greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17088738

Arctica vanaf Kopenhagen, Denemarken met de Sirena

Oceania Cruises
1 / 24
Uiterst luxe cabines
Samengang van traditie en moderniteit
Meerderheid van de cabines hebben een balkon

Bestemming

Noord-Europa

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Sirena

Route

Vertrek 21:00

Kopenhagen is het culturele en economische centrum van Denemarken. De stad is de thuisbasis van het Deense parlement en de koninklijke familie. Het symbool van de stad is de Kleine Zeemeermin, die u zeker moet bezoeken. In 1913 werd het beeld onthult en sindsdien siert het Kopenhagen. Ook wat betreft plezier komt u niks te kort in deze stad. Tegenover het Centraal Station kunt u 's werelds oudste pretpark, Tivoli, bezoeken. Erg interessant is een wandeling door de hippiewijk Vrijstad Christiania.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Göteborg is niet alleen de op een na grootste stad van Zweden, maar ook de mooiste plaats van het land. Gelegen aan de monding van de rivier Göta Älv, welke uitmondt in de Atlantische Oceaan, profiteert de stad van haar positie als cultureel centrum van Zweden. Binnen de stad zijn de mooiste en belangrijkste bezienswaardigheden goed te voet te bereiken.

Aankomst 08:00

Oslo, ook wel bekend als de groene stad, wacht op u met talloze bezienswaardigheden en de typische Scandinavische flair. Geniet van het fascinerende Oslo. U kunt hier kennis maken met de Noorse openheid en vriendelijkheid van de bewoners. Bezienswaardigheden die u niet wilt missen zijn het koninklijke kasteel, het regeringsgebouw Storting en het stadhuis, waar elk jaar de Nobelprijs uitreikingen plaats vinden. Voor het kopen van cadeaus en souvernirs kunt u een wandeling maken door de populaire winkelstraat, Karl Johans Gate, maken.

Aankomst 07:00

Vertrek 22:00

De kleine rustige plaats Invergordon in Schotland is het startpunt voor vele leuke uitstapjes. Breng een bezoek aan het meer van Loch Ness of bewonder het Dunrobin Castle, een sprookjeskasteel met een wonderschoon park. Daarnaast is het Urquhart Castle ook zeker een bezoekje waard. De ruïnes, vroeger de grootste vestingwerken van Schotland, behoren tot de belangrijkste redenen voor Schotse toeristen om naar Invergordon af te reizen. Verder kunt u met een beetje geluk in de baai van Invergordon dolfijnen spotten.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Ondek de schoonheid van de grootste plaats van de Orkney Eilanden in het noorden van Schotland. Kirkwall biedt een mooi ongerept landschap waar u helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor is het ook de ideale plek voor natuurliefhebbers. U kunt er diverse vogelsoorten spotten, zoals Papegaaiduikers, Alken en Tureluren. Daarnaast is Kirkwall perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te zien. Kirkwall heeft namelijk een veelzijdige geschiedenis waar nog veel van te zien en te bezoeken is.

Aankomst 10:00

Vertrek 20:00

De hoofdstad van de Faeröer eilanden is tegelijkertijd de oudste hoofdstad van Noord-Europa. In het jaar 1075 werd de stad voor het eerst genoemd. Sla in ieder geval een bezoek aan het schiereiland Tinganes niet over. Met vele smalle straatjes, vindt u hier het oudste en meest enerverende deel van de stad. Tórshavn biedt verder plaats aan een oude vesting, dat over een vuurtoren beschikt. Geniet van het wonderschone uitzicht over de stad en de zee.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Akureyri is een havenstad in het noordelijke deel van IJsland en bevindt zich in een groot fjord. De Noordpool ligt niet ver van dit idyllische stadje. Er zijn talrijke bezienswaardigheden zoals musea en een botanische tuin. Regelmatig kunt u het prachtige noorderlicht zien. Dit zal uw IJsland cruise onvergetelijk maken. Eyjafjördur Fjord is een van de beste skigebieden in IJsland.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Isafjørdur is hoofdstad van de regio Westfjorden dat in het noordwesten van het land gelegen is. De populatie bedraagt ongeveer 2600 mensen. De belangrijkste economische factor voor deze stad is nog steeds de visserij. Door het kalme water in de regio biedt het de perfecte gelegenheid om een kajak vaartocht te maken langs de indrukwekkende fjorden. Door de stedelijke sfeer die de stad uitstraalt met z’n oude, smalle en kleurrijke straatjes zult u zich snel thuis voelen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 15

U vaart op:

Sirena

De Sirena, gebaseerd op de recent gerestaureerde Nautica, is een schitterend schip. Luxe cabines, gedetailleerde en elegante inrichting, en eerste klas restaurants; de Sirena voldoet aan de allerhoogste eisen.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

648
Leer meer over Sirena

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

Arctica vanaf Kopenhagen, Denemarken met de Sirena