Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Midden-Oosten vanaf Southampton met de Queen Anne

41 nachten, 15 havens met deCunard#17589375
Inbegrepen:
  • volpension
  • Nieuwste schip uit de Cunard vloot
  • Comfort van de hoogste plank
  • Start vaart in 2024
Map Marker
Wachten
  • Cunard
  • Queen Anne
  • Midden-Oosten
  • Southampton
  • Singapore, Singapore
  • 41 nachten
  • 11-01-2026
  • 17589375
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Southampton (Londen), EngelandInscheping18:00
vertrek 18:00
De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.
2op zee
3op zee
4op zee
5Málaga, Spanje08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Málaga heeft ongeveer 569.000 inwoners en is de zesde grootste stad van Spanje. Vanwege het aangename klimaat is Málaga een van de meest populaire vakantiebestemmingen van het Iberische schiereiland. Diverse musea en gebouwen kenmerken de stad. Van de Alcazaba, een Moors fort uit de 11de eeuw, de kathedraal van la Encanacíon, tot de geboorteplaats van de schilder Pablo Picasso. In Málaga is veel te verkennen en te bewonderen.
6op zee
7op zee
8La Valletta, Malta08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
La Valletta, Malta
La Valletta heeft ongeveer 6.500 inwoners en is daarmee de kleinste hoofdstad van Europa. Sinds 1980 staat de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dankzij de vestingmuren rondom de stad, staat Valletta bekend als een van de meest veilige steden in de wereld. Het Grootmeesterspaleis behoort zonder twijfel tot de meest prachtige bezienswaardigheden van Malta. Ook de St. John's Kathedraal, fort St. Elmo, de Auberges (herbergen) en talrijke musea die veel over de geschiedenis van Malta vertellen, behoren tot de bezienswaardigheden van La Valletta.
9op zee
10op zee
11op zee
12op zee
13op zee
14Suez, Egypte05:0015:00
aankomst 05:00vertrek 15:00
Suez is een moderne havenstad in Egypte en is gelegen aan de monding van het Suezkanaal. Suez was ooit een knooppunt voor de handel tussen Europa en India. Vandaag de dag is het Suezkanaal een van de belangrijkste verbindingen tussen de Rode Zee en de Middellandse Zee. In 2015 is het kanaal heropend nadat het werd gerenoveerd en met 35 kilometer is uitgebreid. Een reis door de Golf van Suez mag u zeker niet missen.
15Petra (Aqaba), Jordanië08:0020:00
aankomst 08:00vertrek 20:00
Petra (Aqaba), Jordanië
Petra (Aqaba), Jordanië
16op zee
17op zee
18op zee
19op zee
20Salalah, Oman08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Salalah, een kuststad in Oman wordt ook wel de tweede stad van het Sultanaat genoemd, mede doordat de stad bijna 200.000 inwoners telt. Door de relatief milde temperaturen is het erg aangenaam om deze stad eens goed te ontdekken. De stad die enorme welvaart kende door de handel in wierrook, trekt tegenwoordig veel toeristen die oude gebruiken willen ontdekken, de oude stad 'Sumhuram' willen bezichtigen of gewoon willen genieten van de uitgestrekte witte stranden.
21op zee
22op zee
23Dubai, Verenigde Arabische EmiratenOvernachting
In de Arabische staat Dubai leven rond de 1,8 miljoen inwoners. De meerderheid van de inwoners leeft in de stad. Dubai is bijzonder vanwege haar moderne en futuristische bouwprojecten. Van wolkenkrabbers tot kunstmatig aangelegde eilanden tot pretparken. Bijna alles wat u kunt bedenken is er te vinden. Dubai biedt u eindeloos lange stranden, eersteklas watersportmogelijkheden, woestijnsafari's en een enorm aanbod aan winkelmogelijkheden.
24Dubai, Verenigde Arabische Emiraten20:00
vertrek 20:00
In de Arabische staat Dubai leven rond de 1,8 miljoen inwoners. De meerderheid van de inwoners leeft in de stad. Dubai is bijzonder vanwege haar moderne en futuristische bouwprojecten. Van wolkenkrabbers tot kunstmatig aangelegde eilanden tot pretparken. Bijna alles wat u kunt bedenken is er te vinden. Dubai biedt u eindeloos lange stranden, eersteklas watersportmogelijkheden, woestijnsafari's en een enorm aanbod aan winkelmogelijkheden.
25Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
Abu Dhabi is het grootste Emiraat van de zeven die het land telt en is daarmee de hoofdstad. De op het Arabische schierland gelegen stad heeft ruim 2.7 miljoen inwoners en bezet meer dan 80% van de oppervlakte van de Arabische Emiraten. De relatief snelle ontwikkelingen en de relatief hoge inkomens van de bewoners hebben Abu Dhabi gevormd tot een groot en rijk metropool. In deze stad zult u ogen tekort komen als het aankomt op de indrukwekkende hoge gebouwen en het cultureel schoon.
26Doha, Qatar08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Doha, wat letterlijk 'de grote boom' betekent, is de hoofdstad van Qatar en ligt direct aan de Perzische Golf. Doha is een zeer snel groeiende stad, die door zijn gestaagde vooruitgang indrukwekkend overkomt. De meerderheid van de bevolking zijn dan ook expats en dat aantal groeit nog elke maand. De skyline van Doha wordt gedomineerd door flatgebouwen in markante Arabische stijl. Ook een echte bezienswaardigheid is het park gelegen aan de halfronde baai, deze is nagemaakt aan de hand van een voorbeeld in Nice.
27op zee
28Muscat, Oman07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
De hoofdstad van Oman, Muscat, is gelegen in het noordoosten van het land aan de Golf van Oman. Het land werd vroeger bezet door de Portugezen en dat heeft zijn sporen nagelaten in de forten en huizen. Muscat heeft een aantal prachtige stranden, parken en een gracht, die naast de grote Sultan Qaboos moskee tot de bezienswaardigheden van deze stad behoren. Ook kunt u in Muscat de traditionele Oosterse markten bewonderen.
29op zee
30op zee
31op zee
32op zee
33Colombo, Sri Lanka07:0021:00
aankomst 07:00vertrek 21:00
Colombo, Sri Lanka
De hoofdstad en tevens grootste stad van Sri Lanka is Colombo. Het is een populaire handelshaven en biedt eindeloos veel mogelijkheden voor bezoekers. Het stadhuis in het Cinnamon Gardens district is vooral erg geliefd. Dit is een schitterend wit gebouw in typische bouwstijl en wordt vergezeld door een prachtig Boeddhabeeld in de tuin van het stadhuis. Ook leuk zijn de schitterende kleine souvenirwinkeltjes en plaatselijke markten, waar u van heerlijke streekproducten kunt genieten. Wat ook echt bewonderenswaardig is, is de Jami Ul-Alfar Moskee.
34op zee
35op zee
36op zee
37Phuket, Thailand08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Phuket, Thailand
De stad en het gelijknamige eiland liggen in het zuiden van Thailand in de Andaman Zee. Naast de mooie witte stranden, het kristalheldere water, de kleurrijke vissen en koraalriffen, biedt Phuket ook bruisende plaatsen en prachtige bezienswaardigheden. In Phuket stad bevindt zich bijvoorbeeld een 200 jaar oude tempel van Chinese immigranten. In het zuidwesten van het eiland ligt Wat Chalong, een boeddhistische tempel, die vandaag de dag nog steeds wordt vereerd. Schilderachtige landschappen vindt u bij het zuidelijkste puntje van het eiland. Vanaf dit punt zijn diverse zuidelijker gelegen eilandjes per boottocht te bereiken.
38Langkawi, Maleisië07:3021:00
aankomst 07:30vertrek 21:00
Langgerekte witte stranden, groene bossige gebergten en een helderblauwe zee sieren het schitterende Langkawi westelijk gelegen van Maleisië. Dit paradijselijke landschap kunt u bewonderen vanaf de Langkawi Sky Bridge. Deze brug bevindt zich zo’n 700 meter boven zee, is wel 125 meter lang en biedt u een adembenemend uitzicht. ‘Art in Paradise’ is een indrukwekkend museum waar u prachtige tentoonstellingen kunt bezichtigen. Verder zijn er diverse watervallen te vinden in de omgeving waar u heerlijk naartoe kunt wandelen.
39Penang, Maleisië07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
Het tropische eiland Penang is gelegen aan de westkust van Maleisië. De hoofstad Georgetown behoort sinds 2008 tot de UNESCO werelderfgoedlijst. Er bevinden zich vele tempels, moskeeën en kerken. Een bijzondere bezienswaardigheid is de Ke Lok Si, de grootste Chinese tempel in Maleisië. In de stad wonen veel verschillende culturen en dit is terug te zien in het dagelijkse leven. De stad heeft zich sterk ontwikkeld en is uitgegroeid tot een fascinerende plaats in Maleisië. Highlights van Georgetown Bezoek het Fort Cornwallis dat gebouwd is in opdracht van Sir Francis Light Bezoek verschillende wijken zoals China Town, Little India en de zakenwijk en ontdek de diversiteit in een stad Winkel in de winkelcentra zoals Gurney Paragon, Penang Times Square en Island Plaza
40op zee
41Singapore, SingaporeOvernachting
Singapore, Singapore
Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.
42Singapore, SingaporeOntscheping
Singapore, Singapore
Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.
Cunard# 17589375

Midden-Oosten vanaf Southampton met de Queen Anne

41 nachten, 15 havens met de Queen Anne
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, water bij ontbijt
  • Havengelden en belastingen
  • Bij boeking van een suite Princess Grill; diner in het Princess Grill restaurant
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Bij boeking van een hut Queen Grill; diner in het Queen Grill restaurant
  • Bij boeking van een Brittannia hut; diner in het Brittania restaurant
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Dranken + 15% bedieningstoeslag
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Cunard.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Southampton (Londen), Engeland
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    op zee
    4
    op zee
    5
    Málaga, Spanje
    6
    op zee
    7
    op zee
    8
    La Valletta, Malta
    9
    op zee
    10
    op zee
    11
    op zee
    12
    op zee
    13
    op zee
    14
    Suez, Egypte
    15
    Petra (Aqaba), Jordanië
    16
    op zee
    17
    op zee
    18
    op zee
    19
    op zee
    20
    Salalah, Oman
    21
    op zee
    22
    op zee
    23
    Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
    Overnachting
    24
    Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
    25
    Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
    26
    Doha, Qatar
    27
    op zee
    28
    Muscat, Oman
    29
    op zee
    30
    op zee
    31
    op zee
    32
    op zee
    33
    Colombo, Sri Lanka
    34
    op zee
    35
    op zee
    36
    op zee
    37
    Phuket, Thailand
    38
    Langkawi, Maleisië
    39
    Penang, Maleisië
    40
    op zee
    41
    Singapore, Singapore
    Overnachting
    42
    Singapore, Singapore
    Ontscheping