greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17314702

Afrika vanaf Barcelona, Spanje met de Norwegian Dawn

Norwegian Cruise Line
1 / 28
Geniet van het buffet dat ter plekke wordt bereid
Verschillende binnen- en buitenzwembaden aan boord
Op elk moment van de dag kunt u pizza bestellen

Bestemming

Afrika

Reisduur

21 Nachten

Cruise schip

Norwegian Dawn

Route

Vertrek 17:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Deze Marrokaanse metropool is een accurate weergave van de moderne natie dat Marroko vandaag de dag is. Omdat Casablanca een moderne Marrokaanse stad is, zult u ook niet veel merken van cultuurverschillen. Casablanca is de grootste stad van Marokko en daardoor verantwoordelijk voor het grootste deel van de nationale economie. Casablanca bestaat uit verschillende delen; het moderne gedeelte, het rijke gedeelte en het nieuwe gedeelte met verschillende stranden.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Agadir biedt u prachtige stranden waar u heerlijk kunt zwemmen en ontspannen. Er is niet veel meer over van de cultuur en historische gebouwen van de stad door een verwoestende aardbeving in 1960. Vandaag de dag is Agadir vooral een toeristische plek waar u 300 dagen van het jaar kunt genieten van de zon. Daarnaast heeft u vanuit Agadir een goede verbinding naar andere prachtige steden in Marokko, zoals Marrakech en Casablanca.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Arrecife is de hoofdstad van het Canarische Eiland Lanzarote. In het jaar 1500 was Arrecife nog een klein vissersdorp. Door de jaren heen is de stad enorm gegroeid. Tot de bezienswaardigheden van het eiland behoren een krater met lagune, de Papagayo stranden, het uitkijkpunt del Río en de langste lavatunnel van de wereld. Op het eiland kunt u als toerist heerlijk genieten van de ontspannen levensstijl terwijl u een wandeling maakt over de uitgestrekte boulevard. In de avonduurtjes kunt u tot rust komen op een terrasje en genieten van een heerlijk spaans hapje en drankje.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Santa Cruz de Tenerife is een van de hoofdsteden van de Canarische Eilanden. Met zijn vele zitgelegenheden en cafés nodigt de stad u uit om heerlijk te ontspannen en te genieten. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de 15de eeuw. Tegenwoordig is de stad vooral een aantrekkelijke en moderne plek voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Vanaf het prachtige plein loopt u gelijk naar winkelstraten en -complexen voor optimale inkopen. Tenerife is ook de thuisbasis van een grote vulkaan, de El Teide.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Dakar is de hoofdstad en gelijktijdig ook de grootste stad van Senegal. Het verbindt de moderne flair van de stad met de traditionele Afrikaanse levenswijze. Het is een stad van contrasten, waar paard en wagen op de snelweg rijden en glimmende auto's door kleine zandwegen rijden. De schoonheid van Dakar komt niet van de architectuur, maar van de lokale mensen en de gezellige sfeer die hier hangt. De oorspronkelijke marktjes, musea, kunstgallerieën, filmfestivals en de uitstekende Afrikaanse keuken kenmerken de stad en zorgen voor bedrijvigheid in deze havenstad.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

De stad Banjul ligt op de zandbank eiland genaamd St. Mary's eiland en is de hoofdstad van Gambia. Op het moment van de Britse koloniale overheersing, werd er een fort en de opstelling Six-Gun Battery gebouwd om de slavenhandel tegen te gaan. De Six-Gun Battery 203 werd uitgeroepen tot een UNESCO werelderfgoed benoemd. De triomfboog boven de stad is de landmark.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Barcelona, Spanje naar Kaapstad, Zuid-Afrika met de Norwegian Dawn
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 17

U vaart op:

Norwegian Dawn

Zelfs vanaf een afstand kunt u de, met het Vrijheidsbeeld versierde, Norwegian Dawn nog herkennen. Het schip biedt diverse restaurants, tal van recreatieve faciliteiten en een ruime keuze aan comfortabele hutten.

Gerenoveerd in:

2016

Passagiers:

2340
Leer meer over Norwegian Dawn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 21 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

Afrika vanaf Barcelona, Spanje met de Norwegian Dawn