greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17560095

Afrika vanaf Dubai, Verenigde Arabische Emiraten met de Nautica

Oceania Cruises
1 / 26
Exclusieve kunstverzameling aan boord
Breid uw kennis uit in de wijnproeverij
Meerderheid van de cabines hebben een balkon

Bestemming

Afrika

Reisduur

30 Nachten

Cruise schip

Nautica

Route

Vertrek 19:00

In de Arabische staat Dubai leven rond de 1,8 miljoen inwoners. De meerderheid van de inwoners leeft in de stad. Dubai is bijzonder vanwege haar moderne en futuristische bouwprojecten. Van wolkenkrabbers tot kunstmatig aangelegde eilanden tot pretparken. Bijna alles wat u kunt bedenken is er te vinden. Dubai biedt u eindeloos lange stranden, eersteklas watersportmogelijkheden, woestijnsafari's en een enorm aanbod aan winkelmogelijkheden.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Abu Dhabi is het grootste Emiraat van de zeven die het land telt en is daarmee de hoofdstad. De op het Arabische schierland gelegen stad heeft ruim 2.7 miljoen inwoners en bezet meer dan 80% van de oppervlakte van de Arabische Emiraten. De relatief snelle ontwikkelingen en de relatief hoge inkomens van de bewoners hebben Abu Dhabi gevormd tot een groot en rijk metropool. In deze stad zult u ogen tekort komen als het aankomt op de indrukwekkende hoge gebouwen en het cultureel schoon.

Aankomst 11:00

Vertrek 21:00

Het in de Golf van Oman gelegen Fujairah biedt u adembenemende stranden en geeft u een indruk van de Arabische wereld. Fujairah is één van de zeven emiraten maar de enige die niet gelegen is aan de Perzische Golf. Gelegen op een heuvel, wacht de oude vesting van de stad op u. Door de internationale luchthaven is Fujairah makkelijk te bereiken en tegelijkertijd een uitstekend startpunt voor verdere reizen in de omringende golfstaten.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De hoofdstad van Oman, Muscat, is gelegen in het noordoosten van het land aan de Golf van Oman. Het land werd vroeger bezet door de Portugezen en dat heeft zijn sporen nagelaten in de forten en huizen. Muscat heeft een aantal prachtige stranden, parken en een gracht, die naast de grote Sultan Qaboos moskee tot de bezienswaardigheden van deze stad behoren. Ook kunt u in Muscat de traditionele Oosterse markten bewonderen.

Aankomst 08:00

Aan de westkust van India ligt de spectaculaire stad Mumbai. Hier kunt u genieten van adembenemende bouwwerken, zoals de 26 meter hoge triomfboog ‘Gateway of India’ en Taj Mahal Palace. Heel bijzonder zijn de Elephant Caves. Dit schitterende grottennetwerk bevindt zich op het nabijgelegen Elephanta Island. Daarnaast kunt u smullen van heerlijke curry- en tandoori gerechten en andere specialiteiten uit de voortreffelijke Indiase cuisine. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan het Mani Bhavan Gandhi Museum en natuurlijk te genieten van het heerlijke, aangename weer in Mumbai. Voor reizen naar India is een visum vereist.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Aan de westkust van India ligt Goa, de kleinste staat van het land en de stad Mormugao. Goa biedt een veelzijdig landschap. U kunt heerlijk genieten van een paar aangename uren op het strand tussen de palmbomen of u kunt op avontuur gaan in de jungle. Ook zijn er een groot aantal boeiende bezienswaardigheden te bekijken, zoals het Mormugao Fort dat in 1962 gebouwd is. De Shanta Durga Temple is ook erg indrukwekkend om te bezoeken. Als u meer te weten wilt komen over Goa, is het een goed idee om het Goa State Museum te bezoeken. Voor reizen naar India is een visum vereist.

Aankomst 09:00

Vertrek 17:00

De havenstad Mangalore ligt aan de rand van de Arabische Zee en de Indische Oceaan. U kunt hier heerlijk zonnebaden op de schitterende stranden, de Indiase cultuur ontdekken in het Bejai Museum of één van de vele adembenemende tempels bezoeken. De Kudroli Gokarnath Temple is zeker een aanrader om te bezoeken tijdens uw verblijf. Deze tempel wordt gesiert door schitterende muurschilderingen van diverse goden en godinnen. Daarnaast is het ook erg leuk om de Valachil Falls te bezoeken. Een wandeling naar deze schitterende watervallen zal u fascineren. Voor reizen naar India is een visum vereist.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

In het zuidwesten van India ligt de schitterende havenstad Kochi. Voor de echte cultuurliefhebbers is hier veel te ontdekken. Bezoek de prachtige tempels en kerken of kom meer te weten over de Indiase cultuur in een van de vele musea. De Chinese visnetten in het havengebied van de stad zijn ook een echte must-see. Deze visnetten zijn een populaire bezienswaardigheid geworden voor Kochi en worden vaak gefotografeerd als kenmerk van de stad. Naast alle culturele activiteiten kunt u ook lekker relaxen en mensen kijken op een van de strandjes. Voor reizen naar India is een visum vereist.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 11

U vaart op:

Nautica

De Nautica schittert met haar prachtige charme en karakter. Dit elegante schip breng u naar de mooiste plekken ter wereld. Aan boord wordt aan de hoogste normen voldaan en zult u genoeg entertainment ervaren.

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

684
Leer meer over Nautica

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 30 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

Afrika vanaf Dubai, Verenigde Arabische Emiraten met de Nautica