greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17697087

Amazone vanaf Panama Stad, Panama met de Seven Seas Grandeur

Regent Seven Seas Cruises
1 / 46
Extreem ruim ingerichte hutten
Mediterraanse & Caribische routes
Uitstekende keuken en geweldige service

Bestemming

Amazone

Reisduur

22 Nachten

Cruise schip

Seven Seas Grandeur

Route

Vertrek 17:00

Panama-stad is, zoals de naam impliceert, de hoofdstad van het Midden-Amerikaanse land Panama. De stad staat vooral bekend om het Panamakanaal dat dagelijks gepasseerd wordt door ongeveer 40 schepen. Gelukkig is er naast deze populaire toeristenattractie nog veel meer te beleven en te zien. Zo zult u versteld staan van de invloeden van zowel de Verenigde Staten als de Spaanse kolonisten. Overal in de stad vindt u gigantische wolkenkrabbers die dateren uit de tijd dat de Amerikanen heersten. Bezoek Casco Viejo en waan u weer helemaal in het in de Spaanse kolonie.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Oranjestad is de hoofdstad van het eiland Aruba. Het oude centrum van Oranjestad maakt grote indruk met zijn vele kleurrijke en sierlijke gebouwen. Hierdoor wordt de stad ook wel eens het Las Vegas van de Caribbean genoemd. Het zorgt ervoor dat u direct een vakantiegevoel krijgt. Ook een bezoek waard zijn het fort Zoutman, de Willem II toren en de winkelstraat met zijn vele winkelmogelijkheden. Het grootste evenement op het eiland is het Arubaanse carnaval.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

In de hoofdstad van Trinidad en Tobago, vindt u de belangrijkste haven van het land. In de stad vindt u vele bezienswaardigheden uit de laatste eeuwen. Fort San Andreas werd in 1785 gebouwd om de haven te beschermen. Ook interessant zijn de religieuze gebouwen. Bezoek een kerk in neogotische stijl of een grote moskee met minaretten. In de botanische tuinen van de stad en de dierentuin krijgt u een indruk van de flora en fauna van Trinidad en Tobago. Vanaf meerdere plekken heeft u een prachtig uitzicht op Port of Spain.

Aankomst 10:00

Vertrek 11:00

Deze Braziliaanse stad die op de evenaar ligt, heeft veel te bieden. Wanneer u de stad bezoekt, kunt u genieten van een heerlijke zeebries en een aantal interessante bezienswaardigheden. Zo moet u tijdens uw stop in Macapá zeker een bezoek brengen aan het fort van St. Joseph Macapa, wat de belangrijkste toeristische plek van de stad is. Dit fort ligt in het midden van het centrum en is ideaal om prachtige foto's van de stad te maken of om meer over de geschiedenis van de stad te leren.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Beleef de diverse stad Santarém. De stad ligt tussen twee rivieren, de Amazone en de Rio Tapajos. De stad is zeker de moeite waard. Wandel over de prachtige boulevard, kom tot rust in de verkoelende parken of eet een heerlijke maaltijd in de lokale restaurants. Het gebied rondom Santarém zit vol geschiedenis. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de rotstekeningen. Daarnaast kunt u naar Floresta Nacional, waar u kunt wandelen, kanoën en verschillende dieren kunt spotten.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Boca da Valeria is een traditioneel rivierdorp met 75 inwoners. Hier kunt u het oorspronkelijke leven met de gewoonten en tradities ervaren en de mensen in traditionele kleding ontmoeten. Fascinerend is het bosgebied en het grootste zoetwater reservoir in de wereld.

Aankomst 09:00

Vertrek 16:00

Manaus is de grootste stad van de Amazone. Het is een aparte en indrukwekkende stad omdat het in het midden van de jungle gelegen is. Manaus beschikt niet over heel veel oude koloniale gebouwen, maar heeft wel een aantal bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Zo kunt u de lokale dierentuin bezoeken, waar zowel dieren buiten de kooien te vinden zijn als in de kooien. Om eens aan het stadscentrum te ontsnappen kunt u uw dag combineren met een museumdag en een dagje aan het strand. Manaus is de perfecte stop tijdens uw Amazone avontuur!

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 35

U vaart op:

Seven Seas Grandeur

Geïnspireerd door het verleden en opnieuw ontworpen voor de toekomst, zal de nieuwe Seven Seas Grandeur verbazen met ongekende hoeveelheden ruimte, uitzonderlijke service en een spectaculaire keuken. Ontdek uw favoriete mediterrane en Caribische bestemmingen aan boord van dit perfecte cruiseschip.

Bouwjaar:

2023

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 22 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.

Amazone vanaf Panama Stad, Panama met de Seven Seas Grandeur