greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17607645

Aanschouw het adembenemende Abu Dhabi

TUI Cruises
1 / 19
Premium All-Inclusive
Taal aan boord is Duits
24uurs service in de "Dag & Nacht" Bistro

Bestemming

Midden-Oosten

Reisduur

18 Nachten

Cruise schip

Mein Schiff 4

Eindpoort

Doha, Qatar

Route

Vertrek 23:59

Kaapstad is met bijna 3,5 miljoen inwoners de derde grootste stad van Zuid-Afrika. Toerisme heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de belangrijkste economische sectoren. Een van de meest populaire bezienswaardigheden onder de toeristen is de Tafelberg. Ook de binnenstad heeft talrijke trekpleisters te bieden. Naast de diverse musea kunt u ook vele historische gebouwen ontdekken, zoals het kasteel dat het oudste nog bestaande gebouw in Zuid-Afrika is.

Aankomst 13:00

In de Arabische staat Dubai leven rond de 1,8 miljoen inwoners. De meerderheid van de inwoners leeft in de stad. Dubai is bijzonder vanwege haar moderne en futuristische bouwprojecten. Van wolkenkrabbers tot kunstmatig aangelegde eilanden tot pretparken. Bijna alles wat u kunt bedenken is er te vinden. Dubai biedt u eindeloos lange stranden, eersteklas watersportmogelijkheden, woestijnsafari's en een enorm aanbod aan winkelmogelijkheden.

Aankomst 08:30

Vertrek 19:30

Abu Dhabi is het grootste Emiraat van de zeven die het land telt en is daarmee de hoofdstad. De op het Arabische schierland gelegen stad heeft ruim 2.7 miljoen inwoners en bezet meer dan 80% van de oppervlakte van de Arabische Emiraten. De relatief snelle ontwikkelingen en de relatief hoge inkomens van de bewoners hebben Abu Dhabi gevormd tot een groot en rijk metropool. In deze stad zult u ogen tekort komen als het aankomt op de indrukwekkende hoge gebouwen en het cultureel schoon.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Prachtig fjord-rijke kusten en een adembenemende bergpanorama karakteriseren Khasab. Deze Omaanse stad is gelegen op een schiereiland waardoor het de ideale plaats is voor een boottocht om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Met een klein beetje geluk ziet u dolfijnen voor uw boot door het water deinen. 's Avonds wanneer de temperatuur in de stad iets aangenamer is, komt de stad tot leven. Dwaal door het verlichte centrum en aanschouw de moskeeën en stadstuinen.

Aankomst 08:30

Vertrek 22:30

De hoofdstad van Oman, Muscat, is gelegen in het noordoosten van het land aan de Golf van Oman. Het land werd vroeger bezet door de Portugezen en dat heeft zijn sporen nagelaten in de forten en huizen. Muscat heeft een aantal prachtige stranden, parken en een gracht, die naast de grote Sultan Qaboos moskee tot de bezienswaardigheden van deze stad behoren. Ook kunt u in Muscat de traditionele Oosterse markten bewonderen.

Aankomst 03:30

Doha, wat letterlijk 'de grote boom' betekent, is de hoofdstad van Qatar en ligt direct aan de Perzische Golf. Doha is een zeer snel groeiende stad, die door zijn gestaagde vooruitgang indrukwekkend overkomt. De meerderheid van de bevolking zijn dan ook expats en dat aantal groeit nog elke maand. De skyline van Doha wordt gedomineerd door flatgebouwen in markante Arabische stijl. Ook een echte bezienswaardigheid is het park gelegen aan de halfronde baai, deze is nagemaakt aan de hand van een voorbeeld in Nice.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Fooien
  • Belastingen en havengelden
  • Espressomachine in de hut (2 capsules per dag)
  • Premium All-Inclusive Geniet van ultieme service met meer dan 100 merkdranken aan boord (frisdranken, bier, wijn, cocktails, longdrinks, sterke dranken, speciale koffiesoorten etc.)
  • Gebruik van de sauna's en de sport-en wellnessfaciliteiten
  • Suites en Junior Suites: Excellence Service
  • Gekwalificeerde kinderopvang
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Gevarieerd entertainment
  • Duitstalige gids

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 13

U vaart op:

Mein Schiff 4

Beleef nu uw droomcruise aan boord van Mein Schiff 4. Dit fascinerende schip verwelkomt uw gehele gezin met ruime familiehutten, kindvriendelijke restaurants en leuke activiteiten voor jong en oud.

Bouwjaar:

2015

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

2506
Leer meer over Mein Schiff 4

Wie reist er?

Volwassenen15+ jaren
2
Kinderen0-14 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 18 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor TUI Cruises.

Aanschouw het adembenemende Abu Dhabi