Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Caribbean vanaf La Romana met de Amadea

26 nachten, 14 havens met deAmadeaPhoenix Cruises#17588188
Inbegrepen:
  • volpension
  • Uitsluitend comfortabele balkonhutten
  • Speel een potje Golf met verve
  • Culinair restaurant a la carte
Map Marker
Wachten
  • Phoenix Cruises
  • Amadea
  • Caribbean
  • La Romana
  • Hamburg, Duitsland
  • 26 nachten
  • 01-11-2024
  • 17588188
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1La Romana, Dominicaanse RepubliekInscheping23:00
vertrek 23:00
La Romana is een schitterende kustplaats in het zuidoosten van de Dominicaanse Republiek. De stad staat bekend om zijn witte stranden, helderblauwe water en uitstekende resorts. Het paradijselijke La Romana is perfect voor watersport en boottours. De diverse duikcenters bieden begeleiding voor een schitterende duiktrip om de onderwaterwereld te ontdekken. Ook zijn er andere indrukwekkende plekken te bezoeken, zoals de grot ‘Cueva de las Maravillas’ en het gereconstrueerde dorpje Altos de Chavon.
2op zee
3Basse-Terre, Guadeloupe08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Basse-Terre, Guadeloupe
Basse-Terre is de hoofdstad en een gemeente op Guadeloupe. Het eiland is een Franse overzees gebied in de Caribische Zee. Basse-Terre is de perfecte locatie om terug te trekken in een paradijs. Maak een heerlijke wandeling op een verlaten zandstrand of geniet van een drankje met Franse en Caribische invloeden. Er zijn meer dan genoeg dingen te beleven op het prachtige eiland ontdek bijvoorbeeld het onderwaterleven of leer meer over de oorsprong van chocola.

Highlights van Basse-Terre
  • Ontdek het regenwoud in het Guadeloupe National Park
  • Proef de verse gemalen koffie van het eiland
  • Beklim de Kieler Rathausturm voor een prachtig uitzicht over de stad op 67 meter hoogte
4Roseau, Dominica08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
De schitterende en kleurrijke stad Roseau ligt aan de zuidwestkust van het eiland Dominica. Het hele jaar door zijn de temperaturen hoog en kunt u genieten van het zonnige weer. Ontdek de geschiedenis van het eiland tijdens een bezoekje aan het Roseau Museum of verken de onderwaterwereld tijdens een duik bij Champagne Beach. Roseau is zeer geschikt om lekker te ontspannen, maar ook ideaal voor avonturiers. U kunt bijvoorbeeld duiken, walvissen spotten of raften. Ook is het leuk om te wandelen naar de top van Morne Bruce waar u kunt genieten van het indrukwekkende uitzicht over Roseau.
5Fort de France, Martinique08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Fort de France, Martinique
Fort de France is de hoofdstad van Martinique en de grootste stad van het eiland. Fort de France biedt talrijke bezienswaardigheden. Het beroemde museum Habitation Limbé en de bananenplantages vertellen veel over de geschiedenis van de stad en het eiland. Ook het monument van de keizerin Josefine, de vrouw van Napoleon, is indrukwekkend. Een typisch voorbeeld van Martinique is de markt, waarop vooral kruiden en fruit verhandeld worden. U kunt ook genieten van de mooiste tuin in het Caribisch gebied, de botanische tuin Balata.
6Soufrière, St. Lucia08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Soufrière is een stad aan de zuidwestkust van St. Lucia en is de hoofdstad van het gelijknamige district. Bezienswaardig in Soufrière zijn de zwavelbronnen en de enige 'drive-in' vulkaan ter wereld. Tijdens een rondleiding kunt u zich van dichtbij vergapen aan de zwavelbronnen en de niet langer actieve vulkaan..
7Bequia, Grenadinen08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Bequia, Grenadinen
Het eiland Bequia is gelegen in de Caribische Zee en is onderdeel van de staat Saint Vincent en de Grenadines. Op het eiland wonen nu ongeveer 5000 mensen, de voertaal is Engels. De naam "Bequia", Nederlands voor "eiland van de wolken" komt uit de taal van de Arawak, de inheemse bevolking van Bequia. Port Elizabeth is de hoofdstad van het eiland en beschikt ook over een grote jachthaven is een populaire bestemming voor toeristen van over de hele wereld. Hier starten veel zeilers voor een ronde om de Grenadines. Voor mensen die op zoek zijn naar meer rust en prachtige stranden, word een reis naar de Friendship Bay aan de andere kant van het eiland aanbevolen.
8St. George's, Grenada08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.
9Bridgetown, Barbados07:0014:00
aankomst 07:00vertrek 14:00
De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.
10op zee
11op zee
12op zee
13op zee
14op zee
15Mindelo, KaapverdiëOvernachting
Welkom op de rivièra van Kaapverdië, compleet met geplaveide straten, felgekleurde gebouwen en jachten in een rustige haven. De haven in Mindelo is de belangrijkste industriële haven van het land. Vroeger was deze haven een belangrijk middel voor de kolenhandel en vandaag de dag is de haven nog steeds een grote bron van welvaart voor de stad. Mindelo is het culturele centrum van het land en vele dichters en musici komen hier vandaan. In de lokale bistro's en bars vindt u deze culturele aspecten ook terug.
16Mindelo, Kaapverdië07:00
vertrek 07:00
Welkom op de rivièra van Kaapverdië, compleet met geplaveide straten, felgekleurde gebouwen en jachten in een rustige haven. De haven in Mindelo is de belangrijkste industriële haven van het land. Vroeger was deze haven een belangrijk middel voor de kolenhandel en vandaag de dag is de haven nog steeds een grote bron van welvaart voor de stad. Mindelo is het culturele centrum van het land en vele dichters en musici komen hier vandaan. In de lokale bistro's en bars vindt u deze culturele aspecten ook terug.
16Porto Novo (Santo Antao), Kaapverdië08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Porto Novo betekent in het Nederlands "Nieuwe Haven" en is het grootste district op het Kaapverdische eiland Santo Antao. Het eiland is van vulkanische oorsprong, heeft ongeveer 42.000 inwoners en is bekend om zijn indrukwekkende berglandschap.
17op zee
18op zee
19Santa Cruz de La Palma, La Palma, Spanje08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Santa Cruz de La Palma is de hoofstad van het eiland La Palma. Het eiland wordt ook wel het "Isla Bonita" genoemd (het mooie eiland). Op La Palma vindt u een rijke vegetatie als gevolg van de vele passaatwinden. Het eiland is perfect voor wandelaars. Voor alle niveaus zijn er geschikte wandelpaden te vinden. In een van de vele cafés kunt u de Canarische keuken uitproberen. De haven was in de 16e eeuw de derde grootste haven van Europa en veel historie hiervan is terug te vinden in het stadscentrum.
20Arrecife, Lanzarote, Spanje09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Arrecife, Lanzarote, Spanje
Arrecife is de hoofdstad van het Canarische Eiland Lanzarote. In het jaar 1500 was Arrecife nog een klein vissersdorp. Door de jaren heen is de stad enorm gegroeid. Tot de bezienswaardigheden van het eiland behoren een krater met lagune, de Papagayo stranden, het uitkijkpunt del Río en de langste lavatunnel van de wereld. Op het eiland kunt u als toerist heerlijk genieten van de ontspannen levensstijl terwijl u een wandeling maakt over de uitgestrekte boulevard. In de avonduurtjes kunt u tot rust komen op een terrasje en genieten van een heerlijk spaans hapje en drankje.
21op zee
22op zee
23Vigo, Spanje08:0014:00
aankomst 08:00vertrek 14:00
De stad biedt plaats aan de grootste visserijhaven van de wereld. Kijk naar de drukte of maak een ontspannen wandeling door de kronkelende straatjes. In een van de vele cafés en restaurants kunt u kennis maken met de typische Spaanse keuken.
24op zee
25op zee
26op zee
27Hamburg, DuitslandOntscheping
Hamburg, Duitsland
Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.
Phoenix Cruises# 17588188

Caribbean vanaf La Romana met de Amadea

26 nachten, 14 havens met de Amadea
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Gebruik van boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Welkomstdrankje
  • Praktische Phoenix-tas
  • Afscheidsfeest met Captains Dinner en feestelijk menu
  • Entertainmentprogramma
  • Gevarieerd animatieprogramma aan boord
  • Overnachting in de geboekte hutcategorie
  • Volpension
  • Havengelden en belastingen
  • Vanaf 11:00 bouillon en in de middag thee en koffie met koekjes (afhankelijk van schip en route)
  • Captainsbuffet-diner met een feestelijk Captainsmenu
  • Voor Rivier cruises:
  • Voor Zee cruises:
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Fooien niet vastgesteld
  • Persoonlijke uitgaven
  • Overige dranken
Extra bij te boeken:
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Phoenix Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    La Romana, Dominicaanse Republiek
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    Basse-Terre, Guadeloupe
    4
    Roseau, Dominica
    5
    Fort de France, Martinique
    6
    Soufrière, St. Lucia
    7
    Bequia, Grenadinen
    8
    St. George's, Grenada
    9
    Bridgetown, Barbados
    10
    op zee
    11
    op zee
    12
    op zee
    13
    op zee
    14
    op zee
    15
    Mindelo, Kaapverdië
    Overnachting
    16
    Mindelo, Kaapverdië
    16
    Porto Novo (Santo Antao), Kaapverdië
    17
    op zee
    18
    op zee
    19
    Santa Cruz de La Palma, La Palma, Spanje
    20
    Arrecife, Lanzarote, Spanje
    21
    op zee
    22
    op zee
    23
    Vigo, Spanje
    24
    op zee
    25
    op zee
    26
    op zee
    27
    Hamburg, Duitsland
    Ontscheping