greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17415313

Alaska vanaf Vancouver, Canada met de Noordam

Holland America Line
1 / 28
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Noordam

Route

Vertrek 16:00

Vancouver bevindt zich aan de westkust van Canada. Het stadsbeeld wordt gevormd door de vele moderne gebouwen. De metropool ligt tussen de zee en bergen in en biedt u daarmee een geweldig schouwspel. Meerdere musea en galeries wachten ook op uw bezoek. Vancouver is vanwege de goede verbinding per boot en trein gegroeid tot een van de meest welvarende steden van Noord-Amerika. Ook is de filmindustrie hier aanwezig. Vancouver ligt aan de kust en daarom kan hier ook van de zee genoten worden vanaf English Bay.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Sitka City is een stad en gemeente aan de westkust van het Baranofeiland in de Amerikaanse staat Alaska. Qua oppervlakte is het de grootste stad in de Verenigde Staten. In de stad lopen bossen tot het water, waardoor de uitzichten zelfs nog mooier worden. Sitka wordt ook wel een het mooiste kustplaatsje van Alaska genoemd, vanwege de ongekende combinatie van flora, fauna en cultuur. Daarnaast heeft de stad een rijke cultuur die u hier kunt ontdekken. De bewoners zijn altijd erg vriendelijk en laten u al snel thuisvoelen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Anchorage biedt de comfort van een grote Amerikaanse stad, maar ligt slechts 30 minuten rijden van de wildernis van Alaska. De stad is in 1914 opgericht als een werkkamp voor de Alaska Railroad, maar werd in 1964 verwoest door een aardbeving. De stad herstelde zich al snel en werd de hoofdbasis van de Prudhoe Bay olie industrie. Vandaag de dag woont de helft van alle inwoners in Alaska in of rondom de stad en fungeert de stad als de economische en politieke hart van Alaska.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Kodiak is een van de mooiste steden in de 'outback' van Alaska. De stad is groot genoeg dat het over vele faciliteiten beschikt, maar klein genoeg dat het nog gastvrij en vriendelijk is. De lokale bevolking is een sympathieke groep die veel passie hebben voor hun stad en dit graag met de bezoekers delen. Kodiak is een van de grootste vishavens in Alaska en beschikt over vele visboten en een grote visfabriek. Voor bezoekers is er genoeg te doen in Kodiak, zo kunt u diverse musea's bezoeken of een rondje lopen in het historische park.

Aankomst 12:00

Vertrek 20:00

Valdez is een stad in de staat Alaska. Het beschikt over de belangrijkste ijsvrije haven van Alaska. De 4.000 inwoners tellende stad Valdez is door sneeuwbedekte bergen omgeven.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Glacier Bay is een baai in het zuiden van Alaska, waar zich ook het gelijknamige nationale park bevindt met 16 gletsjers. De fjorden van de Glacier Bay worden sterk beïnvloed door de jaargetijden. Gletsjers lopen de baai in en dit zorgt voor adembenemende ijsformaties. Deze prachtige plek is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO, dat bevestigt dat het zeker een bezoekje waard is. Naast bergen van ijs zijn er ook regenwouden, wilde dieren en prachtige planten te vinden. De Glacier Bay is een ultieme plek voor een avontuur.

Aankomst 07:00

Vertrek 21:00

Het voormalige goudzoekers-stadje Skagway ligt aan de Taiya Inlet, een baai van het Lynn kanaal. Een deel van het plaatsje vormt een levend museum van het goudkoorts tijdperk. Veel overblijfselen herinneren nog steeds aan deze ​​tijd. Vandaag de dag heeft de stad ongeveer 850 inwoners. Als u Skagway in de winter of in de herfst bezoekt, kunt u het prachtige noorderlicht ervaren. Maak de treinreis 'White Pass and Yukon Route Narrow Gauge' langs prachtige watervallen, gletsjers, historische plekken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord

Speciale aanbiedingen

Vroegboekvoordelen voor 2025 cruises

Boek nu een 2025 cruise (april – oktober) incl. Have It All en ontvang EXTRA vroegboekvoordelen

- Tot $300 boordtegoed p.p. 

- Elite drankenpakket upgrade 

- Premium Wifi-pakket upgrade 

- Tegoed voor excursies 

- Diner(s) in specialiteiten restaurant 

- Crew Appreciation 


Het boordtegoed is afhankelijk van de duur van de cruise: 

6-9 nachten: $100 boordtegoed per persoon 

10-20 nachten: $200 boordtegoed per persoon 

21+ nachten: $300 boordtegoed per persoon 


*Deze actie is, indien beschikbaar, alleen geldig op geselecteerde cruises geboekt en bevestigd tot en met 31 oktober 2024. Let op dat bij het boeken/aanvragen het All Inclusive tarief geselecteerd is, voor de tarieven inclusief Have It All vroegboekvoordelen. De rederij behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken. Vraag onze cruise consultants voor meer informatie en of jouw favoriete cruise meedoet met deze actie.

1 / 18

U vaart op:

Noordam

De Noordam is het nieuwste schip van de Vista klasse. Ze is vernoemd naar de noordelijke windstreek. Met dit schip kunt u geweldige cruises naar onder andere Canada en Alaska, maar ook naar het culturele Japen en Australië.

Gerenoveerd in:

2015

Passagiers:

1972
Leer meer over Noordam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Alaska vanaf Vancouver, Canada met de Noordam