greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17584268

Aanschouw Melk met Amadeus

Amadeus
1 / 12

Bestemming

Europa

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

Amadeus Riva

Rederij

Amadeus

Route

Vertrek 17:00

Nürnberg is de op een na grootste stad van Beieren en ligt aan beide zijden van de rivier de Pegnitz. De stad biedt u vele culturele hoogtepunten. Talrijke musea laten u de charme van deze stad zien, bijvoorbeeld de Kunsthal van Nürnberg. Naast de vele musea die de stad rijk is vindt u hier ook alle mogelijkheden om heerlijk te wandelen, ontspannen en inspannende activiteiten te ondernemen. Ook al is de stad een historische bezienswaardigheid op zichzelf, een bezoek aan de Nürnberger Burg mag u niet overslaan.

Aankomst 13:00

Vertrek 22:00

Regensburg is niet 's werelds bekendste stad maar is de ideale stad om een dagje in rond te lopen. Regensburg is de hoofdstad van het district Opper-Palts en ligt in het oosten van Beieren en is rijk aan historie. De stad is opgebouwd door de Romeinen rond het jaar 179 en is daarmee een van de oudste steden van Duitsland. Elke hoek van de stad heeft een historisch verhaal waardoor u zich niet snel zult vervelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de "Oude Stad met Stadtamhof", dat sinds 2006 op de UNESCO werelderfgoedlijst staat.

Aankomst 12:00

Vertrek 16:00

Voor riviercruise-liefhebbers is een bezoek aan de Duitse stad Passau een echte must-see! De "City of Three Rivers" ligt aan de samenvloeiing van de Donau, Inn en Ilz op de grens met Oostenrijk. In de stad vindt u prachtige oude gebouwen waaronder de universiteit. Vele toeristen bezoeken jaarlijks deze stad waar ze verwelkomend worden door de vele studenten die de stad opfleuren. Bezienswaardigheden zijn onder andere een aantal gebouwen uit de afgelopen eeuwen, het op een heuvel gelegen Hogerhuis-museum en slot Freudenhain.

Aankomst 06:30

Vertrek 11:30

Melk ligt met haar 5.300 inwoners direct aan de oever van de Donau en is onderdeel van de UNESCO werelderfgoedlijst. Door de hoge ligging van het water in de Donau kan gedurende de winter en tijdens regenachtige zomers de stad overstromen. Het Benedicten klooster van Melk is zonder twijfel een van de belangrijkste trekpleisters van Melk. Door zijn omvang en bravoure lijkt het klooster eigenlijk meer op een paleis. Door de ideale locatie, dichtbij Wenen, ontvangt de stad vele toeristen die maar wat graag het klooster komen bezoeken.

Aankomst 13:00

Vertrek 15:00

Dürnstein behoort, dankzij zijn pittoreske straatjes en historische gebouwen tot de mooiste dorpjes van Neder-Oostenrijk. Het gebied biedt de uitstekende gelegenheid om uw wandelschoenen aan te trekken en de mooiste wandelroutes te bewandelen. Na de wandeling kunt u genieten van een heerlijk lokaal geproduceerd wijntje. De bekendste bezienswaardigheid van de regio is de ruïne van Dürnstein. Dit is de burcht waar Richard I van Engeland, die vooral bekend is van de verhalen van Robin Hood, vastgehouden werd.

Aankomst 19:15

-

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

Met ongeveer 427.000 inwoners is Bratislava zowel de grootste stad van Slowakije als de hoofdstad van het land. In de stad kunt u in de vele musea en galeries geweldige indrukken opdoen. Vlakbij zijn ook de kastelen Devin en Bratislava gelegen, die zeker een bezoek waard zijn. Ook kunt u in de prachtige parken ontspannen na een dag vol excursies. Ontdek de mooiste historische gebouwen, culturele erfgoeden, lokale gastronomie, heerlijke kwaliteitswijnen en ga shoppen in de meest moderne winkelcentra, in de perfecte city-trip bestemming: Bratislava.

Aankomst 08:30

De magnifieke en zeer indrukwekkende stad Boedapest wordt door tweeën gedeeld door de rivier de Donau. Pas na de samenvoeging van het westelijke Boeda en het oostelijke Pest in 1873, werden de delen als één echte stad beschouwd. In Boedapest komt u ogen tekort. Het sprookjesachtige Boeda betovert u in alle opzichten, terwijl het stadsdeel Pest u laat genieten van de gastronomie in de gezellige restaurants. Een aanrader is om u mee te laten nemen door een gids die precies weet waar u 's avonds de mooiste uitzichten heeft over de prachtig verlichte stad.

Wat is inbegrepen:

1 / 5

U vaart op:

Amadeus Riva

Beleef pleziertochten op de mooiste rivieren van Europa met de AMADEUS Riva. Helemaal voor uzelf – in 12 grote suites en 67 ruime buitenhutten met uitloopbare buitenbalkons of neerlaatbare panoramische ramen. Soms samen in een grote groep - bijvoorbeeld in het elegante panoramische restaurant, dat ruimte biedt aan alle passagiers tegelijk; in de panoramabar met dansvloer of op het ruime zonnedek met lounge en buitenrestaurant.

Passagiers:

158

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Amadeus.