greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17765610

Afrika vanaf Lissabon, Portugal met de Azamara Journey

Azamara
1 / 45
Relax in het verwarmde zwembad
Houdt u fitnessroutine in stand in het Fitness Center
Geniet van culinaire maaltijden in het Discoveries Restaurant

Bestemming

Afrika

Reisduur

59 Nachten

Cruise schip

Azamara Journey

Rederij

Azamara

Route

Vertrek 17:00

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Portimão is een stad in het zuiden van Portugal. Het gebied rond Portimao zal vooral indruk maken met de fascinerende rotsformaties, die uit de zee oprijzen. Ook zijn er in de stad een aantal fascinerende stranden met goud kleurig zand aanwezig, die worden omgeven door kliffen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Cádiz is een havenstad aan de zuidwestkust van Spanje. Zon, zee en strand is zeker wat u hier kunt verwachten. Verder bruist Cádiz ook van de pleinen met heerlijke restaurants en gezellige bars en clubs. Playa Caleta, het stadsstrand, is perfect voor borrels, snacks of een lekkere lunch. Met het prachtige uitzicht op zee is dit een ideale plek om een middagje door te brengen. Cultuurliefhebbers komen ook niets te kort in Cádiz. De pittoreske gekleurde huizen en gebouwen zijn al een genot op zich, maar ook zijn er diverse musea, kerken en kathedralen te bezoeken.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Deze Marrokaanse metropool is een accurate weergave van de moderne natie dat Marroko vandaag de dag is. Omdat Casablanca een moderne Marrokaanse stad is, zult u ook niet veel merken van cultuurverschillen. Casablanca is de grootste stad van Marokko en daardoor verantwoordelijk voor het grootste deel van de nationale economie. Casablanca bestaat uit verschillende delen; het moderne gedeelte, het rijke gedeelte en het nieuwe gedeelte met verschillende stranden.

Aankomst 13:30

Vertrek 20:00

Agadir biedt u prachtige stranden waar u heerlijk kunt zwemmen en ontspannen. Er is niet veel meer over van de cultuur en historische gebouwen van de stad door een verwoestende aardbeving in 1960. Vandaag de dag is Agadir vooral een toeristische plek waar u 300 dagen van het jaar kunt genieten van de zon. Daarnaast heeft u vanuit Agadir een goede verbinding naar andere prachtige steden in Marokko, zoals Marrakech en Casablanca.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Funchal is de hoofdstad van Madeira. De oorsprong van de naam gaat terug naar de ontdekking door de Portugezen. Bij aankomst groeide er veel venkel op het eiland, wat verwijst naar Funchal. De stad kan terugkijken op een bijna 600 jaar oude geschiedenis. Leuk om te zien zijn de Levada: kunstmatige beekjes waarmee regenwater uit het noorden en het centrum van Madeira naar de boerderijen in het zuiden wordt geleid.

Aankomst 13:00

Vertrek 20:00

Santa Cruz de La Palma is de hoofstad van het eiland La Palma. Het eiland wordt ook wel het "Isla Bonita" genoemd (het mooie eiland). Op La Palma vindt u een rijke vegetatie als gevolg van de vele passaatwinden. Het eiland is perfect voor wandelaars. Voor alle niveaus zijn er geschikte wandelpaden te vinden. In een van de vele cafés kunt u de Canarische keuken uitproberen. De haven was in de 16e eeuw de derde grootste haven van Europa en veel historie hiervan is terug te vinden in het stadscentrum.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Santa Cruz de Tenerife is een van de hoofdsteden van de Canarische Eilanden. Met zijn vele zitgelegenheden en cafés nodigt de stad u uit om heerlijk te ontspannen en te genieten. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de 15de eeuw. Tegenwoordig is de stad vooral een aantrekkelijke en moderne plek voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Vanaf het prachtige plein loopt u gelijk naar winkelstraten en -complexen voor optimale inkopen. Tenerife is ook de thuisbasis van een grote vulkaan, de El Teide.

Aankomst 08:00

-

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Voor suite gasten:
  • Engelse butlerservice voor alle Suite-gasten
  • Gratis bronwater, frisdrank, thee en specialiteitenkoffie, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke alcoholische dranken binnen de openingstijden van de bars, lounges en restaurants
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Havengelden , belastingen
  • Vrijetijds- en Entertainmentprogramma
  • Verblijf in de geboekte hutcategorie
  • Prive afternoon tea service
  • Fooien
  • All-inclusive
  • 24-uur roomservice
  • 235 internet minuten

Optionele diensten

  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels

Uitgesloten diensten

  • Dranken van exclusieve labels
  • Uitgaven van persoonlijke aard
1 / 16

U vaart op:

Azamara Journey

De Azamara Journey zet de nieuwe standaard voor luxe cruises. Dit schip beschikt niet alleen over een luxe interieur, maar ook over eersteklas service aan boord en zorgt zo voor een onvergetelijke cruisereis!

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

694
Leer meer over Azamara Journey

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 59 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Azamara.

Afrika vanaf Lissabon, Portugal met de Azamara Journey