greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17628109

31daagse droomcruise vanuit Mumbai (Bombay)

Silversea
1 / 45
Lees een boek in de gezellige bibliotheek
Neem een duik in het verwarmde zwembad
Neem een gokje in de casino

Bestemming

Azië

Reisduur

30 Nachten

Cruise schip

Silver Whisper

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 23:00

Aan de westkust van India ligt de spectaculaire stad Mumbai. Hier kunt u genieten van adembenemende bouwwerken, zoals de 26 meter hoge triomfboog ‘Gateway of India’ en Taj Mahal Palace. Heel bijzonder zijn de Elephant Caves. Dit schitterende grottennetwerk bevindt zich op het nabijgelegen Elephanta Island. Daarnaast kunt u smullen van heerlijke curry- en tandoori gerechten en andere specialiteiten uit de voortreffelijke Indiase cuisine. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan het Mani Bhavan Gandhi Museum en natuurlijk te genieten van het heerlijke, aangename weer in Mumbai. Voor reizen naar India is een visum vereist.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

De havenstad Mangalore ligt aan de rand van de Arabische Zee en de Indische Oceaan. U kunt hier heerlijk zonnebaden op de schitterende stranden, de Indiase cultuur ontdekken in het Bejai Museum of één van de vele adembenemende tempels bezoeken. De Kudroli Gokarnath Temple is zeker een aanrader om te bezoeken tijdens uw verblijf. Deze tempel wordt gesiert door schitterende muurschilderingen van diverse goden en godinnen. Daarnaast is het ook erg leuk om de Valachil Falls te bezoeken. Een wandeling naar deze schitterende watervallen zal u fascineren. Voor reizen naar India is een visum vereist.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De hoofdstad en tevens grootste stad van Sri Lanka is Colombo. Het is een populaire handelshaven en biedt eindeloos veel mogelijkheden voor bezoekers. Het stadhuis in het Cinnamon Gardens district is vooral erg geliefd. Dit is een schitterend wit gebouw in typische bouwstijl en wordt vergezeld door een prachtig Boeddhabeeld in de tuin van het stadhuis. Ook leuk zijn de schitterende kleine souvenirwinkeltjes en plaatselijke markten, waar u van heerlijke streekproducten kunt genieten. Wat ook echt bewonderenswaardig is, is de Jami Ul-Alfar Moskee.

Aankomst 04:30

Vertrek 19:00

Hambantota is de hoofdstad van het gelijknamige district in de zuidelijke provincie van Sri Lanka en is bekend om zijn grote internationale haven, die opnieuw werd ontworpen en volledig herbouwd na de tsunami van 2004.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Trincomalee bevindt zich op Sri Lanka op het nabijgelegen kleine eiland. Niet ver van Trincomalee werden warmwaterbronnen ontdekt. Deze bronnen zijn bekend geworden vanwege het feit dat de temperaturen van het water, ondanks dezelfde omgeving, zeer verschillen.

Aankomst 14:00

De stad en het gelijknamige eiland liggen in het zuiden van Thailand in de Andaman Zee. Naast de mooie witte stranden, het kristalheldere water, de kleurrijke vissen en koraalriffen, biedt Phuket ook bruisende plaatsen en prachtige bezienswaardigheden. In Phuket stad bevindt zich bijvoorbeeld een 200 jaar oude tempel van Chinese immigranten. In het zuidwesten van het eiland ligt Wat Chalong, een boeddhistische tempel, die vandaag de dag nog steeds wordt vereerd. Schilderachtige landschappen vindt u bij het zuidelijkste puntje van het eiland. Vanaf dit punt zijn diverse zuidelijker gelegen eilandjes per boottocht te bereiken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 32

U vaart op:

Silver Whisper

Kom aan boord van de Silver Whisper en laat u verwennen door heerlijke internationale gerechten. Beleef een hartverwarmende service en cruise naar indrukwekkende bestemmingen voor uw persoonlijke hoogtepunten.

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

392
Leer meer over Silver Whisper

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 30 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

31daagse droomcruise vanuit Mumbai (Bombay)