Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

trans-Atlantisch vanaf Santiago de Chile met de Queen Victoria

31 nachten, 13 havens met deQueen VictoriaCunard#16903747
Inbegrepen:
  • volpension
  • Voel u herboren na een schoonheidbehandeling in de spa
  • Afwisselende optredens in het ´Royal Court Theatre´
  • Geniet van een panoramisch uitzicht in de Princess Grill
Map Marker
Wachten
  • Cunard
  • Queen Victoria
  • trans-Atlantisch
  • Santiago de Chile
  • Southampton (Londen), Engeland
  • 31 nachten
  • 25-02-2025
  • 16903747
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Santiago de Chile, ChiliInscheping18:00
vertrek 18:00
Santiago de Chile, Chili
De Chileense hoofdstad is de thuisbasis van ongeveer 40% van de Chileense bevolking. Vanaf hier zijn een aantal skigebieden in de Andesgebergte net zo gemakkelijk te bereiken als dat de zee te bereiken is. De vele theaters, musea en parken zorgen voor veel werkgelegenheid. Omdat Santiago in het aardbevingsgebied ligt, werden veel historische gebouwen vernietigd in het verleden. Echter, de Casa Colorada, de Iglesia San Francisco en de Posada del Corregidor kunt u nog bezichtigen.
2Coquimbo, Chili09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Coquimbo is een Chileense havenstad in het noordwesten van het land. De stad heeft een bruisend uitgaansleven met veel nachtclubs en gezellige bars. Ook is het een ideale plaats voor spannende wateractiviteiten, zoals surfen, kitesurfen en snorkelen, maar ook parasailing en paragliden. Tevens kunt u in Coquimbo van geweldige specialiteiten genieten, zoals porotos granados en wijnen gemaakt in de regio. Daarnaast zijn er nog talloze leuke culturele bezienswaardigheden te bewonderen, zoals Iglesia de Guayacan en Museo de Ciencias del Mar.
3op zee
4Arica, Chili08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Arica ligt in het Zuid-Amerikaanse land Chili en wordt in de volksmond ook wel "de stad van het eeuwige voorjaar" genoemd. Arica zal u niet alleen verassen met zijn stranden en helder blauw water, maar ook met bezienswaardigheden zoals het archeologisch museum en het douanehuisje, ontworpen door Gustav Eiffel.
5op zee
6Lima-Callao, PeruOvernachting
Lima-Callao, Peru
Lima is de Peruaanse hoofdstad en tevens de grootste stad van het land. Samen met de havenstad Callao vormt Lima het grootstedelijk gebied van de Zuid-Amerikaanse westkust. Het historische centrum van Lima staat sinds 1990 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Door een culturele mix van westerse invloeden en inheemse culturen zijn er in Lima veel verschillende wijken te vinden. Ongeveer 40 km ten zuidoosten van Lima bevindt zich de archeologische opgraving Pachacamac. Hier zijn nog verschillende tempels te bezichtigen. Gevonden opgravingen kunt u in het museum bekijken.
7Lima-Callao, Peru18:00
vertrek 18:00
Lima-Callao, Peru
Lima is de Peruaanse hoofdstad en tevens de grootste stad van het land. Samen met de havenstad Callao vormt Lima het grootstedelijk gebied van de Zuid-Amerikaanse westkust. Het historische centrum van Lima staat sinds 1990 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Door een culturele mix van westerse invloeden en inheemse culturen zijn er in Lima veel verschillende wijken te vinden. Ongeveer 40 km ten zuidoosten van Lima bevindt zich de archeologische opgraving Pachacamac. Hier zijn nog verschillende tempels te bezichtigen. Gevonden opgravingen kunt u in het museum bekijken.
8op zee
9op zee
10Manta, Ecuador08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Manta is een kustplaats in het westen van Zuid-Amerika, dat een aantrekkelijk klimaat en schitterende langgerekte stranden heeft. Het is de tweede grootste havenstad van het land. De stranden zijn perfect om diverse watersporten uit te oefenen of aan te leren, zoals kitesurfen, windsurfen, duiken en snorkelen. Manta is nog niet ontdekt door de meerderheid van de toeristen en is daarom perfect als u op uw gemak het echte Ecuador wilt ontdekken. Langs de kust kunt u heerlijk genieten van lokale gerechten terwijl u geniet van het uitzicht op de oceaan.
11op zee
12Panamakanaal06:0017:00
aankomst 06:00vertrek 17:00
Het Panamakanaal verbindt de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar. Sinds de eerste reis, die in 1914 plaatsvond, is dit kanaal een van de belangrijkste waterwegen in de wereld. Het kanaal wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd dankzij de lengte en de fascinerende omgeving rond het Panamakanaal. Het kanaal is ruim 81 kilometer lang en is omringd door prachtige, groene kusten en indrukwekkende sluizen. De drie grootste sluizen zijn Miraflores Locks, Pedro Miguel Locks en de Gatún Locks.
13op zee
14Oranjestad, Aruba, Nederlandse Antillen08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Oranjestad is de hoofdstad van het eiland Aruba. Het oude centrum van Oranjestad maakt grote indruk met zijn vele kleurrijke en sierlijke gebouwen. Hierdoor wordt de stad ook wel eens het Las Vegas van de Caribbean genoemd. Het zorgt ervoor dat u direct een vakantiegevoel krijgt. Ook een bezoek waard zijn het fort Zoutman, de Willem II toren en de winkelstraat met zijn vele winkelmogelijkheden. Het grootste evenement op het eiland is het Arubaanse carnaval.
15op zee
16op zee
17Nassau, Bahama's08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Nassau is de hoofdstad van de Bahama's en tegelijkertijd ook de grootste stad van deze eilandenstaat. De stad zal u verrassen met haar koloniale charme, dat goed terug te zien is in de roze geverfde overheidsgebouwen en pastelkleurige huizen. Tot de bezienswaardigheden behoren onder andere het piratenmuseum, de verschillende vestingen en markten. De stad is een kleurrijke combinatie van architectuur uit de Oude Wereld en koloniale architectuur. Het klimaat in Nassau is tropisch, waardoor het een populaire bestemming is onder reizigers.
18Fort Lauderdale, Verenigde Staten07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Fort Lauderdale ligt in de staat Florida en heeft ongeveer 186.000 inwoners. Vanwege de vele grachten staat Fort Lauderdale ook wel bekend als het Amerikaanse Venetië. De stad werd in de jaren '70 bekend door een invasie van studenten die hier hun springbreak gingen vieren. Door de jaren heen zijn deze studenten vervangen door cruisereizigers. Fort Lauderdale biedt prachtige stranden, musea, een grote rommelmarkt en 's werelds grootste drive-in theater, dat dertien schermen heeft.
19Port Canaveral, Verenigde Staten07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Deze plaats is vooral bekend vanwege de lancering van satellieten en space shuttles vanaf het ruimtevaartstation dat hier door NASA is gebouwd. Ter aanvulling aan deze plek biedt Canaveral vele prachtige stranden en natuur, waar u heerlijk kunt wandelen of lekker kunt uitrusten. Erg leuk zijn de boottochten door de wildernis. Gedurende deze tochten vaart u naar plekken waar alligators en andere wilde dieren zwemmen. Ook kunt u hier het typische gerecht van Florida proberen: alligatorvlees. Highlights van Port Canaveral Bezoek het Kennedy ruimtevaartcentrum Geniet van Spaanse culinaire hoogstandjes in een restaurant, zoals La Cantina Plan dagje uit naar een van vele pretparken in de omgeving, zoals Walt Disney World
20op zee
21op zee
22Hamilton, Bermuda08:0016:00
aankomst 08:00vertrek 16:00
Hamilton in Bermuda is een prachtig eiland. Prachtige stranden, adembenemende snorkel gebieden en alles ongelooflijk schoon. Onderzoek de politieagenten in korte broek, de zogenaamde bermuda. De omgeving van de plaats moet u ook niet missen.
23op zee
24op zee
25op zee
26op zee
27op zee
28Ponta Delgada, Azoren, Portugal08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Ponta Delgada is een stad en gemeente op het eiland São Miguel in het Portugese autonome gebied en eilandengroep Azoren. Het is tevens de thuisbasis van de belangrijkste haven van het eiland. De Azoren is een eilandengroep vol met avonturen, zo kunt u zeilen, duiken of zelfs paragliden! Of u nu een watersport wilt uitoefenen, wilt ontspannen en genieten van de zomeravonden of een van de vele historische en belangrijke gebouwen wilt bekijken, in Ponta Delgada is alles mogelijk.
29op zee
30op zee
31op zee
32Southampton (Londen), EngelandOntscheping07:00
aankomst 07:00
De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.
Cunard# 16903747

trans-Atlantisch vanaf Santiago de Chile met de Queen Victoria

31 nachten, 13 havens met de Queen Victoria
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, water bij ontbijt
  • Havengelden en belastingen
  • Bij boeking van een suite Princess Grill; diner in het Princess Grill restaurant
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Bij boeking van een hut Queen Grill; diner in het Queen Grill restaurant
  • Bij boeking van een Brittannia hut; diner in het Brittania restaurant
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Dranken + 15% bedieningstoeslag
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Cunard.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Santiago de Chile, Chili
    Inscheping
    2
    Coquimbo, Chili
    3
    op zee
    4
    Arica, Chili
    5
    op zee
    6
    Lima-Callao, Peru
    Overnachting
    7
    Lima-Callao, Peru
    8
    op zee
    9
    op zee
    10
    Manta, Ecuador
    11
    op zee
    12
    Panamakanaal
    13
    op zee
    14
    Oranjestad, Aruba, Nederlandse Antillen
    15
    op zee
    16
    op zee
    17
    Nassau, Bahama's
    18
    Fort Lauderdale, Verenigde Staten
    19
    Port Canaveral, Verenigde Staten
    20
    op zee
    21
    op zee
    22
    Hamilton, Bermuda
    23
    op zee
    24
    op zee
    25
    op zee
    26
    op zee
    27
    op zee
    28
    Ponta Delgada, Azoren, Portugal
    29
    op zee
    30
    op zee
    31
    op zee
    32
    Southampton (Londen), Engeland
    Ontscheping