greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17670179

Alaska vanaf Seattle, Verenigde Staten met de Westerdam

Holland America Line
1 / 35
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

28 Nachten

Cruise schip

Westerdam

Route

Vertrek 15:00

Seattle is gelegen aan Lake Washington en de Puget Sound, een 150 kilometer lange, vertakte baai. Hoewel de stad door velen beschouwd wordt als de natste stad van de Verenigde Staten, zal de stad u niet teleurstellen. Er is veel te ontdekken in deze stad, zoals de oudste wolkenkrabber van Seattle, the Smith Tower. Of breng een bezoekje aan het aquarium van Seattle om prachtige zeedieren te bewonderen. Ook het symbool van de stad, het Seattle Center met uitkijkplatform, mag u zeker niet missen. Als u graag winkelt is de Pike Place Market en de waterkant met zijn vele souvenirwinkels de perfecte plek voor u.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Ketchikan is een Amerikaanse stad in de staat Alaska die voornamelijk leeft van het toerisme en de visserij. De belangrijkste trekpleister van de stad is het Misty Fjords National Monument, een groot natuurgebied. Ketchikan is bekend vanwege de pittige zalm, de ongelooflijk rijke natuur en de prachtige landschappen. De stad wordt ook wel 'De zalm hoofdstad van de wereld' genoemd. Een bezoek aan Ketchikan tijdens uw cruise is de perfecte plek om prachtige foto's te maken van prachtige landschappen.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Sitka City is een stad en gemeente aan de westkust van het Baranofeiland in de Amerikaanse staat Alaska. Qua oppervlakte is het de grootste stad in de Verenigde Staten. In de stad lopen bossen tot het water, waardoor de uitzichten zelfs nog mooier worden. Sitka wordt ook wel een het mooiste kustplaatsje van Alaska genoemd, vanwege de ongekende combinatie van flora, fauna en cultuur. Daarnaast heeft de stad een rijke cultuur die u hier kunt ontdekken. De bewoners zijn altijd erg vriendelijk en laten u al snel thuisvoelen.

In het bijna zuidelijkste puntje van Groenland vindt u Prins Christian Sund. Dit is een schitterende waterweg van ongeveer 100 kilometer lang. Rondom deze passage zijn indrukwekkende fjorden en steile gebergten te bewonderen, die op sommige punten wel ruim een kilometer hoog zijn. Vergeet niet uw fotocamera mee te brengen want deze passage beloofd een aantal adembenemende plaatjes op te leveren. Kijk goed om u heen tijdens de doorvaart want u wilt niks van de omgeving missen.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Valdez is een stad in de staat Alaska. Het beschikt over de belangrijkste ijsvrije haven van Alaska. De 4.000 inwoners tellende stad Valdez is door sneeuwbedekte bergen omgeven.

Aankomst 08:00

Vertrek 13:00

Het College Fjord is gelegen in het noordelijke gebied van Prince William Sound in Alaska. Deze fjord die in 1899 werd ontdekt, omvat veel verschillende soorten gletsjers. College Fjord bevat vijf grote gletsjers en tientallen kleinere gletsjers.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Het havengebied van de stad Unalaska op het Aleuten eiland wordt Dutch Harbor genoemd. De stad heeft de belangrijkste vissershaven van het land. Zeker een bezoek waard is de Russisch-Orthodoxe kathedraal van de Holy Ascension of Christus uit het jaar 1896. Ook het Aleoetisch WWII Centrum, de Ounalashka Corporation Office en het museum van de Aleoeten zijn een bezoek waard. Hier worden de gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog in Unalaska beschreven.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord

Speciale aanbiedingen

Vroegboekvoordelen voor 2025 cruises

Boek nu een 2025 cruise (april – oktober) incl. Have It All en ontvang EXTRA vroegboekvoordelen

- Tot $300 boordtegoed p.p. 

- Elite drankenpakket upgrade 

- Premium Wifi-pakket upgrade 

- Tegoed voor excursies 

- Diner(s) in specialiteiten restaurant 

- Crew Appreciation 


Het boordtegoed is afhankelijk van de duur van de cruise: 

6-9 nachten: $100 boordtegoed per persoon 

10-20 nachten: $200 boordtegoed per persoon 

21+ nachten: $300 boordtegoed per persoon 


*Deze actie is, indien beschikbaar, alleen geldig op geselecteerde cruises geboekt en bevestigd tot en met 31 oktober 2024. Let op dat bij het boeken/aanvragen het All Inclusive tarief geselecteerd is, voor de tarieven inclusief Have It All vroegboekvoordelen. De rederij behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken. Vraag onze cruise consultants voor meer informatie en of jouw favoriete cruise meedoet met deze actie.

1 / 18

U vaart op:

Westerdam

Aan boord van de Westerdam zal uw cruise gegarandeerd een unieke ervaring worden. Naast luxe, gevarieerd entertainment en vele culinaire hoogtepunten wordt er u nog veel meer aangeboden.

Gerenoveerd in:

2017

Passagiers:

1964
Leer meer over Westerdam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 28 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Alaska vanaf Seattle, Verenigde Staten met de Westerdam