greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17578329

Afrika vanaf Kaapstad, Zuid-Afrika met de Seabourn Sojourn

Seabourn
1 / 42
Sky Bar op het zonneterras
Golfparcours op kunstgras aanwezig
Grand Salon met onder andere lezingen en concerten

Bestemming

Afrika

Reisduur

22 Nachten

Cruise schip

Seabourn Sojourn

Rederij

Seabourn

Route

Kaapstad is met bijna 3,5 miljoen inwoners de derde grootste stad van Zuid-Afrika. Toerisme heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de belangrijkste economische sectoren. Een van de meest populaire bezienswaardigheden onder de toeristen is de Tafelberg. Ook de binnenstad heeft talrijke trekpleisters te bieden. Naast de diverse musea kunt u ook vele historische gebouwen ontdekken, zoals het kasteel dat het oudste nog bestaande gebouw in Zuid-Afrika is.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Lüderitz is een stad dat in het zuidwesten van Namibië ligt. Hier spreekt het overgrote deel Duits en zullen ook de Duitse invloeden nog sterk aanwezig zijn. Beleef deze invloeden van honderd jaar geleden en maak een wandeltocht langs de Lutherse kerk ‘Felschenkirche’, de houten kegelbaan en het Lüderitz Museum. Tevens kunt u het spookstadje Kolmanskop bezoeken, waar slechts de ruïnes zijn overgebleven van wat ooit een welvarend mijnwerkersdorp was. Loop ongehinderd door het oude casino, theater en de winkelstraat van het verlaten stadje.

Aankomst 12:00

Ontdek de drukke havenstad met ongeveer 50.000 inwoners. Walvis Bay heeft een schilderachtige lagune en is een van de belangrijkste draslanden in Afrika. Daarnaast is Walvis Bay een belangrijk overwinteringsgebied voor duizende trekvogels. Namibië is een land met diverse parels, zoals de prachtige zandduinen, een groot aantal wilde dieren en mooie nationale parken. Verder is het de ideale plek om u mee te laten nemen op zeesafari om vervolgens uw dag culinair af te sluiten in een van de restaurants.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Cotonou is de grootste stad in het West-Afrikaanse land Benin. De stad is de hoofdstad van het land en heeft meer dan 700.000 inwoners en een van de grootste internationale markten in West-Afrika. Toeristen moeten de kathedraal Notre Dame des Apotres bezoeken.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Hoofdstad van Togo, Lome ligt aan de Atlantische Oceaan en is de thuisbasis van een belangrijke handelshaven. Er zijn verschillende musea in de stad, evenals vele historische gebouwen, zoals het Huis van de RPT (Rally of the Togolese People) of de Kathedraal van het Heilige Hart. De fetisjmarkt van tovenaars, de beroemdste fetisjmarkt in West-Afrika, is ook een bezoek waard; klanten komen hier voor wat hun genezers of tovenaars hen hebben gevraagd om mysterieuze brouwsels voor te bereiden.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De stad Banjul ligt op de zandbank eiland genaamd St. Mary's eiland en is de hoofdstad van Gambia. Op het moment van de Britse koloniale overheersing, werd er een fort en de opstelling Six-Gun Battery gebouwd om de slavenhandel tegen te gaan. De Six-Gun Battery 203 werd uitgeroepen tot een UNESCO werelderfgoed benoemd. De triomfboog boven de stad is de landmark.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Dakar is de hoofdstad en gelijktijdig ook de grootste stad van Senegal. Het verbindt de moderne flair van de stad met de traditionele Afrikaanse levenswijze. Het is een stad van contrasten, waar paard en wagen op de snelweg rijden en glimmende auto's door kleine zandwegen rijden. De schoonheid van Dakar komt niet van de architectuur, maar van de lokale mensen en de gezellige sfeer die hier hangt. De oorspronkelijke marktjes, musea, kunstgallerieën, filmfestivals en de uitstekende Afrikaanse keuken kenmerken de stad en zorgen voor bedrijvigheid in deze havenstad.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Belastingen en havengelden
  • Alle fooien voor het cabinepersoneel, Restaurant Stewards en het entertainmentprogramma aan boord
  • Accommodatie in de geboekte categorie cabine
  • Alle maaltijden en een ruime keuze aan drankjes aan boord
  • Gebruik van faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 34

U vaart op:

Seabourn Sojourn

De Seabourn Sojourn werd te water gelegd in London in 2010 op de rivier de Theems. Het schip charmeert haar passagiers onder andere met ruime openbare ruimtes en de Seabourn Square - een van de prachtige lobby's.

Bouwjaar:

2010

Passagiers:

450
Leer meer over Seabourn Sojourn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 22 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Seabourn.

Afrika vanaf Kaapstad, Zuid-Afrika met de Seabourn Sojourn