Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Oost-Azië vanaf Brisbane met de Diamond Princess

26 nachten, 12 havens met deDiamond PrincessPrincess Cruises#16934940
Inbegrepen:
  • volpension
  • Kijk een film in de openluchtbioscoop
  • Stil uw honger bij het 24-uurs buffet
  • De helft van de hutten hebben een eigen balkon
Map Marker
Wachten
  • Princess Cruises
  • Diamond Princess
  • Azië
  • Brisbane
  • Tokio, Japan
  • 26 nachten
  • 17-02-2025
  • 16934940
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Brisbane, AustraliëInscheping16:00
vertrek 16:00
Brisbane, Australië
Tussen Gold Coast en Sunshine Coast bevindt zich de stad Brisbane aan de oostkust van Australië. Brisbane is de op twee na grootste stad van Australië en vooral bekend om de bloeiende kunst en muziekscene. Zo zijn er veel leuke musea, live muziek en is er een sprankelend nachtleven. Dankzij het subtropische klimaat heeft Brisbane warme zomers en gematigde winters. Hier kan heerlijk van genoten worden op een van de vele nabijgelegen stranden.
2op zee
3Newcastle, Australië07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
Ontdek de schoonheid van de prachtige havenstad Newcastle in Australië. De haven van Newscastle is de op twee na grootste van het land. Van hieruit kunt u van alles ondernemen. Prachtige stranden, wijngaarden, bossen en meren bevinden zich in de directe omgeving van Newcastle. Daarnaast is de Newcastle Memorial Walk een leuke tijdsbesteding tijdens uw bezoek aan de stad. Dit is een mooie route met schitterend uitzicht over de stad.
4op zee
5Sydney, Australië06:0016:00
aankomst 06:00vertrek 16:00
Sydney, Australië
Sydney is de dichtstbevolkte stad van Australië met een populatie van bijna vijf miljoen en is gelegen aan de oostkust van het land. Het is een bruisende metropool met veel leuke dingen om te zien en te doen. Breng een bezoekje aan het beroemde stadsstrand Bondi Beach of neem een kijkje bij 's werelds grootste natuurlijke haven waar je schitterend uitzicht hebt op de Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House. Ook qua nachtleven heeft Sydney veel te bieden met een grote hoeveelheid hippe bars en nachtclubs.
6op zee
7op zee
8op zee
9Alotau, Papoea-Nieuw-Guinea07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
Alotau ligt aan een baai in Papoea-Nieuw.Guinea. Het interessante aan deze stad is, dat het niet via een weg over land te bereiken is, alleen per schip over zee.
10Conflict Islands (Panawal Group), Papua New Guinea07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
De Conflict-eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea worden omringd door wateren die beroemd zijn vanwege 's werelds meest biodiverse koraalrif. De natuur hier is wild en verrassend op elke hoek, de stranden bieden rust en een betoverend uitzicht en het avontuur staat op de agenda. Met boten of per fiets kan dit gebied wijd en zijd worden verkend, van de kust tot het achterland, om nieuwe uithoeken van het paradijs te ontdekken. nieuwsgierigheid Maak een kajak voor een rondleiding over de eilanden langs de kusten De lagune in het midden van de eilanden biedt een adembenemende diepte van 30 meter Veel plezier tijdens het duiken om de zeldzame en kleine spookpijpvissen te vinden
11op zee
12op zee
13op zee
14op zee
15op zee
16op zee
17Manilla, Filipijnen08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
De Filipijnse hoofdstad is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de gevarieerde omgeving. Manilla kent zelf vele westerse invloeden. Daarentegen is het gebied wel heel bijzonder. Ontdek de Banaue rijstterrassen, die als een hoogtepunt van de Filippijnen gezien worden. Deze rijstterrassen kennen al een lange geschiedenis en vandaag de dag wordt er in dit gebied nog steeds rijst en groenten geteeld.
18op zee
19Hongkong, China07:0023:00
aankomst 07:00vertrek 23:00
In het zuidoosten van China bevindt zich de schitterende en bruisende stad Hongkong. De stad is ongelofelijk veelzijdig en heeft een breed aanbod aan prachtige bezienswaardigheden en spannende activiteiten. Bewonder de wolkenkrabbers, de haven en de adembenemende groene bergen vanaf Victoria Peak of tijdens een oogverblindende wandeling over de ‘Dragon’s Back’. Bezoek een van de grootste Boeddha’s, de Tian Tian Boeddha, van wel 34 meter hoog of proef de heerlijke Dim Sum en andere Chinese specialiteiten.
20op zee
21Keelung (Taipei), Taiwan07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
Keelung is een Taiwanese havenstad in het noorden van het land. De haven van Keelung is de tweede belangrijkste haven van het land. Vooral bekend en geliefd is het Keelung Ghost festival, dat de cultuur van het land weerspiegelt en elk jaar vele bezoekers trekt. Fascinerend is Keelung Peace Island, waar u waanzinnige rotsformaties kunt aanschouwen en tevens schitterend uitzicht heeft op zee. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan het Keelung Zhong Zheng Park. Hier kunt u tempels bewonderen en daarnaast genieten van een prachtig uitzicht over de stad en de haven.
22op zee
23Kagoshima, Japan08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
In het zuiden van Japan ligt de stad Kagoshima, ook wel het Hawaï van Japan genoemd. Kagoshima is een van de weinige plaatsen waarbij je heel makkelijk dichtbij (actieve) vulkanen kunt komen, dus grijp uw kans! Bezoek daarnaast indrukwekkende plekken van Japan’s Meiji Industriële Revolutie die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Kom tot rust tijdens een bezoek aan een van de vele heetwaterbronnen die verspreid zijn over de stad.
24op zee
25Kobe, Japan07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Op het Japanse eiland Honshu is de stad Kobe gelegen. De nabijgelegen Rokko bergen zijn ideaal om te wandelen. Er zijn musea over verschillende onderwerpen, een scala aan Aziatische tempels en parken waar u uw vrije tijd kunt doorbrengen. Ook zijn er vele tuinen te bezichtigen met de mooiste flora en fauna. Op de Kobe Tower, die nabij de haven is gelegen, heeft u vanaf een 90-meter hoge platform een prachtig uitzicht over de stad, de zee en de hele omgeving.
26Shimizu, Japan13:0021:00
aankomst 13:00vertrek 21:00
Shimizu, Japan
Een cruise naar Shimizu zal gegarandeerd een onvergetelijke herinnering bij u achterlaten. Shimizu is een van de drie mooiste havens van Japan, wat vooral komt door het schitterende landschap rondom de haven. Op de achtergrond zult u uitzicht hebben op de grootste berg van Japan, de Fuji, en een indrukwekkend dennenbos, Miho no Matsubara. In Shimizu kunt u genieten van de fascinerende Aziatische cultuur, wat zich niet alleen uit in de bevolking, maar ook de bouwwerken, monumenten en boetieks.
27Tokio, JapanOntscheping
Tokio, Japan
Tokio is een indrukwekkende wereldstad met talloze bezienswaardigheden en activiteiten om u tijdens uw verblijf te vermaken. Prachtige winkelcentra, museums, parken en tempels; in Tokio is er voor ieder wat wils. Vanuit de Tokyo Skytree heeft u het mooiste uitzicht over de stad. Deze televisietoren is met zijn grootte van 338 meter het hoogste bouwwerk in Japan. Als u de cultuur wilt leren kennen is het Tokyo National Museum een echte aanrader.
Princess Cruises# 16934940

Oost-Azië vanaf Brisbane met de Diamond Princess

26 nachten, 12 havens met de Diamond Princess
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Dagelijks wisselend entertainment met shows, live muziek en stand-up comedy
  • Toegang tot alle clubs, bars, lounges en het casino
  • Gevarieerde animatieprogramma´s
  • Presentaties voor de aankomende havens, bestemmingen, attracties en bezienswaardigheden
  • 24-uurs roomservice
  • Accomodatie in de geboekte hut categorie
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord, zoals een fitnessruimte, sauna en een bibliotheek.
  • Kinderprogramma´s in de Children’s Camp; Teen Center
  • Ruime sport-en fitnessruimte met coaches
  • Havengelden en belastingen
  • Maaltijden aan boord
  • Koffie, thee, water en ijsthee in het buffetrestaurant
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Neem voor meer informatie contact op met uw cruise specialist
  • Overige dranken
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Princess Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Brisbane, Australië
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    Newcastle, Australië
    4
    op zee
    5
    Sydney, Australië
    6
    op zee
    7
    op zee
    8
    op zee
    9
    Alotau, Papoea-Nieuw-Guinea
    10
    Conflict Islands (Panawal Group), Papua New Guinea
    11
    op zee
    12
    op zee
    13
    op zee
    14
    op zee
    15
    op zee
    16
    op zee
    17
    Manilla, Filipijnen
    18
    op zee
    19
    Hongkong, China
    20
    op zee
    21
    Keelung (Taipei), Taiwan
    22
    op zee
    23
    Kagoshima, Japan
    24
    op zee
    25
    Kobe, Japan
    26
    Shimizu, Japan
    27
    Tokio, Japan
    Ontscheping