Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Main vanaf Trier met de Amadeus Riva

8 nachten, 11 havens met deAmadeus-riviercruises#17584241
    Map Marker
    Wachten
    • Amadeus-riviercruises
    • Amadeus Riva
    • Duitsland
    • Trier
    • Passau, Duitsland
    • 8 nachten
    • 19-07-2025
    • 17584241
    Route & kaart
    op aanvraag

    Dag

    haven

    info

    1Trier, DuitslandInscheping16:00
    vertrek 16:00
    Trier kijkt terug op een 2.000 jaar lange geschiedenis en is daarmee de oudste stad van Duitsland. Talrijke Romeinse gebouwen wachten op uw bezoek. In het bijzonder is de St. Peter kathedraal en de daarmee verbonden Onze-Lieve-Vrouwe kerk een bezoek waard. De binnenstad van Trier heeft ook vele leuke winkelstraatjes. Door haar ligging aan de Moezel was Trier in de geschiedenis een bloeiende handelsstad en is vandaag de dag een moderne havenstad. De stad Trier zal u doen betoveren met haar glorie en historie.
    2Cochem, Duitsland07:0013:30
    aankomst 07:00vertrek 13:30
    Dit Duitse plaatsje aan de Moezel laat haar bezoekers prachtig historische gebouwen zien, die een memorabele indruk op ze achter laten. Cochem is de tweede kleinste stad van Duitsland en ligt op de linkeroever van de Moezel. In de buurt van de stad zijn het goed bewaarde kasteel van Cochem en de ruïnes van het kasteel Winnenberg te bezichtigen. Een van de meest bezochte en indrukwekkendste bezienswaardigheden van de stad is de op een heuvel gelegen Rijksburcht van Cochem, wat in de middeleeuwen als tolburcht werd gebruikt.
    2Koblenz, DuitslandOvernachting22:00
    aankomst 22:00
    De stad Koblenz is gelegen aan de samenvloeiing van de Moezel en de Rijn en is een van de oudste steden in Duitsland. De oorsprong van Koblenz gaat helemaal terug naar de Romeinen, die hier een militair bolwerk hebben gesticht vanwege de strategische waarde van de stad. Nu is de stad de noordelijke toegangspoort naar de Rijn en de zuidelijke toegangspoort naar de Moezel. De stad is ideaal voor cultuurliefhebbers, dankzij de schitterende forten, kerken en musea die te bezoeken zijn.
    3Koblenz, Duitsland13:00
    vertrek 13:00
    De stad Koblenz is gelegen aan de samenvloeiing van de Moezel en de Rijn en is een van de oudste steden in Duitsland. De oorsprong van Koblenz gaat helemaal terug naar de Romeinen, die hier een militair bolwerk hebben gesticht vanwege de strategische waarde van de stad. Nu is de stad de noordelijke toegangspoort naar de Rijn en de zuidelijke toegangspoort naar de Moezel. De stad is ideaal voor cultuurliefhebbers, dankzij de schitterende forten, kerken en musea die te bezoeken zijn.
    4Miltenberg, Duitsland14:0014:30
    aankomst 14:00vertrek 14:30
    Miltenberg is een stad in Neder-Franken, Beieren. De stad ontwikkelde zich eerst om de Mildenburg heen, die rond de 13e eeuw werd gebouwd. In het historische centrum zijn tal van goed bewaard gebleven vakwerkhuizen te bewonderen. Interessant zijn ook de "Schnatterloch" en het Hotel Zum Riesen, dat is waarschijnlijk het oudste pension in Duitsland. De ligging aan de rivier de Main en de sfeervolle vakwerkhuizen is dit stadje een ideale plaats om mooie wandelingen of fietstochten te maken door de stad of de omliggende natuur.
    4Wertheim, Duitsland19:0019:30
    aankomst 19:00vertrek 19:30
    De stad Wertheim in Baden-Württemberg ligt aan de Main en grenst aan Beieren. De stad is gelegen in de gelijknamige gemeente en heeft een rustige en oude uitstraling. De stad geeft u de indruk dat u in een ander tijdperk terecht bent gekomen. Het oude kasteel en de talrijke religieuze bouwwerken dragen daar hun steentje aan bij. In de zomer wordt de marktplaats gevuld met tafels en stoelen waar de lokale bevolking en de toeristen samenkomen om samen te genieten van een heerlijk drankje in de zon.
    5Würzburg, Duitsland08:0018:00
    aankomst 08:00vertrek 18:00
    De stad Würzburg ligt aan de Main en behoort, op basis van de in 1402 opgerichte Juliuan-Maximilian universiteit, tot de klassieke Duitse universiteitssteden. De stad heeft een rijke geschiedenis. Zo heeft het onder andere de Franse Revolutie en de Tweede Wereldoorlog doorstaan en dat is hier en daar in de stad goed terug te zien. De oudste bruggen verbinden de oude en het nieuwe gedeelte van de stad, waardoor u beide gemakkelijk kunt ontdekken. Een van de oudst bruggen over de rivier is de Alte Mainbrücke die stamt uit de middeleeuwen.
    6Zeil am Main, Duitsland13:0013:30
    aankomst 13:00vertrek 13:30
    Tijdens uw cruise over de rivier de Main legt u mogelijk aan in het pittoreske en oude stadje Zeil am Main. Zeil am Main ligt in de Neder-Frankische wijk Hassberge. Wanneer u rondloopt in de stad ziet u overal prachtige oude vakwerkhuizen waardoor het lijkt alsof u eventjes terug in de tijd stapt. De bijna 6.000 inwoners die de stad rijk is, verwelkomen hun gasten met open armen. U vindt in de stad meerdere leuke restaurantjes waar u kunt genieten van de heerlijke Duitse delicatessen waarbij de lekkerste dranken geserveerd worden.
    6Bamberg, Duitsland18:3019:00
    aankomst 18:30vertrek 19:00
    Bezoekers aan de stad Bamberg, dat in zijn geheel op de UNESCO werelderfgoedlijst staat, betoverd door de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is. De op heuvels gebouwde stad heeft veel weg van oude Romeinse stad. De oude huisjes en de prachtige oude bouwwerken geven de bezoeker een uitzonderlijke impressie. Bamberg wordt beschouwd als economisch centrum van Opper-Franken en is de grootste intact gebleven centrum in Duitsland. Bamberg is een geweldige aanlegplaats voor uw cruise over de Main.
    7Nürnberg, Duitsland07:0013:00
    aankomst 07:00vertrek 13:00
    Nürnberg is de op een na grootste stad van Beieren en ligt aan beide zijden van de rivier de Pegnitz. De stad biedt u vele culturele hoogtepunten. Talrijke musea laten u de charme van deze stad zien, bijvoorbeeld de Kunsthal van Nürnberg. Naast de vele musea die de stad rijk is vindt u hier ook alle mogelijkheden om heerlijk te wandelen, ontspannen en inspannende activiteiten te ondernemen. Ook al is de stad een historische bezienswaardigheid op zichzelf, een bezoek aan de Nürnberger Burg mag u niet overslaan.
    8Regensburg, Duitsland09:0020:00
    aankomst 09:00vertrek 20:00
    Regensburg is niet 's werelds bekendste stad maar is de ideale stad om een dagje in rond te lopen. Regensburg is de hoofdstad van het district Opper-Palts en ligt in het oosten van Beieren en is rijk aan historie. De stad is opgebouwd door de Romeinen rond het jaar 179 en is daarmee een van de oudste steden van Duitsland. Elke hoek van de stad heeft een historisch verhaal waardoor u zich niet snel zult vervelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de "Oude Stad met Stadtamhof", dat sinds 2006 op de UNESCO werelderfgoedlijst staat.
    9Passau, DuitslandOntscheping09:00
    aankomst 09:00
    Voor riviercruise-liefhebbers is een bezoek aan de Duitse stad Passau een echte must-see! De "City of Three Rivers" ligt aan de samenvloeiing van de Donau, Inn en Ilz op de grens met Oostenrijk. In de stad vindt u prachtige oude gebouwen waaronder de universiteit. Vele toeristen bezoeken jaarlijks deze stad waar ze verwelkomend worden door de vele studenten die de stad opfleuren. Bezienswaardigheden zijn onder andere een aantal gebouwen uit de afgelopen eeuwen, het op een heuvel gelegen Hogerhuis-museum en slot Freudenhain.
    Amadeus-riviercruises# 17584241

    Main vanaf Trier met de Amadeus Riva

    8 nachten, 11 havens met de Amadeus Riva
    Data & Prijzen
    LoadingWachten

    Selecteer een van de volgende hutcategorieën

    Type hut
      Uw reisoverzicht
      LoadingWachten
      Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Amadeus-riviercruises.
      +
      Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
      Overzicht
      Reisplan
      Diensten inbegrepen
      Schip
      Dekken
      price loading

      Reisplan

      Cruise Waypoints
      Dag
      haven
      info
      1
      Trier, Duitsland
      Inscheping
      2
      Cochem, Duitsland
      2
      Koblenz, Duitsland
      Overnachting
      3
      Koblenz, Duitsland
      4
      Miltenberg, Duitsland
      4
      Wertheim, Duitsland
      5
      Würzburg, Duitsland
      6
      Zeil am Main, Duitsland
      6
      Bamberg, Duitsland
      7
      Nürnberg, Duitsland
      8
      Regensburg, Duitsland
      9
      Passau, Duitsland
      Ontscheping