greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17584312

8daagse cruise vanaf Amsterdam

Amadeus
1 / 14

Bestemming

West-Europa

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

Amadeus Riva

Rederij

Amadeus

Route

In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.

Aankomst 11:30

Vertrek 12:30

Utrecht is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en telt zo'n 311.000 inwoners. Het heeft een indrukwekkende geschiedenis van bijna 2000 jaar. Utrecht is een grote industriële en univesiteitsstad. Bezoek de prachtige oude kerken, zoals de kathedraal van St. Martin of de stadspaleizen. Talrijke musea, zoals het Spoorwegmuseum of het Universiteitsmuseum zijn ook de moeite waard om te bekijken. Utrecht is een hele gezellige stad waar altijd wel wat te doen is en waar u heerlijk kunt winkelen.

Aankomst 10:00

Vertrek 20:00

Welkom in de prachtige gotische stad. Keulen biedt oneindig veel bezienswaardigheden, waarvan de beroemde kathedraal het meest opvallend is. Tevens beschikt Keulen over veel musea, zo kunt u iets leren over kunst, chocolade, sport en de Romeinse geschiedenis. De lokale bevolking van Keulen is erg vriendelijk en gastvrij en zullen u dan ook graag verwelkomen in hun geliefde stad. Keulen is sinds de Middeleeuwen al een belangrijk handelscentrum en is vandaag de dag een van de belangrijkste economische centra in Duitsland.

Aankomst 12:00

Vertrek 15:00

Rüdesheim is een van de meest bekende toeristische plekken in Duitsland. Kenmerkend aan Rüdesheim is het middeleeuwse steegje, ook wel bekend als Drosselgasse. Als u even aan de drukte van de stad wilt ontsnappen, dan kunt u prachtige wandelingen maken in de omgeving van Rüdesheim. Naast de schoonheid van de stad Rüdesheim is de stad ook bekend om zijn uitstekende wijn. Rüdesheim ligt namelijk in de Rheingau wijngebied, dat beroemd is om zijn superieure Rieslings.

Aankomst 14:00

Vertrek 14:30

Miltenberg is een stad in Neder-Franken, Beieren. De stad ontwikkelde zich eerst om de Mildenburg heen, die rond de 13e eeuw werd gebouwd. In het historische centrum zijn tal van goed bewaard gebleven vakwerkhuizen te bewonderen. Interessant zijn ook de "Schnatterloch" en het Hotel Zum Riesen, dat is waarschijnlijk het oudste pension in Duitsland. De ligging aan de rivier de Main en de sfeervolle vakwerkhuizen is dit stadje een ideale plaats om mooie wandelingen of fietstochten te maken door de stad of de omliggende natuur.

Aankomst 18:30

Vertrek 19:00

De stad Wertheim in Baden-Württemberg ligt aan de Main en grenst aan Beieren. De stad is gelegen in de gelijknamige gemeente en heeft een rustige en oude uitstraling. De stad geeft u de indruk dat u in een ander tijdperk terecht bent gekomen. Het oude kasteel en de talrijke religieuze bouwwerken dragen daar hun steentje aan bij. In de zomer wordt de marktplaats gevuld met tafels en stoelen waar de lokale bevolking en de toeristen samenkomen om samen te genieten van een heerlijk drankje in de zon.

Aankomst 09:00

Vertrek 13:00

De stad Würzburg ligt aan de Main en behoort, op basis van de in 1402 opgerichte Juliuan-Maximilian universiteit, tot de klassieke Duitse universiteitssteden. De stad heeft een rijke geschiedenis. Zo heeft het onder andere de Franse Revolutie en de Tweede Wereldoorlog doorstaan en dat is hier en daar in de stad goed terug te zien. De oudste bruggen verbinden de oude en het nieuwe gedeelte van de stad, waardoor u beide gemakkelijk kunt ontdekken. Een van de oudst bruggen over de rivier is de Alte Mainbrücke die stamt uit de middeleeuwen.

Aankomst 13:00

Vertrek 19:00

Bezoekers aan de stad Bamberg, dat in zijn geheel op de UNESCO werelderfgoedlijst staat, betoverd door de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is. De op heuvels gebouwde stad heeft veel weg van oude Romeinse stad. De oude huisjes en de prachtige oude bouwwerken geven de bezoeker een uitzonderlijke impressie. Bamberg wordt beschouwd als economisch centrum van Opper-Franken en is de grootste intact gebleven centrum in Duitsland. Bamberg is een geweldige aanlegplaats voor uw cruise over de Main.

Aankomst 07:30

Nürnberg is de op een na grootste stad van Beieren en ligt aan beide zijden van de rivier de Pegnitz. De stad biedt u vele culturele hoogtepunten. Talrijke musea laten u de charme van deze stad zien, bijvoorbeeld de Kunsthal van Nürnberg. Naast de vele musea die de stad rijk is vindt u hier ook alle mogelijkheden om heerlijk te wandelen, ontspannen en inspannende activiteiten te ondernemen. Ook al is de stad een historische bezienswaardigheid op zichzelf, een bezoek aan de Nürnberger Burg mag u niet overslaan.

Wat is inbegrepen:

1 / 5

U vaart op:

Amadeus Riva

Beleef pleziertochten op de mooiste rivieren van Europa met de AMADEUS Riva. Helemaal voor uzelf – in 12 grote suites en 67 ruime buitenhutten met uitloopbare buitenbalkons of neerlaatbare panoramische ramen. Soms samen in een grote groep - bijvoorbeeld in het elegante panoramische restaurant, dat ruimte biedt aan alle passagiers tegelijk; in de panoramabar met dansvloer of op het ruime zonnedek met lounge en buitenrestaurant.

Passagiers:

158

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Amadeus.