greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17128766

43daagse cruise vanaf Southampton (Londen)

Oceania Cruises
1 / 59
Nieuw in de vloot
Beste culinaire ervaring op zee
Een blik in de toekomst

Bestemming

Europa

Reisduur

42 Nachten

Cruise schip

Vista

Route

Vertrek 20:00

De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Ringaskiddy is een plaats in de regio Cork, in Ierland. Het kleine stadje ligt in het zuiden van Ierland en is een belangrijk uitgangspunt voor de veerboten naar Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

De stad Galway ligt aan de westkust van Ierland. Galway is het muzikale Centrum van het eiland en verleidt u met haar traditionele Ierse Folk muziek en talrijke bezienswaardigheden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

-

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Douglas is de hoofdstad van het eiland Isle of Man . Het eiland ligt ten westen van het Verenigd Koninkrijk. Aan de oostkust zijn er leuke dorpjes om te bezoeken met de auto of het openbaar vervoer. Ontdek leuke boetiekjes of stap binnen in een van de bekende winkels. Allerlei activiteiten worden georganiseerd. Op de Isle of Man zult u gegarandeerd een leuke tijd hebben. </p> <b>Highlights van Douglas</b><br> <ul> <li>Loop over de prachtige boulevard. </li> </ul>

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

Dublin is met meer dan 505.000 inwoners de grootste stad van Ierland. Hier vindt u naast talrijke gebouwen, monumenten en kerken ook vele musea, theaters, parken en groene zones. Op Phoenix Park vind u de woonplaats van de Ierse president en de Amerikaanse Ambassadeur. In het grootste park van de stad leven tevens wilde dieren en in de Tempel Bar wijk is 's nachts veel bedrijvigheid. De cultuurwijk staat bekend om haar talrijke pubs en live muziek. Ook een bezoek waard is de Guinness brouwerij, waar al sinds 1759 donker bier gebrouwen wordt.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Waterford is een stad in het zuidoosten van Ierland en beschikt over diverse culturele plekken. De Cathedral of the Most Holy Trinity is echte blikvanger. Deze schitterende kathedraal is in 1793 gebouwd en schijnt de oudste Rooms-Katholieke kathedraal van Ierland te zijn. In het Waterford natuurpark kunt u genieten van prachtige wandelingen door het Ierse landschap. Voor een heerlijk Iers biertje zijn er door de hele stad diverse pubs waar u tevens terecht kunt voor een echt ‘Irish Breakfast’.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Het legendarische schip de Mayflower vertrok in 1620 vanaf Plymouth voor haar reis naar Amerika. Het beste uitzicht op de haven heb je vanaf de heuvel "The Hoe", wat een ook een ontmoetingsplek is voor lokale bevolking en toeristen. Bezoek ook de binnenstad van Plymouth en geniet van een ale, een typisch Engels bier, in een lokale pub.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 25

U vaart op:

Vista

Oceania Cruises, dat zich richt op exclusieve routes, lekker eten en superieure service, heeft het ontwerp en de inrichting van de cabine van de nieuwste Vista onthuld. Het debuut van de nieuwe parel van de vloot staat gepland voor begin 2023, het wordt het eerste van twee voeringen van de nieuwe Allura-klasse.

Bouwjaar:

2023

Munteenheid:

USD

Passagiers:

1200

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 42 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

43daagse cruise vanaf Southampton (Londen)