22 nachten, 12 havens met deCosta FavolosaCosta Cruises#17474537
Inbegrepen:
  • volpension
  • Bekijk de nieuwste films in de 4D-bioscoop
  • Geniet van een drankje in een van de 13 bars aan boord
  • Groot theater om leuke shows bij te wonen
Map Marker
Wachten
  • Costa Cruises
  • Costa Favolosa
  • trans-Atlantisch
  • Marseille
  • Buenos Aires, Argentinië
  • 22 nachten
  • 14-11-2024
  • 17474537
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Marseille, FrankrijkInscheping17:00
vertrek 17:00
Marseille is een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk en heeft een rijke geschiedenis tot wel 600 v. Chr. Een bezoek aan de oude haven en de Notre-Dame de la Garde worden in het bijzonder aanbevolen. De Notre-Dame heeft de ideale locatie om over de stad heen te kijken. De stad is een combinatie van stijl en geschiedenis met winkelgebieden en moderne architectuur. Een rondvaart door de stad zal u naar de Château d'If leiden. Dit is een indrukwekkend fort op een eiland met ongerepte stranden en spectaculaire kalksteenkliffen.
2Barcelona, Spanje07:0013:00
aankomst 07:00vertrek 13:00
Barcelona, Spanje
Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.
3op zee
4Gibraltar, Engeland07:0013:00
aankomst 07:00vertrek 13:00
Gibraltar ligt in het westen van de Middellandse Zee in Zuid-Europa. Het ligt aan de grens met Spanje en Marokko. De Britse kolonie kan met het oog op de verschillende bezienswaardigheden in drie delen verdeeld worden. De oude binnenstad (North Town) tekent zich door de vele historische gebouwen, waaronder het Moorse kasteel uit de 8ste eeuw. In het tweede gedeelte, South Town, bevindt zich het Europa Point (het meest zuidelijke punt van Gibraltar). Het derde deel bestaat uit het gebied rondom de bekende apenrots.
5Lissabon, Portugal08:0015:00
aankomst 08:00vertrek 15:00
De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.
6op zee
7Arrecife, Lanzarote, Spanje09:0019:00
aankomst 09:00vertrek 19:00
Arrecife, Lanzarote, Spanje
Arrecife is de hoofdstad van het Canarische Eiland Lanzarote. In het jaar 1500 was Arrecife nog een klein vissersdorp. Door de jaren heen is de stad enorm gegroeid. Tot de bezienswaardigheden van het eiland behoren een krater met lagune, de Papagayo stranden, het uitkijkpunt del Río en de langste lavatunnel van de wereld. Op het eiland kunt u als toerist heerlijk genieten van de ontspannen levensstijl terwijl u een wandeling maakt over de uitgestrekte boulevard. In de avonduurtjes kunt u tot rust komen op een terrasje en genieten van een heerlijk spaans hapje en drankje.
8op zee
9op zee
10Mindelo, Kaapverdië09:0019:00
aankomst 09:00vertrek 19:00
Welkom op de rivièra van Kaapverdië, compleet met geplaveide straten, felgekleurde gebouwen en jachten in een rustige haven. De haven in Mindelo is de belangrijkste industriële haven van het land. Vroeger was deze haven een belangrijk middel voor de kolenhandel en vandaag de dag is de haven nog steeds een grote bron van welvaart voor de stad. Mindelo is het culturele centrum van het land en vele dichters en musici komen hier vandaan. In de lokale bistro's en bars vindt u deze culturele aspecten ook terug.
11op zee
12op zee
13op zee
14op zee
15Recife, Brazilië07:0013:00
aankomst 07:00vertrek 13:00
Recife is gelegen in het noordoosten van Brazilië, direct aan de Atlantische Oceaan. Het landschap in en rond Recife biedt bergen, grote schelpdieren, koraalriffen en prachtige stranden. Recife is portugees voor rif. De stad heeft deze naam gekregen, omdat het door een groot zwart rif beschermt wordt. De stad ligt verspreid over eilanden. Bruggen zijn gebouwd om de stadsdelen met elkaar te blijven verbinden. Het gebied heeft het hele jaar heerlijk tropisch weer, waardoor het een ideale cruisebestemming is.
16Salvador da Bahia, Brazilië14:0023:00
aankomst 14:00vertrek 23:00
In Salvador, de hoofdstad van de Braziliaanse staat Bahia, kunt u nog steeds ondervinden hoe veel invloed Afrika heeft gehad op de lokale cultuur. Dit is het meest zichtbaar in de religie, keuken en taal. Naast deze culturele flair heeft Salvador ook vele bezienswaardigheden te bieden. Om een beeld van het koloniale verleden te krijgen, kunt u het beste het historische deel van de stad Salvador verkennen. Dit is heel goed mogelijk te voet. Salvador staat verder bekend om zijn straatcarnaval, dat zes dagen en nachten kleurrijk wordt gevierd.
17Ilhéus, Brazilië08:0016:00
aankomst 08:00vertrek 16:00
De kleine havenstad Ilhéus ligt aan de monding van de Rio Ilhéus in het zuiden van de Atlantische Oceaan in de Braziliaanse staat Bahia. Het koloniale verleden van deze stad wordt bijzonder duidelijk door de talrijke kerken. Naast bezienswaardigheden, zoals het woonhuis van de belangrijke Latijns-Amerikaanse schrijver Jorge Amado, biedt Ilhéus ook lange en witte zandstranden.
18op zee
19Rio de Janeiro, Brazilië07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Rio de Janeiro, Brazilië
Rio de Janeiro staat bekend om veel dingen. Ten eerste is het monumentale figuur van Christus op de Corcovado berg wereldwijd bekend. Daarnaast staat het bekend om de prachtige stranden, zoals Copacabana. Ook het meest kleurrijke en levendige carnaval vindt in Rio de Janeiro plaats. Hier kunt u het gehele jaar op samba ritmes dansen. Erg speciaal is de wijk 'Tijuca'. Deze wijk heeft een enorm regenwoud genaamd het Tijucawoud. Dit is het grootste woud dat zich midden in een stad bevindt. Geniet van een verblijf in deze stad waar u elke dag iets nieuws kunt ontdekken.
20op zee
21op zee
22Montevideo, Uruguay09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Montevideo is de stad met de hoogste kwaliteit van leven in Zuid-Amerika. Ontdek deze stad met vele parken, die voornamelijk worden gevonden in de buitenwijken van Montevideo. In het centrum van de stad is er, naast een aantal oudere gebouwen, moderne hoogbouw dat de stad het politieke, financiële en culturele centrum van het land maakt. Tijd om te ontspannen is er ook. Dit kan op een van de vele stranden die hier te vinden zijn.
23Buenos Aires, ArgentiniëOntscheping09:00
aankomst 09:00
Buenos Aires, Argentinië
Buenos Aires is een van de meest populaire steden in Zuid-Amerika. Hier ontdekt u de historische hoogtepunten, het typische Zuid-Amerikaanse ritme en vele culinaire hoogstandjes. De stad bruist de hele dag door. Geniet in de nacht van tango shows en theatervoorstellingen en overdag van de wereldberoemde Argentijnse steaks. Een waardevolle plek in de stad is het Plaza de Mayo, waar de republiek onafhankelijk werd verklaard.
Costa Cruises# 17474537

trans-Atlantisch vanaf Marseille met de Costa Favolosa

22 nachten, 12 havens met de Costa Favolosa
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Drankenpakketten zijn op voorhand bij te boeken. Sinds 1 april 2017 zijn op sommige cruises voor bepaalde hutcategorieën de drankenpakketten inbegrepen. Wij adviseren u hier graag over.
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Overnachting in de door u gekozen hutcategorie
  • Fooien aan boord
  • Koffie en thee enkel bij het ontbijt
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Dranken + 15% bedieningstoeslag
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Costa Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Marseille, Frankrijk
    Inscheping
    2
    Barcelona, Spanje
    3
    op zee
    4
    Gibraltar, Engeland
    5
    Lissabon, Portugal
    6
    op zee
    7
    Arrecife, Lanzarote, Spanje
    8
    op zee
    9
    op zee
    10
    Mindelo, Kaapverdië
    11
    op zee
    12
    op zee
    13
    op zee
    14
    op zee
    15
    Recife, Brazilië
    16
    Salvador da Bahia, Brazilië
    17
    Ilhéus, Brazilië
    18
    op zee
    19
    Rio de Janeiro, Brazilië
    20
    op zee
    21
    op zee
    22
    Montevideo, Uruguay
    23
    Buenos Aires, Argentinië
    Ontscheping