greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17801056

Arctica vanaf Hamburg met AIDAluna

AIDA Cruises
1 / 24
Exotische gerechten in het sushi restaurant
Kom tot rust in de 'Body & Soul' spa
Openlucht bioscoop bij het zwembad

Bestemming

Arctica

Reisduur

21 Nachten

Cruise schip

AIDAluna

Start poort

Hamburg

Eindpoort

Hamburg

Route

Vertrek 18:00

Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.

Aankomst 09:00

Vertrek 17:00

Seydisfjørdur is een klein stadje in de oostfjorden van IJsland waar u overrompeld wordt door het ruisende water van de watervallen. Het stadje met nog geen 700 inwoners wordt gezien als het meest pittoreske stadje van IJsland. Nergens in IJsland zijn de oude houten gebouwen zo goed onderhouden als hier. Het middelpunt van de stad is toch wel het oude kerkje dat, dankzij de kleur, ook wel het blauwe kerkje genoemd wordt.

Aankomst 08:30

Vertrek 17:30

Akureyri is een havenstad in het noordelijke deel van IJsland en bevindt zich in een groot fjord. De Noordpool ligt niet ver van dit idyllische stadje. Er zijn talrijke bezienswaardigheden zoals musea en een botanische tuin. Regelmatig kunt u het prachtige noorderlicht zien. Dit zal uw IJsland cruise onvergetelijk maken. Eyjafjördur Fjord is een van de beste skigebieden in IJsland.

Aankomst 17:00

Vertrek 21:00

In het bijna zuidelijkste puntje van Groenland vindt u Prins Christian Sund. Dit is een schitterende waterweg van ongeveer 100 kilometer lang. Rondom deze passage zijn indrukwekkende fjorden en steile gebergten te bewonderen, die op sommige punten wel ruim een kilometer hoog zijn. Vergeet niet uw fotocamera mee te brengen want deze passage beloofd een aantal adembenemende plaatjes op te leveren. Kijk goed om u heen tijdens de doorvaart want u wilt niks van de omgeving missen.

Aankomst 06:00

Vertrek 15:00

Nuuk is de hoofdstad van Groenland, het behoort tot Denemarken, maar is een autonome staat. Met circa 17.800 inwoners is het bovendien de grootste stad van Groenland. Wanneer u in de stad om u heen kijkt, wordt u omgeven door prachtige bergen terwijl u geniet van de oude tradionele gebruiken en moderne gastronomie. In Nuuk vindt u ook nog duidelijk de Deense invloeden terug. Wandel door de pittoreske Old Habor en u waant zich in de Deense tradities en geschiedenis.

Aankomst 16:00

Het gebied rondom Ilulissat behoort tot de UNESCO werelderfgoedlijst mede dankzij de memorabele ijsbergen die u in deze regio aan zult treffen. Een avontuur in de natuur was nog nooit zo bijzonder als hier in Ilulissat. De plaats wordt ook wel 'het ijsberg paradijs' genoemd en die benaming is meer dan op zijn plaats. Wanneer u zich bevindt tussen de prachtige ijsfjorden en actieve gletsjers, waant u zich in een compleet andere wereld. De beste manier om de omgeving te verkennen is op de slee terwijl de vrolijke honden u doen voortbewegen. In Ilulissat ontdekt u de wereld op z'n mooist!

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Voor de leukste avonturen in Groenland moet u in Sissimiut zijn. In deze stad is in alle seizoenen wel iets te doen voor jong en oud. Sisimiut is een stad gelegen in het westen van het land aan de kust van Davis Strait. De ruim 5500 mensen die hier wonen zorgen ervoor dat de stad, na de hoofdstad Nuuk, de grootste stad van Groenland is. Sissimiut biedt de ideale omstandigheden voor de perfecte wandeling. Ook is er een ruime diversiteit aan fauna, prachtige bergen en met een beetje geluk het beste zicht op het noorderlicht!

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Kids Club
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gebruik van sport-en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief dranken tijdens de hoofdmaaltijden (huiswijn, bier, softdrinks)
  • Volpension inclusief
  • Bezoek aan de shows en evenementen
  • Fooien

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 14

U vaart op:

AIDAluna

De AIDA Luna, schip nummer 6 in de AIDA vloot, verspreidt een goede atmosfeer waardoor u zich direct thuis voelt. Ontspan in de Indiase spa of geniet van de culinaire lekkernijen in het exotische sushi restaurant.

Bouwjaar:

2009

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

2050
Leer meer over AIDAluna

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 21 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor AIDA Cruises.