greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17542012

25daagse cruise vanaf Southampton (Londen)

Silversea
1 / 41
Het nieuwste schip van Silversea Cruises
Het zusterschip van de Silver Muse en de Silver Moon
Acht eetgelegenheden aan boord

Bestemming

Europa

Reisduur

24 Nachten

Cruise schip

Silver Dawn

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 21:00

De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Portland is een schiereiland geschikt voor zowel de rustzoekers als de échte avonturiers. Zo kunt u op het eiland rotsen beklimmen, kajakken, duiken, wandelen en abseilen. Maar het eiland is vooral populair onder zeilers, het water en klimaat zijn perfect voor zeiltochten. Vandaar dat de National Sailing Academy hier gebaseerd is en verschillende zeilcompetities organiseert zoals de olympische en paralympische zeilwedstrijden. De welbekende ringen kunt u nog steeds vinden op het eiland en vormen samen met de ondergaande zon een bijzonder plaatje.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Het legendarische schip de Mayflower vertrok in 1620 vanaf Plymouth voor haar reis naar Amerika. Het beste uitzicht op de haven heb je vanaf de heuvel "The Hoe", wat een ook een ontmoetingsplek is voor lokale bevolking en toeristen. Bezoek ook de binnenstad van Plymouth en geniet van een ale, een typisch Engels bier, in een lokale pub.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Het kleine stadje Holyhead is gevestigd in het Britse graafschap Anglesey voor de kust van Wales. De stad is vooral bekend om de vele boottochten die vanuit de stad geregeld worden, naar bijvoorbeeld Dublin. Maar reizigers mogen dit stadje zeker niet zomaar overslaan. Zo is de omgeving zeer geschikt om te vissen, golven en zeilen. De binnenstad bevindt zich in een oude Romeinse vesting rond de kerk van St. Cybi en heeft vele leuke restaurants waar u heerlijk kunt eten. Ook zijn er in de omgeving verschillende historische bezienswaardigheden.

Aankomst 08:00

Vertrek 21:30

Dublin is met meer dan 505.000 inwoners de grootste stad van Ierland. Hier vindt u naast talrijke gebouwen, monumenten en kerken ook vele musea, theaters, parken en groene zones. Op Phoenix Park vind u de woonplaats van de Ierse president en de Amerikaanse Ambassadeur. In het grootste park van de stad leven tevens wilde dieren en in de Tempel Bar wijk is 's nachts veel bedrijvigheid. De cultuurwijk staat bekend om haar talrijke pubs en live muziek. Ook een bezoek waard is de Guinness brouwerij, waar al sinds 1759 donker bier gebrouwen wordt.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Greenwich is een wijk in het zuiden van Londen en ligt aan de zuidelijke oever van de Theems. De haven van Greenwich is het centrum van de Britse marine en was onder andere in het jaar 1500 de verblijfsplaats van de Engelse koning. Sinds 1997 behoort de wijk tot de werelderfgoedlijst van UNESCO. Bezienswaardigheden zijn de historische en architectonisch waardevolle gebouwen van Greenwich.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De plaats Cobh staat vooral bekend om haar historie met stoomschepen. Zo was de haven van Cobh de laatste haven waar de Titanic aanlegde voor ze de Atlantische Oceaan overstak. Ook vindt u hier de Lusitiana Memorial wat men herinnert aan het gelijknamige schip dat tot zinken werd gebracht. De stad Cobh is de perfecte plek om kennis te maken met de hartelijkheid van de Ieren. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan een typisch Ierse pub en om het Titanic museum waar u veel zult leren over de geschiedenis van het schip .

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 24

U vaart op:

Silver Dawn

In 2021 is het zover - het nieuwste lid van de Silversea Cruises-vloot, de Silver Dawn, vertrekt voor het eerst. Kijk uit naar een nieuwe luxe wereld die u zal verrassen met een mix van klassiek en modern. Haar zusterschepen zijn de Silver Muse en de Silver Moon.

Bouwjaar:

2021

Passagiers:

596
Leer meer over Silver Dawn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 24 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

25daagse cruise vanaf Southampton (Londen)