greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17725798

8daagse cruise vanaf Puget Sound

Holland America Line
1 / 25
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

Noordam

Start poort

Puget Sound

Route

Vertrek 15:00

Puget Sound is een zeestraat bij de kust van Seattle en behoort tot de staat Washington.

De Inside Passage is een zeeweg voor de kust van British Colombia en Alaska. De zeeweg heeft een kuststrook van circa 24.000 km. De Inside Passage behoort tot een van de mooiste waterstraten van de hele wereld. Deze route verbindt Alaska en Washington met elkaar. Vanaf het schip kunt u genieten van prachtige natuurverschijnselen, zoals gletsjes en ijsformaties. Daarnaast kunt u in het water dieren in het wild spotten. Deze vaarroute zal een outdoor ervaring worden die u niet snel zult vergeten.

Aankomst 12:30

Vertrek 22:30

Juneau is de hoofdstad van de staat Alaska. De stad is de enige hoofdstad van een staat in de VS dat alleen toegankelijk is per vliegtuig of boot en geen verbindingen heeft via de weg. Dichtbij Juneau zijn enkele gletsjers, die door middel van wandelwegen bezichtigd kunnen worden. Juneau organiseert regelmatig festivals, zoals het Alaska Folk Festival en Juneau Jazz & Classics. Deze festivals zijn zeker de moeite waard om te bezoeken om de echte cultuur van het prachtige Juneau te ontdekken en te beleven. Een trekpleister uit de stad is de Fourth Street in Downtown. Het grootste gebouw uit de stad is hier te bezichtigen.

Aankomst 08:00

Vertrek 13:00

Endicott Arm ligt in Alaska en is een passage vergelijkbaar met de bekende Tracy Arm. De passage is 45 km lang en bestaat 20% uit ijs.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Sitka City is een stad en gemeente aan de westkust van het Baranofeiland in de Amerikaanse staat Alaska. Qua oppervlakte is het de grootste stad in de Verenigde Staten. In de stad lopen bossen tot het water, waardoor de uitzichten zelfs nog mooier worden. Sitka wordt ook wel een het mooiste kustplaatsje van Alaska genoemd, vanwege de ongekende combinatie van flora, fauna en cultuur. Daarnaast heeft de stad een rijke cultuur die u hier kunt ontdekken. De bewoners zijn altijd erg vriendelijk en laten u al snel thuisvoelen.

Aankomst 07:00

Vertrek 13:00

Ketchikan is een Amerikaanse stad in de staat Alaska die voornamelijk leeft van het toerisme en de visserij. De belangrijkste trekpleister van de stad is het Misty Fjords National Monument, een groot natuurgebied. Ketchikan is bekend vanwege de pittige zalm, de ongelooflijk rijke natuur en de prachtige landschappen. De stad wordt ook wel 'De zalm hoofdstad van de wereld' genoemd. Een bezoek aan Ketchikan tijdens uw cruise is de perfecte plek om prachtige foto's te maken van prachtige landschappen.

Aankomst 20:00

Vertrek 23:59

Victoria is de provinciehoofdstad van British Columbia en ligt in het zuidelijkste puntje van Vancouver Island. De stad beschikt over een Europese sfeer, smalle straatjes en Victoriaanse architectuur. Veel van de gebouwen die voor 1945 gebouwd zijn, staan onder monumentenzorg en herinneren aan de vroegere Britse overheersers. Een bezoek aan de Parliament building en het Royal British Columbia Museum mag u zeker niet overslaan. Verder zijn de tuinen van deze stad wereldberoemd. Zeer bijzonder zijn onder andere de Butchart Gardens. Hier vindt u honderden verschillende betoverende bomen, planten en bloemen.

Aankomst 07:00

Seattle is gelegen aan Lake Washington en de Puget Sound, een 150 kilometer lange, vertakte baai. Hoewel de stad door velen beschouwd wordt als de natste stad van de Verenigde Staten, zal de stad u niet teleurstellen. Er is veel te ontdekken in deze stad, zoals de oudste wolkenkrabber van Seattle, the Smith Tower. Of breng een bezoekje aan het aquarium van Seattle om prachtige zeedieren te bewonderen. Ook het symbool van de stad, het Seattle Center met uitkijkplatform, mag u zeker niet missen. Als u graag winkelt is de Pike Place Market en de waterkant met zijn vele souvenirwinkels de perfecte plek voor u.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 18

U vaart op:

Noordam

De Noordam is het nieuwste schip van de Vista klasse. Ze is vernoemd naar de noordelijke windstreek. Met dit schip kunt u geweldige cruises naar onder andere Canada en Alaska, maar ook naar het culturele Japen en Australië.

Gerenoveerd in:

2015

Passagiers:

1972
Leer meer over Noordam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.